Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 28 January, 09:20

Affärsvärlden - 11 dec 19 kl. 08:00

Moodys sänker Danske Banks kreditbetygMoody's sänker sitt kreditbetyg på Danske Bank med ett steg från A2 till A3. Utsikterna för det nya betyget är neutrala..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Danske Banks, Danske Bank, A2, A3

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Moodys, sänker, Danske, Banks, kreditbetyg
DI - 04 aug 18 kl. 09:28

Moodys sänker Deutsche Banks kreditbetyg

Kreditvärderingsjätten Moodys har sänkt sitt kreditbetyg för tyska storbanken Deutsche Bank från Baa2 till Baa3. .

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Moodys sänker 17 tyska banker

Kreditvärderingsinstitutet Moodys sänker utsikterna för 17 tyska banker från stabilt till negativt efter att ha gjort detsamma när det gäller den tyska regeringens kreditvärdighet tidigare i veckan. Åtgärden riktade sig i huvudsak mot statligt ägda banker, i Tyskland kända som Landesbank men också IKB Deutsche Industriebank och Deutsche Postbank. Moodys varnade också för att även kreditbetygen kan sänkas om bankernas kreditvärdighet försämras ytterligare..

Affärsvärlden - 14 okt 16 kl. 07:21

Moodys sänker Ericsson

Kreditvärderingsinstitutet Moodys sänker betyget för Ericsson från Baa1 till Baa2. Det framgår av ett pressmeddelande från Moodys..

Helsingborgs Dagblad - 26 jul 12 kl. 00:08

Moodys sänker 17 tyska banker

Kreditvärderingsinstitutet Moodys sänker utsikterna för 17 tyska banker från stabilt till negativt efter att ha gjort detsamma när det gäller den tyska regeringens kreditvärdighet tidigare i veckan. Åtgärden riktade sig i huvudsak mot statligt ägda banker, i Tyskland kända som Landesbank men också IKB Deutsche Industriebank och Deutsche Postbank..

DI - 03 okt 13 kl. 06:08

Moodys sänker utsikter för Brasiliens kreditbetyg

Kreditvärderingsföretaget Moodys sänker utsikterna för Brasiliens kreditbetyg Baa2 till stabila från tidigare positiva..

DI - 03 feb 14 kl. 07:01

Moodys sänker betyget för Ukraina

Kreditvärderingsföretaget Moodys sänker sitt kreditbetyg på Ukraina till Caa2 från Caa1. Utsikterna för kreditbetyget är negativa. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 18 mar 14 kl. 06:18

Moodys sänker Argentinas kreditbetyg

Kreditvärderingsföretaget Moodys sänker sitt kreditbetyg för Argentina med ett steg till Caa1. Utsikterna för betyget är stabila. Det framgår av Dow Jones Newswires..

Affärsvärlden - 21 maj 14 kl. 07:52

Moodys sänker utsikter för Kinas fastighetssektor

Kreditvärderingsföretaget Moodys sänker utsikterna för Kinas fastighetssektor till negativa från tidigare stabila..

Affärsvärlden - 30 maj 14 kl. 08:46

Moodys sänker utsikterna för 82 europeiska banker

Moodys sänker utsikterna för sina kreditbetyg på 82 europeiska banker till negativa från stabila, enligt ett pressmeddelande på torsdagen..

Affärsvärlden - 08 okt 14 kl. 08:42

Moodys sänker utsikterna för det baltiska banksystemet

Moodys sänker sina utsikter för det baltiska banksystemet till negativa från stabila..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 5 minuter sedan

Finansinspektionen höjer kapitalkrav för fastighetsutlåning

Finansinspektionen (FI) höjer kapitalkraven för bankernas utlåning till kommersiella fastigheter. Beslutet bygger på det förslag som FI presenterade i en promemoria den 27 november i fjol..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Swedbank pressas på bolånemarknaden

Konkurrensen på den svenska bolånemarknaden har ökat ytterligare, vilket återspeglas i Swedbanks räntenetto som tyngdes av lägre bolånemarginaler..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Rekyl väntas på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen kan komma att visa en rekyl uppåt i tisdagens öppningshandel, efter att en tilltagande oro för virusutbrottet i Kina lett till rejäla nedställ på måndagens börser globalt. Situationen ser liknande ut inför handelsstarten i övriga Europa..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

EQT uppges överväga att sälja eller börsnotera Lima

Riskkapitalbolaget EQT överväger att göra sig av med medicinteknikbolaget Lima i en affär som kan vara värd så mycket som en miljard euro, motsvarande 10,6 miljarder kronor. Det rapporterar Bloomberg News med hänvisning till källor..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Byggmax föreslår utdelning

Bygghandlarkedjan Byggmax minskar omsättningen men minskade förlusten. Utdelningen blev 1,16 kronor (0)..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Swedbanks vd: Osäkerhet kring böter

Det råder osäkerhet både kring om Swedbank kommer att få böter på grund av brister i arbetet mot penningtvätt, och i så fall hur höga böterna blir.Det sade Swedbanks vd Jens Henriksson till reportrar efter bokslutsrapporten för 2019..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Nordea ser risker för teleoperatören - uprepar sälj

Banken menar att marknaden underskattar investeringarna och pressen inom B2B i Sverige..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Fortsatta nedgångar på Asienbörserna

Asiatiska aktier och kinesiska terminer fortsatte ned på tisdagen och Japan ser ut att få sin sämsta tvådagarsutveckling sedan i augusti då handelsoron hämmade riskaptiten..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Gigantiska värden på spel i rapportsäsongen

Efter rapportrökaren från Netflix förra veckan är det dags för de fyra återstående av de så kallade Faang-bolagen – Facebook, Apple, Amazon och Google-ägaren Alphabet. Deras bokslut för 2019 blir ett skarpt test av om de börsvärden som på kort tid blåsts upp till sammanlagt 40 000 miljarder kronor håller måttet..

Affärsvärlden - 23 timmar sedan

De ser köptillfälle i Ericsson

Carnegie bedömer att tidpunkten är rätt för att äga Ericssonaktien nu. Även Kepler Cheuvreux höjer till en köprekommendation för Ericsson, som rasade i fredags efter resultatmissen för det fjärde kvartalet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.