Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 29 January, 16:57

Dagensanalys.se - 10 dec 19 kl. 21:09

Två ägg: I bråket om TV4 är alla förlorareCom Hem, Tele2 och Telia har de senaste dagarna bråkat om vem som ska få visa TV4 i sina nät. Än så länge är det ingen lösning i sikte och redan i natt försvinner TV4 från Com Hems hushåll. Sunny: Är det inte för jävligt att de bara kan stänga av TV4 sådär. Jag menar det är ju värsta diktaturen så som de håller på. Benedict: Ja, det är tråkigt att de inte kan komma överens, men vem är det [. ] Inlägget Två ägg: I bråket om TV4 är alla förlorare dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
TV4, Hem, Telia, Com Hems, Två, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, äggI , bråketom , TV4är alla , förlorare
News55 - 01 jun 16 kl. 15:02

Bråket om ”bluffprodukten” tar nya vändor

Det var förra veckan som ”Äntligen Hemma” med programledaren Martin Timell i spetsen sände ett avsnitt där elektroosmotisk dränering rekommenderades.       LÄS MER: Martin Timell anklagas för smygreklam av bluffprodukt Det är en metod som påstås kunna driva ut fukt från källare till jorden utanför huset med hjälp av elektriska impulser. Kostnaden: 60 000 kronor och uppåt.

SmålandsPosten - 12 dec 19 kl. 21:24

Ingen lösning: Dödläge i bråket mellan TV4 och Com Hem

Än en gång har parterna i tv-bråket träffats för att förhandla. Efter mötet klargör TV4 att det dröjer innan Com Hem kan sända TV4 igen. – Först måste vi i lugn och ro träffa alla marknadens aktörer som är intresserade, och de är många, säger TV4:s vd Casten Almqvist, till TT..

Barometern - 12 dec 19 kl. 22:02

TV: Dödläge i bråket mellan TV4 och Com Hem

Än en gång har parterna i tv-bråket träffats för att förhandla. Efter mötet klargör TV4 att det dröjer innan Com Hem kan sända TV4 igen. – Först måste vi i lugn och ro träffa alla marknadens aktörer som är intresserade, och de är många, säger TV4:s vd Casten Almqvist, till TT..

Nyteknik - 13 dec 19 kl. 07:16

Dödläge i bråket mellan TV4 och Com Hem: ”De ville inte förhandla”

Än en gång har parterna i tv-bråket träffats för att förhandla. Efter mötet klargör TV4 att det dröjer innan Com Hem kan sända TV4 igen. ”Först måste vi i lugn och ro träffa alla marknadens aktörer som är intresserade, och de är många”, säger TV4:s vd Casten Almqvist, till TT..

Dagens PS - 17 dec 19 kl. 12:51

TV-bråket eskalerar: Inget C More hos Com Hem

Det var en vecka sedan Com Hem släckte ned TV4 efter att företaget inte kommit överens med TV4, som sedan en månad ägs av Telia. Nu tas ytterligare ett steg när även C More försvinner från Com Hems utbud.  ”Vi har helt enkelt inte längre rätt att visa C More via Com Hem”, säger TV4:as presschef Charlie Forsberg till Expressen.

Dagens PS - 18 dec 19 kl. 10:36

Scherman om tv-bråket: ”Under all kritik”

TV4:s ex-vd chockad över parternas osmidiga hantering av avtalskonflikten. Jan Scherman säger till DN att han ”aldrig upplevt något liknande” och ytterst står yttrandefriheten på spel, menar han. Telia, som äger TV4, och Com Hem, som ägs av Tele2, sköter det hela uselt, anser Scherman och konstaterar att de båda kombattanterna i tv-konflikten där kanaler släckts ned inte tar sitt ansvar gentemot tv-tittarna.

Expressen - 20 dec 15 kl. 16:37

Här är bakgrunden i bråket kring klassikern 'Äntligen hemma' i TV4

Sedan i november har TV4-klassikern "Äntligen hemma" skakats av ett storbråk – flera medarbetare har vittnat om ett uruselt arbetsklimat med rasistiska och sexistiska skämt. Expressen har sammanfattat storbråket där TV4-stjärnan Martin Timell anklagats för att godtyckligt sparka medarbetare..

News55 - 15 jan 18 kl. 12:54

“Lögn och kvalificerat skitsnack” – Oldsberg slår tillbaka mot TV4

Ingvar Oldsberg befinner sig på semester vid Victoriafallen i Zimbabwe, tillsammans med sin partner och stora kärlek Maria Sandeblad. Men semestern innebär inte på något vis att han flytt undan bråket med TV4. Tvärt om, skriver tidningen.

SVT - 20 dec 19 kl. 19:16

Slut på tv-bråket: Com Hem och TV4 har kommit överens

Com Hem har under fredagen säkrat en muntlig överenskommelse med TV4. Det innebär att alla Com Hem- och Boxer-kunder kommer återfå TV4, C More samt vissa andra TV4-kanaler under helgen. – Jag kan bekräfta att vi nått en muntlig överenskommelse, säger Charlie Forsberg, presschef på TV4 till SVT..

