Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 23 January, 12:40

Dagensanalys.se - 15 dec 19 kl. 18:58

Så här många följare måste du ha på Instagram för att tjäna en vanlig lönOm du vill vara en professionell influencer måste du ha många följare. Den här studien har tagit reda på exakt hur många för att du ska kunna dra in en vanlig lön som influencer. Det är analysföretaget inzpire.me som tagit reda på att du behöver 42.575 följare på Instagram för att kunna tjäna en vanlig lön, i England.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Instagram, England, Analysen, , Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: här många , följaremåste du ha på , Instagram, för att tjäna en vanlig lön
Dagensanalys.se - 01 okt 19 kl. 08:40

Studie: Video på Instagram konverterar bättre än vanliga annonser

En ny studie har kartlagt när konsumenter köper något på Instagram. Företaget Wibbitz frågade 1.000 konsumenter i USA om deras vanor.

BT - 10 jun 14 kl. 20:25

Stora löneskillnader mellan politiker och väljare i Borås

Den politiska klassen tjänar mer än dem de vill representera. I Borås tjänar KD-kandidaterna i snitt nästan dubbelt så mycket som den genomsnittlige boråsaren. – Partier vill undvika en stämpel att inte kunna väljas av alla, säger Jonas Hinnfors, professor i statsvetenskap.

BT - 10 jun 14 kl. 20:25

Stora löneskillnader mellan politiker och väljare i Borås: "Inget problem"

Den politiska klassen tjänar mer än dem de vill representera. I Borås tjänar KD-kandidaterna i snitt nästan dubbelt så mycket som den genomsnittlige boråsaren. – Partier vill undvika en stämpel att inte kunna väljas av alla, säger Jonas Hinnfors, professor i statsvetenskap.

Skånskan - 21 jun 19 kl. 16:55

Bjuder på nödvändigt splatter utan att nå fantastiska höjder

recension Onda dockor dör aldrig, de bara rebootas. Åtminstone i det här fallet. Originalet av Child’s Play släpptes i Sverige under titeln Den onda dockan 1988, och fick sedan under en trettioårsperiod sex uppföljare.

YLE - 03 sep 15 kl. 17:00

Hon tjänar pengar på Instagram

Pernilla Böckerman har gått från att vara en vanlig högstadieelev till att bli en kändis på sociala medier på nolltid. I dag har hon tiotusentals följare och får hela tiden samarbetserbjudanden från företag. 15 år gamla Pernilla blev vald till årets nykomling på den finländska Youtube-galan Tubecon i augusti.

Dagensanalys.se - 10 maj 18 kl. 13:53

Burger King sprängde precis Instagram Stories

En kampanj från Burger King har varit så framgångsrik att risken finns att Instagram Stories aldrig bli som vanlig igen. Bakom kampanjen var spanska Burger King som drog igång en fråga (poll) där man lät sina följare designa egna Whoppers. Efter att man designat sin whopper fick man en promo-kod som man kunde ta till en Burger King och få ut sin egna burgare.

Nyheter 24 - 01 aug 13 kl. 10:33

Hon har Sveriges mest kända haka ? mer än 30 000 följare på InstagramMoas tre bästa haktips

SUNDSVALL. Moa Helsing, 17, ligger bakom succékontot Dagens dubbelhaka på Instagram. Hennes konto har tagit alla med storm och antalet följare är det främsta beviset på att hennes dubbelhaka är charmig, fotogenisk och eftertraktad.

Expressen - 10 mar 16 kl. 21:17

Missans nätsuccé – har 26 000 följare

Missan är ingen vanlig katt. Eller – jo, det är hon väl. Men hon är ovanlig på så vis att hon har ett eget konto på Instagram med över 26 000 följare.

Politologerna - 17 okt 17 kl. 06:44

Hur partier når väljare

Våra politiska partier går nu in i ett intensivt planeringsarbete inför den kakafoni av politisk information som vi alla förväntar ska skölja över oss under valåret 2018. Nyheter utlovas, som alltid. Med ny avancerad teknik ska budskap skräddarsys och tajmas rätt i tiden till specifika väljargrupper.

