Dagensanalys.se > Ekonomi

Sunday, 26 January, 22:42

Dagensanalys.se - 14 dec 19 kl. 10:37

Vad finns att tillgå i en molnlösning idag?När man pratar molnlösning idag handlar det om mycket mer än att bara lagra sina filer i molnet. AWS är en av de mest använda molnlösningarna, och erbjuder hela 175 olika verktyg och features. För dig som överväger att flytta till en molnlösning kommer här därför en kort genomgång av vad som finns att få tillgång till. Under AWS re:Invent i Las Vegas gjordes totalt 77 olika lanseringar, där vissa var helt nya produkter och funktioner, medan andra var uppdateringar [. ] Inlägget Vad finns att tillgå i en molnlösning idag? dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
AWS, Invent, Las Vegas, Vad, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vad finns att tillgåi en , molnlösning, idag
Dagensanalys.se - 26 jan 17 kl. 02:22

Qliks nya molnplattform är nu tillgänglig för webbaserad visuell analys

Qliks nya molnerbjudande för företag är nu tillgängligt. Qlik Sense® Cloud Business är en SaaS-baserad analyslösning. Genom att erbjuda en flexibel och prenumerationsbaserad molnlösning sänker Qlik insteget för nya användare då man kan komma igång direkt utan installationer och utan några investeringskostnader, oberoende av plats, dator, padda eller telefon.

Dagensanalys.se - 05 sep 18 kl. 15:58

Om du vill ha bäst effekter med molnet måste du först göra hemläxan

Under förra veckans Box Works fick jag möjlighet att prata med flera av Box befintliga kunder kring hur det fungerar med molnlösningar i allmänhet och Box i synnerhet. De delgav dessutom sina erfarenheter och bästa tips för att snabbt få bra ROI på övergången till molnlagring. Alla tips hittar du här!

Dagensanalys.se - 08 nov 17 kl. 09:31

Vad händer på Dreamforce?

Dreamforce är klassat som världens största mjukvarukonferens, dit 170.000 människor vallfärdar för att delta i de 3.200 sessioner som tar plats i centrala San Francisco under fyra dagar.

Dagensanalys.se - 07 jun 18 kl. 15:51

SAP ska se till att alla företag blir mer intelligenta

SAP presenterar nu nya produkter och samarbeten för att företag ska bli mer intelligenta med hjälp av avancerad teknik som konversationsbaserad artificiell intelligens (AI), blockkedjor och analys. Samtidigt är SAP Cloud Platform nu tillgänglig hos alla större leverantörer av molninfrastruktur som Google Cloud Platform, Microsoft Azure och Amazon Web Services (AWS). Presentationen gjordes under den pågående årliga konferensen SAPPHIRE NOW i Orlando, Florida, och omfattade bland annat: SAP Conversational AI som gör att företag kan utveckla intelligenta chatbots för t.

Dagensanalys.se - 01 mar 17 kl. 09:01

Qlik i topp när Gartner publicerar sin Magic Quadrant för BI och analys

Qlik är återigen positionerade som ledare i Gartners ”Magic Quadrant for Business Intelligence and Analytics Platforms”. Enligt rapporten har marknaden för BI och analysplattformar nu skiftat från att handla om IT-ledd rapportering till affärsstyrd analys. Vidare står det i rapporten att köparna vill utöka sin moderna BI-användning, även för självbetjäning, till alla i företaget och även över företagsgränser.

Sydsvenskan - 17 jun 15 kl. 05:16

Hälsotjänst lagrar data utomlands

Tanken med Ehälsomyndighetens nya tjänst "Hälsa för mig" är att alla svenskar över 18 år ska erbjudas ett digitalt utrymme där man frivilligt kan samla sina vård- och hälsodata. Men informationen kommer att lagras på Microsofts servrar i Nederländerna och Irland, skriver tidningen Ny Teknik.— Man kan ifrågasätta om den här informationen ska lagras i en molnlösning utomlands.

Helsingborgs Dagblad - 17 jun 15 kl. 05:16

Hälsotjänst lagrar data utomlands

Tanken med Ehälsomyndighetens nya tjänst "Hälsa för mig" är att alla svenskar över 18 år ska erbjudas ett digitalt utrymme där man frivilligt kan samla sina vård- och hälsodata. Men informationen kommer att lagras på Microsofts servrar i Nederländerna och Irland, skriver tidningen Ny Teknik.— Man kan ifrågasätta om den här informationen ska lagras i en molnlösning utomlands.

Dagensanalys.se - 25 okt 16 kl. 13:05

Box utmanar Dropbox med smarta molntjänster där du kan arbeta direkt i Google Docs

Vi har pratat med David Benjamin från Box som samarbetar med Google, Microsoft och Adobe. Trevligt att få en pratstund med dig, berätta gärna lite kort om dig själv om din bakgrund och din position på Box – Detsamma, tack. Jag har varit på Box i bara några veckor, men det känns väldigt spännande.

