Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 29 January, 16:57

Dagensanalys.se - 10 dec 19 kl. 21:40

Eric Salama lämnar KantarEric Salama som varit på Kantar i 15 år, varav de senaste som VD lämnar bolaget. Han kommer att vara kvar under första delen 2020 för att lämna över till sin ersättare. Efter det kommer han att kliva in som rådgivare på deltid för att hjälpa både kunder och anställda. Att Salama avgår är inte förvånande då Kantar nyligen sålts till investmentbolaget Bain Capital. Det kommer att blåsa nya vindar genom Kantars kontor runt om i världen när Bain ska [. ] Inlägget Eric Salama lämnar Kantar dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Salama, Kantar, VD, Bain Capital, Kantars, Bain, Eric Salama, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Eric, Salama, lämnar, Kantar
Dalarnas tidningar - 14 okt 14 kl. 09:44

Eric Himelfarb lämnar Leksands IF

I går anslöt den NHL-meriterade forwarden Mattias Ritola till Leksands IF. I dag blev det klart att den kanadensiske forwarden Eric Himelfarb lämnar föreningen..

Nya Wermlands Tidningen - 25 nov 15 kl. 15:48

Eric Jernberg lämnar DIF

Mittfältaren Eric Jernberg lämnar Degerfors IF:s superettanlag..

Dagensanalys.se - 18 mar 19 kl. 14:02

Kantar samlar alla varumärken under samma namn

Som ett steg i försäljningen av Kantar samlar nu WPP alla sina varumärken under samma namn. Det betyder att följande varumärken ska försvinna: Kantar Consulting, Kantar Health, Kantar IMRB, Kantar Media, Kantar Millward Brown, Kantar Public, Kantar TNS, Kantar Worldpanel, Lightspeed och även alla lokala variationer. Det betyder att även svenska Kantar Sifo tvingas ändra sitt namn till att nu bara vara ”Kantar”.

DN - 12 maj 17 kl. 15:18

Eric Ljunggren lämnar Metro med omedelbar verkan

Eric Ljunggren slutar på tidningen Metro. Han var under flera år chefredaktör men gick nyligen över till rollen som vice vd – en post han lämnar efter bara två månader..

Dagens Media - 12 maj 17 kl. 15:38

Eric Ljunggren lämnar Metro

Eric Ljungrren klev nyligen upp som vice vd för Metro – nu lämnar han tidningen..

Nyan - 06 okt 16 kl. 13:22

Sven Eric Hansson lämnar Havsvidden

Det fortsätter storma kring hotellet Havsvidden i Geta är inte slut än.

– Efter olika turer har det resulterat i att Sven Eric Hansson, genom sitt bolag Revhaken Hotels, valt att lämna Havsvidden och att Johan Wulfcrona kvarstår som ensam ägare till driftsbolaget Havsvidden Resort & Konferens.

Så skriver Oscar Svensson i fastighetsbolaget Havsvidden Ab och Johan Wulfcrona i ett pressmeddelande.

Dagensanalys.se - 10 jan 18 kl. 10:01

Kantar slår ihop fyra verksamheter och bildar konsultjätte

Kantar strömlinjeformar sin verksamhet genom att slå ihop fyra till en och samma. Den nya konsultjätten ska konkurrera med bland andra Accenture och Deloitte. Kantar Added Value, Kantar Futures, Kantar Vermeer och Kantar Retail slås samman för att bilda Kantar Consulting.

Dagensanalys.se - 30 apr 18 kl. 08:57

Kantar vill bryta sig loss från WPP

Efter att härskaren Sir Martin Sorrell lämnade WPP har grupperingarna börjat röra på sig och letar efter sina egna exits. Först ut att officiellt vilja bryta sig loss är Kantar, som ju äger svenska Sifo. Enligt tidningen The Times laddar Eric Salama med ett bud om 42 miljarder kronor i en management buy out.

Dagensanalys.se - 06 mar 19 kl. 21:46

Kantar Marketplace är lanserad – plattformen där du gör egna undersökningar

Kantar har lanserat sin gör-det-själv-plattform som heter Marketplace i 21 länder och fler tillkommer snart. Målet är att lansera Kantar Marketplace i 30 länder i slutet av mars månad. Länder inkluderar Danmark, Irland, Japan, England, Frankrike, Tyskland, USA och fler.

