Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 23 January, 12:43

Dagensanalys.se - 15 dec 19 kl. 19:34

Apple drar i handbromsen för kakorna – det här måste du vetaApples blockering av kakor, som heter Intelligent Tracking Prevention (ITP), har nyligen uppdaterats. Vi skrev om det tidigare men tänkte att vi bryter ned uppdateringen till konsekvenser. Det är främst två uppdateringar som påverkar spårning av personer som använder Apples webbläsare och/eller mobiler som har Safari på iOS och iPadOS 13.3, Safari 13.0.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Intelligent Tracking Prevention, ITP, Apples, Safari, iOS, Ipados, Catalina, High Sierra, Apple, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Appledrar i , handbromsenför , kakornadet här måste , du veta
Dagensanalys.se - 23 aug 19 kl. 13:19

Nu vill Google gå runt kakorna och fånga in annonsörerna

Varning! Varning! Om du mäter din webbtrafik med kakor är du på sista andetaget för allt fler webbläsare blockerar mätningen.

Dagensanalys.se - 11 sep 19 kl. 08:54

Allt du behöver veta om Apple TV+

Apple har äntligen avslöjat när deras streamingtjänst Apple TV+ lanseras och hur mycket den kommer att kosta. Det var på ett Apple-event igår som alla detaljer bekräftades. Apple TV+ kommer att släppas den 1 november i år och kommer kosta 59 kr/månad.

Dagensanalys.se - 12 mar 19 kl. 21:01

Apple gör det ännu svårare att använda kakor

När Apple nu lanserar ITP 2.1 ska det bli ännu svårare för mätbolagen att få sina kakor att sitta. Apple säger att de vill skydda användarna, men sanningen är nog en annan.

TA - 25 aug 11 kl. 07:43

Steve Jobs lämnar vd-posten i Apple

Steve Jobs säger att han inte längre kan fullgöra sina plikter och avgår överraskande från posten som vd i Apple. Beskedet fick Appleaktien att falla dramatiskt i efterhandeln.
"Jag har alltid sagt att om det någonsin kommer en dag när jag inte kan fullgöra mina uppgifter och göra det som förväntas av mig som vd för Apple så skulle ni få veta först.

BT - 24 apr 12 kl. 22:42

Apple bättre än förväntat

Apples intäkter för andra kvartalet 2012 landade på 39,2 miljarder dollar, betydligt bättre än de 36,8 miljarder som analytikerna trott i genomsnitt.
Kraftig efterfrågan på Iphone och Ipad ska ligga bakom resultatet enligt bolaget.
Apples aktiekurs har hittills i år stigit med över 40 procent.

Helsingborgs Dagblad - 04 aug 15 kl. 22:51

Noel Gallagher toksågar Apple Music

Förre Oasis-stjärnan Noel Gallagher har genom åren sågat det mesta som går att såga. Nu har turen kommit till elektronikjätten Apples nya musiktjänst Apple Music, rapporterar Rolling Stone.— Apple Music, världsradio, är det någon slags George Orwell-skit som pågår, frågar sig Gallagher i den internationella versionen av podcasten "Värvet".

Sydsvenskan - 04 aug 15 kl. 22:51

Noel Gallagher toksågar Apple Music

Förre Oasis-stjärnan Noel Gallagher har genom åren sågat det mesta som går att såga. Nu har turen kommit till elektronikjätten Apples nya musiktjänst Apple Music, rapporterar Rolling Stone.— Apple Music, världsradio, är det någon slags George Orwell-skit som pågår, frågar sig Gallagher i den internationella versionen av podcasten "Värvet".

IDG - 04 okt 11 kl. 19:36

Apple har sålt 250 miljoner Ios-enheter

Apple inledde sitt iPhone-event med att prata siffror. Bland annat får vi veta att Lion sålt 80 procent snabbare än Snow Leopard, att 45 miljoner iPods sålts senaste året och att Apple har fem procent av hela mobilmarknaden..