Dagensanalys.se - 01 aug 17 kl. 10:31

Jobb på semestern skapar problem för IT-avdelningen

Trots att du är på semester kollar du säkert jobbmailen lite då och då, och kanske till och med slänger in en timmes arbete eller två. Men vad är det då för dator du använder, och vilket nätverk? Semesterjobbandet skapar nämligen en hel del huvudbry för IT-avdelningen och säkerhetschefen.

Dagensanalys.se - 09 maj 17 kl. 13:31

Bakom kulisserna på ett av världens största Big Data-företag

Det franska Big Data-företaget Criteo bjöd nyligen in journalister från hela Europa till att under två dagar få djupdyka i deras verksamhet, och det är inte utan att det är imponerande! Criteo var för bara ett tiotal år sedan ett litet franskt bolag med 50-talet anställda. Idag är de ett världsomspännande företag med 2.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 10 minuter sedan

Så här många har Apple TV Plus idag

Trots att lanseringen av Apple TV Plus bara var för tre månader sedan har antalet prenumeranter ökat lavinartat. Enligt en studie har Apple TV Plus i skrivande stund 33,6 miljoner prenumeranter. Konkurrenten Disney Plus har 23,3 miljoner prenumeranter trots en enorm kampanj från bolaget.

Dagensanalys.se - 15 minuter sedan

Google rullar tillbaka sina nya design

Efter en hel del kritik från både användare och marknadsförare väljer Google att rulla tillbaka sin nya design. I den nya designen fick man se favicons från sajter och små ikoner för annonser. Annonserna smälte in i resultatsidan och var svåra att urskilja.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

​Flowbox anställer Erik Lundberg som data scientist

Saas-leverantören och MarTech-bolaget Flowbox har anställer nu sin första data scientist. Erik Lundberg ska hjälpa teamet att ta plattformen till nästa nivå för att erbjuda mer intelligenta lösningar för företagets kunder. Han har en bakgrund inom matematik och programmering, och har tidigare arbetat med prissättning av försäkringar, kundnöjdhetsundersökningar, kreditriskbedömningar och produktoptimeringar.

Dagensanalys.se - I förrgår: 10:09

Nya advokatbyrån TIMEĐANOWSKY kraftsamlar inom tech, media, IP och tvistlösning

TIME DANOWSKY bildas genom ett samgående mellan Time Advokatbyrå och Danowsky & Partners Advokatbyrå. I TIME DANOWSKY för vi samman ledande kompetens, rankad av bland andra Chambers & Partners och Legal 500 inom samtliga våra specialistområden. Tillsammans utgör vi ett slagkraftigt erbjudande med ett starkt engagemang för vår tids affärer, där teknik, innovation och media/innehåll är en naturlig del av varje organisations verksamhet, säger delägaren Mats Ohlén.

Dagensanalys.se - 23 jan 20 kl. 15:08

Curamando rekryterar tre seniora analytiker

Curamando breddar sitt analyserbjudande genom att stärka upp med tre nya rekryteringar. Philip Sydhoff kommer senast från den digitala mediebyrån Nordic Morning AB, där han arbetat som Digital Analytiker och implementationsexpert i över fyra år. Helen Rydlinger värvas från koncernen Dentsu Aegis Network där hon haft rollen som Team Lead för avdelningen Analytics and Science.

Dagensanalys.se - 23 jan 20 kl. 13:50

AW för undersökningsbranschen den 6/2

Jobbar du med undersökningar? Är du sugen på att träffa andra i samma bransch? Missa då inte ResearchBar som anordnas av SMIF och Swedish Insighters den 6/2 i Stockholm.

Dagensanalys.se - 23 jan 20 kl. 11:38

Stirra dig inte blind på Stockholm när du kan söka jobb i Malmö

Ta dig närmare kontinenten med ett häftigt jobb i Malmö. Omlokalisera, bättre-lokalisera eller bara ta steget mot något nytt till Sveriges södra spets. Tåget till Köpenham för att gå på konsert, färjan till Tyskland för att gå på festival eller bara häng i metropolen Malmö när du inte är på jobbet.

Dagensanalys.se - 23 jan 20 kl. 10:39

Kan en ordbok ersätta mätvalutorna?

I en debattartikel på Dagens Media skriver Sveriges Annonsörer att ”Valutorna allt viktigare under 2020”. Men vad är egentligen en ”valuta” och varför ska man bry sig? Evighetsfrågan ska nötas även det här året.

Dagensanalys.se - 22 jan 20 kl. 22:16

Microsoft vill tvinga dig att använda Bing som nästa sökmotor

Microsoft tänker ta till drastiska steg för att få fler att använda sökmotorn Bing. Ett sista desperat försök att konkurrera med Google. När du installerar Office 365 vill Microsoft tvinga Chrome-användare över till att använda Bing.

Dagensanalys.se - 22 jan 20 kl. 20:09

Streaming blir större än betal-tv under 2020

Researchbolaget Ampere Analysis har kartlagt marknaden för både streaming och tv och i sin prognoser passerar streaming betal-tv under 2020. I skrivande stund har 22 procent av europeiska hushåll tre eller fler SVOD-tjänster. När nu Apple släpper sin streamingtjänst till alla som köper en ny Apple-enhet (12 månader gratis) kommer det att få bägaren att tippa över och streaming passerar betal-tv.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.