Barometern > Nyheter

Thursday, 23 January, 16:21

Barometern - 11 dec 19 kl. 07:00

Krock på väg 25
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krock, väg25
YLE - 04 jan 16 kl. 16:32

Många bilister anmäler inte krock med hjortdjur

Antalet krockar med hjortdjur har ökat i Västnyland. Ekenäsnejdens jaktvårdsförening noterade i fjol en ökning med 20 procent. Föreningen är bekymrad över att många bilister inte anmäler en krock med ett djur.

Västerbottens Folkblad - 17 jul 11 kl. 09:05

Två bilar i krock

ÅSELE Två bilar i krock mellan Fredrika och Åsele. ÅSELE Två bilar i krock mellan Fredrika och Åsele. Två bilar krockade under lördag eftermiddag efter väg 92 mellan Fredrika och Åsele.

Västerbottens Folkblad - 05 sep 11 kl. 09:00

Motorcykel och lastbil i krock på Bolidenvägen

SKELLEFTEÅ Motorcykel och lastbil i krock utanför Skellefteå. SKELLEFTEÅ Motorcykel och lastbil i krock utanför Skellefteå. En motorcyklist och en lastbil har krockat en kilometer utanför Skellefteå på Bolidenvägen.

Västerbottens Folkblad - 29 sep 11 kl. 19:35

Häst skadad i krock med bil

LYCKSELE En häst skadades vid en krock med en bil på E12 i Umgransele. Det finns inga uppgifter om personskador, men hästen ligger i diket i väntan på veterinär.LYCKSELE En häst skadades vid en krock med en bil på E12 ?

Västerbottens Folkblad - 07 jan 12 kl. 13:20

En person skadad i krock

VÄNNÄS En person har förts till sjukhus efter en krock mellan två bilar i Penglund. Hur allvarliga skador det rör sig om är oklart.VÄNNÄS En person har förts till sjukhus efter en krock mellan två bilar i Penglund.

Trelleborgs Allehanda - 11 feb 12 kl. 10:28

En till sjukhus efter krock

Räddningstjänst, polis och ambulans larmades under natten till lördagen till Maglarpsrondellen på E6. Orsaken var en krock mellan två personbilar som kolliderat i rondellen.
Olyckan inträffade vid 03.

SmålandsPosten - 17 mar 14 kl. 06:27

Fel om krock med grundlagar

Växjös kulturchef och dess bibliotekschef har i medierna påstått att det finns en krock mellan Yttrandefrihetsgrundlagen och Tryckfrihetsförordningen å ena sidan och lagstiftningen om barnpornografi å andra. Det är ett missförstånd. Det finns ingen sådan krock.

Uppsalanyheter.se - 03 apr 14 kl. 04:36

Narkotikabrott och kökrock

Polisen grep två personer misstänkta för narkotikabrott vid middagstid på onsdagen samt ryckte ut på en mindre kökrock.Polisen grep två personer misstänkta för narkotikabrott vid middagstid på onsdagen samt ryckte ut på en mindre kökrock.   Strax före klockan 17,00 kallades polis och räddningstjänsten till en mindre seriekrock på Tycho Hedéns väg mitt under rusningstrafiken.

Barometern - 26 sep 14 kl. 17:17

Krock efter köer på Ölandsbron

Det är just nu mycket trafik på väg till Öland. Strax efter tre inträffade en krock på bron. På fredagseftermiddagen inträffade en krock mellan två bilar på Ölandsbron.

Nya Wermlands Tidningen - 15 jan 15 kl. 18:05

Flera bilar i krock på E18

En krock med fyra bilar inblandade inträffade på E18 förbi Våxnäs vid 16.30-tiden under torsdagen. Köerna som bildades efter olyckan resulterade i ytterligare en krock mellan två bilar..

Expressen - 25 feb 15 kl. 13:35

Krock mellan cyklist och bil – en till sjukhus

En person fördes till sjukhus efter en krock på Järnvägsgatan i Limhamn. Enligt larmet ska det handla om en krock mellan en bil och en cyklist..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 10 minuter sedan

Djurängsskolan officiellt invigd

170 skolbarn och 50 förskolebarn har väntat länge, men sedan i höstas har de kunnat bo in sig i Djurängsskolans och Djurängsbackens nya lokaler. På torsdagen var det officiell invigning med bandklippning och livemusik..

Barometern - 15 minuter sedan

Het stjärnduell – svenskarna spred kulorna

Martin Fourcade och Johannes Thingnes Bø. I Pokljukas distanslopp visade fransmannen och norrmannen varför de är två av skidskyttets främsta affischnamn. Svenskarna?

Barometern - 15 minuter sedan

Adolfson avtackad - fick parkeringshus till slut

Sista nämnden avklarad - nummer 154 - för Mattias Adolfson (S) som varit ordförande i samhällsbyggnadsnämnden i nio år. Mycket har byggts nytt under den tiden. Men något parkeringshus har inte hunnit se dagens ljus.

Barometern - 15 minuter sedan

”Beppe” Yngve Elmgren

Barometern - 15 minuter sedan

Sara Andreasson och Andreas Johansson

Barometern - 30 minuter sedan

18 sökande till ny utvecklingschef

Intresset för att bli ny utvecklingschef på Oskarshamns kommun är förhållandevis stort. 18 ansökningar har kommit in. Inom tre veckor väntas en kandidat vara utsedd..

Barometern - 30 minuter sedan

Bankir i dos Santos nätverk död

Barometern - 30 minuter sedan

Cupmatcher flyttas efter flygkatastrofen

Barometern - 30 minuter sedan

Rekordsumman för värvningarna: 70 miljarder

70 miljarder kronor. Så mycket pengar spenderades totalt på spelarköp i herrfotbollen världen över 2019..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.