Dagens PS > Ekonomi

Friday, 21 February, 11:44

Dagens PS - 12 dec 19 kl. 08:35

AFV levererar två skållheta köptipsAffärsvärlden rekommenderar köp av Rottneros och Studsvik i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta tör Gränges och Skistar. Aluminiumbolaget Gränges nya förvärv i Polen är strategiskt rätt, men på kort sikt tätnar orosmolnen. Affärsvärlden bedömer att läget sannolikt blir värre innan det blir bättre och väljer att avvakta med aktien. Skistar är ett säkert kort förutsatt att inget dramatiskt händer med konjunkturen och kronan.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
AFV, Rottneros, Studsvik, Gränges, Skistar, Polen, Dagens PS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AFV, levererar, två, skållheta, köptips
Dagens PS - 28 nov 19 kl. 08:43

AFV levererar tre skållheta köptips

Affärsvärlden rekommenderar köp av Gunnebo, norska Arcus och Ework i den senaste utgåvan. Tidningen ger säljråd för danska Carlsberg. Det finns efter Henrik Langes storstädning finns det äntligen skäl att tro på bättring för ständiga underpresteraren Gunnebo.

Opinionen.se - 27 feb 13 kl. 16:27

AFV bjuder på tre börsklipp

Läge för börsklipp? Ja, åtminstone enligt Affärsvärlden som levererar tre skållheta case..

Dagens PS - 17 maj 17 kl. 08:39

AFV tipsar om snabbväxare

Affärsvärlden är ute med ett nytt nummer i dag och rekommenderar börsspekulanter att slå till på nätcasinobolaget Leovegas. ”Gamblingbolagen på Stockholmsbörsen har åter hamnat i rampljuset efter att en längre tid ha mött en mer njugg inställning från investerarna. Osäkerhet kring hur och när regleringar kommer att påverka konkurrens och i slutändan vinsten har skapat viss huvudbry.

Dagens PS - 29 maj 17 kl. 09:58

Dagens tips: Tre skållheta aktier

Tidningen levererar alltså en triss i köprekommendationer i måndagens utgåva. Enligt Börsveckan gör du klokt i att tanka portföljen med Wilson Therapeutics, VBG och Drillcon. Läkemedelsbolaget Wilson Therapeutics får förnyat förtroende då bland annat potentialen på marknaden bedöms som stor medan verkstadskoncernen VBG – sett till en organisk tillväxt på 10 procent och en rörelsemarginal på 12,9 procent i år – alltjämt anses vara ”attraktivt värderad”, enligt Börsveckan, rapporterar nyhetsbyrån Direkt.

Dagens PS - 26 okt 17 kl. 09:35

Aktiespararen ger fyra skållheta aktietips

Litar du på proffsen – läge att skugga råden? Aktiespararen ger köprekommendation för en fyrklöver av bolag i den senaste utgåvan. Köpråden gäller Atlas Copco, Dometic, finska Kone och Nordea medan rådet avvakta lämnas för Catena Media.

Opinionen.se - 20 mar 13 kl. 11:21

Två guldkorn från AFV

Dags att öppna aktieportföljen och fylla på med två skållheta köptips. Avsändare är tidningen Affärsvärlden..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Fyra skållheta börspapper

Börsveckan levererar i dag, måndag, fyra köprekommendationer..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.