Dagensanalys.se - 04 maj 18 kl. 11:01

Kantar skapar nya analysavdelning för att öka tillgängligheten

I syfte att samordna alla de analytiker, data scientists, data designers och teknologikonsulter som finns utspridda på Kantars olika kontor världen över skapar de nu en ny ”Analytics Practice” under ledning av Gonzalo Fuentes, affärsutvecklingschef på Kantar TNS och Kantar Millward Brown. Enligt Kantars VD Eric Salama upplever en stor del av kunderna att de har massor av data, men saknar insikter och har allt för kort framförhållning. Detta vill företaget nu råda bot på genom att få ihop all analys under ett gemensamt paraply.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

SAS finalist i ASAP Alliance Excellence Awards

SAS Institute är en av finalisterna inför ASAP Alliance Excellence Awards – ett internationellt pris för samarbetsprojekt för innovationsutveckling och samhällsförbättring. Vinnarna kommer att tillkännages vid ASAP Global Alliance Summit den 17 mars i Tampa, Florida. ASAP (The Association of Strategic Alliance Professionals) har presenterat sin lista över finalister till Alliance Excellence Award.

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Internetstiftelsen släpper Youtube-serie om personlig integritet

Avlyssnas vi av mobiltelefonen? I en ny Youtube-serie från Internetstiftelsen kommer journalisten och tv-profilen Parisa Amiri tillsammans med experter att reda ut frågor som rör den personliga integriteten på nätet. Vad gör du om någon laddar upp sexvideo med dig?

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

En summering av Googles uppdateringar i januari 2020

Januari börjar nu lida mot sitt slut, och vad passar då bättre än att summera några av de många uppdateringarna som sökjätten Google lät göra denna månad. En summering av Googles uppdateringar i januari 2020, helt enkelt! January 2020 Core Update Den kanske största uppdateringen som skett under den senaste månaden, är den så kallade January 2020 Core Update.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Com Hems kunder kan streama filmer från Nordisk Film

Com Hems kunder får möjlighet att streama kommande svenska, nordiska och internationella storfilmer från Nordisk Film, före alla andra. Det nya samarbetet mellan Com Hem och Nordisk Film innebär dessutom att Com Hem får tillgång till streamingtjänsten Nordisk Film+ samt flera svenska kvalitetsserier. Det innebär bland annat svenska titlar som Min Pappa Marianne och Charter, och internationella stortitlar som Knives Out, Angel has Fallen och 1917.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Adverty öppnar upp i London

Adverty expanderar verksamheten till Storbritannien, rekryterar Bidstacks före detta Senior Commercial Development Manager till försäljningschef för regionen och öppnar kontor i centrala London. Expansionen innefattar två strategiska rekryteringar i Storbritannien. Bidstacks före detta Senior Commercial Development Manager Alex Ginn ansluter sig till teamet som försäljningschef för Storbritannien, medan Julia Smith får rollen som PR-ansvarig.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Handelsbanken och SAS Institute i globalt samarbete

Handelsbanken har tecknat ett avtal om att implementera en global lösning från SAS Institute för att förebygga ekonomisk brottslighet och terroristfinansiering SAS Institute och Svenska Handelsbanken inleder ett samarbete för att etablera en global plattform som gör det möjligt för Handelsbanken att samordna samt skapa gemensamma rutiner och processer för att bekämpa ekonomisk brottslighet, penningtvätt och terrorfinansiering. – I takt med den snabba digitala utvecklingen och globaliseringen är finansiell brottslighet en stor global utmaning som även snabbt ökar i komplexitet. […] Inlägget Handelsbanken och SAS Institute i globalt samarbete dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Var tredje vill förbättra sina digitala kunskaper

Ledarskap, digitala kunskaper och kommunikativ förmåga. Det är egenskaper som man vill utveckla för att stärka sin arbetskompetens enligt en undersökning från Blocket Utbildning och Kantar Sifo. Övergången från ett år till ett annat är ett bra tillfälle för förändring både inom privatlivet och karriären, och en färsk undersökning visar att viljan att växa inom arbetslivet är stark hos svenska folket.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Nu ska det bli lättare att dölja dina Facebook-spår

Du kanske redan idag fått se en ruta där du ombeds se över dina säkerhetsinställningar på Facebook. Det är bara början. Facebook håller på och ser över hela sin plattform för att du som användare ska känna dig säkrare med att lämna ifrån dig din information.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

P-O Westerlund är ny vd för Nepa

P-O Westerlund har fått rollen som vd för Nepa. Han ersätter Fredrik Östgren som varit vd på bolaget de senaste 14 åren. P-O tar över rollen som koncernchef för Nepa i Stockholm, Norge, Finland, Danmark, England, USA och Indien.

Dagensanalys.se - Igår: 13:20

Ny trendrapport: Gen Z till boomers

Voyado släpper idag en ny trendrapport om kommunikation som visar på stora skillnader i hur du bör prata med olika generationer. Trendrapporten baseras på 2,6 miljoner kundklubbsmedlemmars respons på kundkommunikation och visar på stora skillnader mellan generationer när det kommer till vilka kanaler, vilket innehåll och vilka budskap som skapar förtroende i de olika åldrarna. Alla generationer vill ha skräddarsydda meddelanden och modellerna skiljer sig väsentligt beroende på om det är för gen Z, Millenials, X eller Boomers.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.