DI > Ekonomi

Friday, 28 February, 23:27

DI - 17 dec 19 kl. 17:45

Blandat på Nordenbörserna – bank mot strömmen i KöpenhamnDe nordiska börserna handlades blandat under tisdagen, efter måndagens breda uppgångar. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nordenbörserna, Köpenhamn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blandat, Nordenbörserna, bankmot , strömmeni , Köpenhamn
DI - 06 aug 13 kl. 17:31

Nordenbörserna: Finland mot strömmen

Med undantag för Finland föll Nordenbörserna brett på tisdagen, i likhet med större delen av Europas övriga börser. Helsingfors stod för den mest dämpade nedgången, där rapporterande skogsbolaget UPM-Kymmene bidrog med mest draghjälp uppåt..

DI - 18 jul 13 kl. 18:04

Nordenbörser: Oslo mot strömmen

Riktningen på de nordiska börserna var överlag svagt stigande på torsdagen, där Oslobörsens OBX-index gick mot strömmen tyngt av ett fall i Orkla-aktien..

DI - 28 aug 13 kl. 17:50

Nordenbörser: Oslo mot strömmen

Börserna i Helsingfors och Köpenhamn följde med sjunkande indexrörelser den generella utvecklingen i Europa på onsdagen, medan Oslobörsen gick mot strömmen med stöd från framförallt Statoil..

DI - 01 aug 16 kl. 17:48

Nordenbörser: Danskarna gick mot strömmen

De nordiska börserna följde samma mönster som övriga Europa: energibolag och banker backade. Köpenhamnsbörsen, som noterades för en mindre uppgång, gick mot strömmen..

DI - 24 jan 18 kl. 17:52

Nordenbörser: Maersk steg mot strömmen

De nordiska börserna sjönk på onsdagen och det regionala samlingsindexet Vinx 30 backade 0,6 procent till 1.000. Vissa storbolag steg dock mot strömmen.

DI - 22 jul 13 kl. 17:57

Nordenbörser: Oslo mot strömmen

Nordenbörserna noterades överlag för nedgångar på måndagen, där Stockholmsbörsens storbolagsindex stod för det största tappet. Rapportflödet inledde veckan lugnt, men det kommer att intensifieras betydligt de kommande dagarna..

DI - 03 jun 14 kl. 17:45

Nordenbörser: Norge mot strömmen

Utvecklingen på Nordenbörserna var överlag negativ under tisdagens handel, i likhet med bilden på den europeiska marknaden generellt, med Oslobörsens storbolagsindex OBX som undantag..

DI - 26 jun 14 kl. 17:44

Nordenbörser: Nätsuccé mot strömmen i Oslo

Utvecklingen på Nordenbörserna var oregelbunden under torsdagens handel. Medan Oslobörsens OBX-index följde Stockholmsbörsen nedåt klättrade aktierna i Helsingfors och Köpenhamn överlag..

DI - 15 sep 14 kl. 17:37

Nordenbörsen: Sverige mot strömmen

Stockholmsbörsen var ensam bland Nordenbörserna att stiga på måndagen, medan övriga föll tillsammans med handelsplatserna på kontinenten..

DI - 25 nov 14 kl. 17:13

Nordenbörser: Oslo mot strömmen

Nordenbörserna steg överlag på tisdagen, i likhet med övriga Europa. Dock gick det tungt för Oslo, där bland annat Marine Harvest tyngde efter en sänkt rekommendation..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Uppgifter: Iran mörkar – över 200 döda

Dödssiffran i spåren av coronaviruset i Iran är mycket högre än vad regeringen uppger, det hävdar BBC med hänvisning till källor..

DI - 1 timme sedan

Snart faller fonderna som stått emot raset

Under turbulensen på aktiemarknaden har räntefonderna i princip legat stilla.  ”Men fortsätter det skaka till på börsen kan man nog….

DI - 1 timme sedan

Tyskland intensifierar gränskontrollen mot coronaviruset

Tyskland presenterade en rad åtgärder för att begränsa spridningen coronaviruset från människor som kommer in i landet från berörda områden….

DI - 2 timmar sedan

Wall Street pressas – amerikanska tioåringen på ny historisk botten

Med mindre än en timmes handel kvar på USA-börserna blinkar indexen rött. Rädsla kring den allt mer tilltagande spridningen av….

DI - 2 timmar sedan

Råvaror handlas nedåt - kraftigt tapp i guldpriset

Oljepriserna fortsatte skakas av virusutbrottets framfart föll handlöst på fredagen och fortsatte därmed veckans trend..

DI - 2 timmar sedan

Riksbanken skakas av intern konflikt – anställda flyr

Tre av åtta anställda på Riksbankens riskenhet har valt att sluta efter en intern konflikt, däribland chefen för regelefterlevnad..

DI - 2 timmar sedan

Konsultfirman: Viktiga lärdomar av utbrottet

Det nya coronaviruset och de effekter svenska företag nu upplever sätter fingret på den sårbarhet som finns i många värdekedjor..

DI - 2 timmar sedan

Lagren krymper: Risk för brist på aktiva substanser till läkemedel

Produktionsstörningarna i Kina kan även komma att påverka läkemedelsindustrin. Aktiva substanser till äldre läkemedel som är under….

DI - 2 timmar sedan

Traton ska köpa minoritetsägarnas aktier i MAN

Fordonstillverkaren Traton, där Scania ingår, avser förvärva resterande knappa 6 procent av aktierna i lastbilsjätten MAN och slå ihop….

DI - 2 timmar sedan

Powell: Bevakar virusutvecklingen och redo att agera

Den amerikanska ekonomin är fortsatt stark, men Federal Reserve bevakar utvecklingen av coronavirusets framfart..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.