SmålandsPosten > Nyheter

Sunday, 26 January, 19:33

SmålandsPosten - 11 dec 19 kl. 07:49

Apotekstjänst uppdrag kan minskas från nyår
Läs mer på SmålandsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Apotekstjänst, uppdragkan , minskasfrån , nyår
Sydsvenskan - 11 dec 19 kl. 07:49

Apotekstjänst uppdrag kan minskas från nyår

Nu vill Varuförsörjningen, som har hand om materialinköpen för de fem regionerna Dalarna, Örebro, Västmanland, Uppsala och Södermanland, ta i från det kritiserade företaget Apotekstjänst en del av uppdraget, skriver Dagens Medicin. – Planen är att en re.

Helsingborgs Dagblad - 11 dec 19 kl. 07:49

Apotekstjänst uppdrag kan minskas från nyår

Nu vill Varuförsörjningen, som har hand om materialinköpen för de fem regionerna Dalarna, Örebro, Västmanland, Uppsala och Södermanland, ta i från det kritiserade företaget Apotekstjänst en del av uppdraget, skriver Dagens Medicin. – Planen är att en re.

UNT - 11 dec 19 kl. 07:49

Apotekstjänst uppdrag kan minskas från nyår

Nu vill Varuförsörjningen, som har hand om materialinköpen för de fem regionerna Dalarna, Örebro, Västmanland, Uppsala och Södermanland, ta i från det kritiserade företaget Apotekstjänst en del av uppdraget, skriver Dagens Medicin..

Alliansfritt Sverige - 08 nov 13 kl. 13:37

Nu planerar Apotekstjänst att stoppa läkemedelsleverans om de inte får mer betalt

Ni minns Apotekstjänst, företaget som tagit över leveranserna av dosförpackade läkemedel i bland annat Halland och Västra Götaland? De som blivit anmälda för slarv gång på gång och som lånat cash, 25 miljoner kronor bara, av regionen för att överhuvudtaget kunna genomföra det livsviktiga uppdrag de fått. Sjukvårdspersonal har i flera omgångar slagit larm om att svårt sjuka riskerar att bli utan medicin på grund av Apotekstjänst oförmåga.

Alliansfritt Sverige - 05 feb 14 kl. 15:48

När ska Göran Hägglund ta ansvar för kaoset som Apotekstjänst skapar varje dag?

Detta inlägg skrivs med en oerhörd trötthet. Som vanligt är Apotekstjänst boven i dramat. Ni minns kanske detta haveri till företag?

Alliansfritt Sverige - 26 aug 13 kl. 07:49

Privata Apotekstjänst får Hallands skattepengar att rulla

Det har knappt gått en vecka sedan vi rapporterade om skandal nummer två kring företaget Apotekstjänst som skickar medicindoser till patienter i Halland. Nu är det dags för nästa, på grund av Apotekstjänsts strulande, som lett till stora brister i leveransen av mediciner, har Region Halland tvingats lösa en heltidstjänst i åtta veckor, rapporterar SR. Detta för att regionen ska kunna försäkra sig om att patienternas medicin faktiskt blir levererad, något Apotekstjänst alltså helt misslyckats med.

UNT - 11 dec 19 kl. 10:06

Apotekstjänsts uppdrag kan minskas från nyår

Nu vill Varuförsörjningen, som har hand om materialinköpen för de fem regionerna Dalarna, Örebro, Västmanland, Uppsala och Södermanland ta ifrån det kritiserade företaget Apotekstjänst en del av uppdraget, skriver Dagens Medicin..

GöteborgsPosten - 11 dec 19 kl. 10:08

Apotekstjänsts uppdrag kan minskas från nyår

Nu vill Varuförsörjningen, som har hand om materialinköpen för de fem regionerna Dalarna, Örebro, Västmanland, Uppsala och Södermanland ta ifrån det kritiserade företaget Apotekstjänst en del av uppdraget, skriver.

Alliansfritt Sverige - 19 nov 13 kl. 10:40

Apotekstjänst nästa haveri sker i Uppsala

Vi har gång efter annan rapporterat om det privata företaget Apotekstjänst som sedan i våras levererar dosförpackade läkemedel till patienter i Halland och Västra Götaland. Listan över deras brister är lång, jättelång. Några exempel, i somras tvingads Apotekstjänst låna 25 miljoner kronor av Region Halland och Västra Götaland, efter att företaget drabbats av akut likviditetskris.

Cornucopia - 10 okt 19 kl. 16:14

Även krisläge i Region Örebro på grund av Apotekstjänst - Sörmland, Västmanland och Dalarna hotade

Även Region Örebro har nu gått upp i krisorganisationen stabsläge på grund av avsaknad av förbrukningsvaror inom vården. I Region Uppsala har alla planerade operationer på Akademiska sjukhuset ställts in från och med fredag. Apotekstjänst har även vunnit upphandlingen för Sörmland, Västmanland och Dalarna, även om dessa ännu inte gått in i krisorganisation ännu.

Alliansfritt Sverige - 15 apr 14 kl. 08:39

Apotekstjänst har kostat Halmstad 94 000 kronor

Och så var det dags igen. Det privata företaget Apotekstjänst, som sedan i våras levererar dosförpackade läkemedel till patienter bland annat i Halland och Västra Götaland har ställt till det ännu en gång. Dos-strulet när Apotekstjänst blev ny leverantör av mediciner i Halland har redan kostat hemvårdsförvaltningen i Halmstad hela 94 000 kronor.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Litet barn påkört vid övergångsställe

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Riksrättsåklagare anklagar Trump för hot

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Girjas: Sålda fiskekort gäller

De jakttillstånd och fiskekort som har sålts gäller även i fortsättningen, är beskedet från Girjas sameby efter domen i Högsta domstolen. Det är fortfarande oklart när nya kort kan börja säljas..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Sjöström avslutade med seger och rekord

Sarah Sjöström avslutade Euro Meet i Luxemburg med att vinna på 100 meter frisim. Sjöström noterade tiden 53,02 vilket var knappt två tiondelar snabbare än sitt eget tidigare tävlingsrekord på distansen, 53,21 från 2017..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Raketattack mot Bagdads gröna zon

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Bomber desarmeras inför Teslas fabriksbygge

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Linnéa Claeson slutar som kolumnist på AB

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Snart kan britterna betala med brexitmynt

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Arbetslösas pengar gick till spelmissbruk

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Spanien försvarade EM-guld – vann finalrysare

Spanien försvarade EM-guldet, medan Kroatien får fortsätta vänta på sitt första. Den dramatiska finalen slutade med spansk seger, 22–20..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.