Sydsvenskan - 28 okt 11 kl. 06:30

Sony kan göra som Apple

Medan aktiemarknaden tycks ha längtat efter att Ericsson ­skulle sälja sin andel i Sony Ericsson ska?
Medan aktiemarknaden tycks ha längtat efter att Ericsson ­skulle sälja sin andel i Sony Ericsson skapar försäljningen fullt ­naturligt oro i Lund. Övergången från svensk-japanskt till ett heljapanskt företag kommer att bjuda på många tuffa kulturkrockar.

Mobil - 18 feb 15 kl. 10:47

Apple hoppas sälja miljontals Apple Watch

Ett nytt rykte påstår sig veta hur många klockor Apple beställt från tillverkaren..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Stirra dig inte blind på Stockholm när du kan söka jobb i Malmö

Ta dig närmare kontinenten med ett häftigt jobb i Malmö. Omlokalisera, bättre-lokalisera eller bara ta steget mot något nytt till Sveriges södra spets. Tåget till Köpenham för att gå på konsert, färjan till Tyskland för att gå på festival eller bara häng i metropolen Malmö när du inte är på jobbet.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Kan en ordbok ersätta mätvalutorna?

I en debattartikel på Dagens Media skriver Sveriges Annonsörer att ”Valutorna allt viktigare under 2020”. Men vad är egentligen en ”valuta” och varför ska man bry sig? Evighetsfrågan ska nötas även det här året.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Microsoft vill tvinga dig att använda Bing som nästa sökmotor

Microsoft tänker ta till drastiska steg för att få fler att använda sökmotorn Bing. Ett sista desperat försök att konkurrera med Google. När du installerar Office 365 vill Microsoft tvinga Chrome-användare över till att använda Bing.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Streaming blir större än betal-tv under 2020

Researchbolaget Ampere Analysis har kartlagt marknaden för både streaming och tv och i sin prognoser passerar streaming betal-tv under 2020. I skrivande stund har 22 procent av europeiska hushåll tre eller fler SVOD-tjänster. När nu Apple släpper sin streamingtjänst till alla som köper en ny Apple-enhet (12 månader gratis) kommer det att få bägaren att tippa över och streaming passerar betal-tv.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Verto Analytics säkrar 160 miljoner kronor till sin verksamhet

Finska Verto Analytics har fått in 160 miljoner kronor från tidigare investerare, management och grundare. Bakom investeringen finner vi bland andra Conor Venture Partners, Open Ocean Capital och Finnish Industry Investment. Med pengarna ska Verto Analytics expandera sin plattform i USA, där man redan är verksam, och till fler länder i Europa.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Netflix ökar men marknaden tvekar

Netflix ökade sina intäkter med över 30 procent under det sista kvartalet förra året. Trots detta tvekade marknaden och sänkte aktien. Det är konkurrensen från Apple och Disney som fått Netflix investerare att darra, trots att bolaget går bra.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

GoMore växer internationellt med Stripe

GoMore, Skandinaviens ledande bildelningstjänst, erbjuder samåkning, peer-to-peer-biluthyrning och privat billeasing. Sedan lanseringen har det danska företaget expanderat till Sverige, Norge, Danmark , Frankrike och Spanien och har nu över 100 anställda. Enbart i Danmark finns fler än 900 000 registrerade GoMore-användare.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

Kapa dyra energiräkningar med en smart termostat

Med en smart klimatassistent i hemmet är det idag möjligt att styra både värmepumpar och luftkonditioneringsapparat via din mobiltelefonen. Något som är bra både för miljön och den egna plånboken. Under vinterhalvåret blir många av oss i Sverige påminda om hur mycket det kan kosta att hålla våra bostäder varma.

Dagensanalys.se - Igår: 11:58

AI – konsten att tänka innanför boxen

All analys bygger på data, och all data är historisk. Viss data samlar vi in i det ögonblick något händer, men realtid (d.v.

Dagensanalys.se - Igår: 11:47

Improove startar Improove Growth

Improove Growth kommer ha ett tydligt fokus på att hjälpa kunderna att öka sin försäljning. Ett mindre team är redan på plats och igång med uppdrag. En av våra styrkor har alltid varit vår förmåga att förstå kundens verksamhet och hjälpa dem att lyckas med sin e-handel, säger Per-Mattias Nordkvist, Founder & Managing Partner på Improove.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.