YLE - 22 maj 15 kl. 09:00

Att forma kroppen som ett konstverk

Fitnesstrillingarna Camilla, Sara och Robert Back har alltid haft stor nytta av varandra. De vill samma saker, och stöttar varandra i vått och torrt. I kväll är det tv-premiär för dokumentären Fitnesstrillingarna som handlar om Camilla, Sara och Robert Back.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Stirra dig inte blind på Stockholm när du kan söka jobb i Malmö

Ta dig närmare kontinenten med ett häftigt jobb i Malmö. Omlokalisera, bättre-lokalisera eller bara ta steget mot något nytt till Sveriges södra spets. Tåget till Köpenham för att gå på konsert, färjan till Tyskland för att gå på festival eller bara häng i metropolen Malmö när du inte är på jobbet.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Kan en ordbok ersätta mätvalutorna?

I en debattartikel på Dagens Media skriver Sveriges Annonsörer att ”Valutorna allt viktigare under 2020”. Men vad är egentligen en ”valuta” och varför ska man bry sig? Evighetsfrågan ska nötas även det här året.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Microsoft vill tvinga dig att använda Bing som nästa sökmotor

Microsoft tänker ta till drastiska steg för att få fler att använda sökmotorn Bing. Ett sista desperat försök att konkurrera med Google. När du installerar Office 365 vill Microsoft tvinga Chrome-användare över till att använda Bing.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Streaming blir större än betal-tv under 2020

Researchbolaget Ampere Analysis har kartlagt marknaden för både streaming och tv och i sin prognoser passerar streaming betal-tv under 2020. I skrivande stund har 22 procent av europeiska hushåll tre eller fler SVOD-tjänster. När nu Apple släpper sin streamingtjänst till alla som köper en ny Apple-enhet (12 månader gratis) kommer det att få bägaren att tippa över och streaming passerar betal-tv.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Verto Analytics säkrar 160 miljoner kronor till sin verksamhet

Finska Verto Analytics har fått in 160 miljoner kronor från tidigare investerare, management och grundare. Bakom investeringen finner vi bland andra Conor Venture Partners, Open Ocean Capital och Finnish Industry Investment. Med pengarna ska Verto Analytics expandera sin plattform i USA, där man redan är verksam, och till fler länder i Europa.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Netflix ökar men marknaden tvekar

Netflix ökade sina intäkter med över 30 procent under det sista kvartalet förra året. Trots detta tvekade marknaden och sänkte aktien. Det är konkurrensen från Apple och Disney som fått Netflix investerare att darra, trots att bolaget går bra.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

GoMore växer internationellt med Stripe

GoMore, Skandinaviens ledande bildelningstjänst, erbjuder samåkning, peer-to-peer-biluthyrning och privat billeasing. Sedan lanseringen har det danska företaget expanderat till Sverige, Norge, Danmark , Frankrike och Spanien och har nu över 100 anställda. Enbart i Danmark finns fler än 900 000 registrerade GoMore-användare.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

Kapa dyra energiräkningar med en smart termostat

Med en smart klimatassistent i hemmet är det idag möjligt att styra både värmepumpar och luftkonditioneringsapparat via din mobiltelefonen. Något som är bra både för miljön och den egna plånboken. Under vinterhalvåret blir många av oss i Sverige påminda om hur mycket det kan kosta att hålla våra bostäder varma.

Dagensanalys.se - Igår: 11:58

AI – konsten att tänka innanför boxen

All analys bygger på data, och all data är historisk. Viss data samlar vi in i det ögonblick något händer, men realtid (d.v.

Dagensanalys.se - Igår: 11:47

Improove startar Improove Growth

Improove Growth kommer ha ett tydligt fokus på att hjälpa kunderna att öka sin försäljning. Ett mindre team är redan på plats och igång med uppdrag. En av våra styrkor har alltid varit vår förmåga att förstå kundens verksamhet och hjälpa dem att lyckas med sin e-handel, säger Per-Mattias Nordkvist, Founder & Managing Partner på Improove.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.