BT - 05 feb 13 kl. 11:53

Ny flicka misstänkt i Instagram-bråket

Ytterligare en flicka är intressant för polisen i utredningen efter det stora skolbråket i Göteborg i december förra året. En 16-årig flicka har enligt TV4 Nyheterna Göteborg delgivits brottsmisstanke om grovt förtal. Tidigare har intresset riktats mot en 15-årig flicka.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

SAS finalist i ASAP Alliance Excellence Awards

SAS Institute är en av finalisterna inför ASAP Alliance Excellence Awards – ett internationellt pris för samarbetsprojekt för innovationsutveckling och samhällsförbättring. Vinnarna kommer att tillkännages vid ASAP Global Alliance Summit den 17 mars i Tampa, Florida. ASAP (The Association of Strategic Alliance Professionals) har presenterat sin lista över finalister till Alliance Excellence Award.

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Internetstiftelsen släpper Youtube-serie om personlig integritet

Avlyssnas vi av mobiltelefonen? I en ny Youtube-serie från Internetstiftelsen kommer journalisten och tv-profilen Parisa Amiri tillsammans med experter att reda ut frågor som rör den personliga integriteten på nätet. Vad gör du om någon laddar upp sexvideo med dig?

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

En summering av Googles uppdateringar i januari 2020

Januari börjar nu lida mot sitt slut, och vad passar då bättre än att summera några av de många uppdateringarna som sökjätten Google lät göra denna månad. En summering av Googles uppdateringar i januari 2020, helt enkelt! January 2020 Core Update Den kanske största uppdateringen som skett under den senaste månaden, är den så kallade January 2020 Core Update.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Com Hems kunder kan streama filmer från Nordisk Film

Com Hems kunder får möjlighet att streama kommande svenska, nordiska och internationella storfilmer från Nordisk Film, före alla andra. Det nya samarbetet mellan Com Hem och Nordisk Film innebär dessutom att Com Hem får tillgång till streamingtjänsten Nordisk Film+ samt flera svenska kvalitetsserier. Det innebär bland annat svenska titlar som Min Pappa Marianne och Charter, och internationella stortitlar som Knives Out, Angel has Fallen och 1917.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Adverty öppnar upp i London

Adverty expanderar verksamheten till Storbritannien, rekryterar Bidstacks före detta Senior Commercial Development Manager till försäljningschef för regionen och öppnar kontor i centrala London. Expansionen innefattar två strategiska rekryteringar i Storbritannien. Bidstacks före detta Senior Commercial Development Manager Alex Ginn ansluter sig till teamet som försäljningschef för Storbritannien, medan Julia Smith får rollen som PR-ansvarig.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Handelsbanken och SAS Institute i globalt samarbete

Handelsbanken har tecknat ett avtal om att implementera en global lösning från SAS Institute för att förebygga ekonomisk brottslighet och terroristfinansiering SAS Institute och Svenska Handelsbanken inleder ett samarbete för att etablera en global plattform som gör det möjligt för Handelsbanken att samordna samt skapa gemensamma rutiner och processer för att bekämpa ekonomisk brottslighet, penningtvätt och terrorfinansiering. – I takt med den snabba digitala utvecklingen och globaliseringen är finansiell brottslighet en stor global utmaning som även snabbt ökar i komplexitet. […] Inlägget Handelsbanken och SAS Institute i globalt samarbete dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Var tredje vill förbättra sina digitala kunskaper

Ledarskap, digitala kunskaper och kommunikativ förmåga. Det är egenskaper som man vill utveckla för att stärka sin arbetskompetens enligt en undersökning från Blocket Utbildning och Kantar Sifo. Övergången från ett år till ett annat är ett bra tillfälle för förändring både inom privatlivet och karriären, och en färsk undersökning visar att viljan att växa inom arbetslivet är stark hos svenska folket.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Nu ska det bli lättare att dölja dina Facebook-spår

Du kanske redan idag fått se en ruta där du ombeds se över dina säkerhetsinställningar på Facebook. Det är bara början. Facebook håller på och ser över hela sin plattform för att du som användare ska känna dig säkrare med att lämna ifrån dig din information.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

P-O Westerlund är ny vd för Nepa

P-O Westerlund har fått rollen som vd för Nepa. Han ersätter Fredrik Östgren som varit vd på bolaget de senaste 14 åren. P-O tar över rollen som koncernchef för Nepa i Stockholm, Norge, Finland, Danmark, England, USA och Indien.

Dagensanalys.se - Igår: 13:20

Ny trendrapport: Gen Z till boomers

Voyado släpper idag en ny trendrapport om kommunikation som visar på stora skillnader i hur du bör prata med olika generationer. Trendrapporten baseras på 2,6 miljoner kundklubbsmedlemmars respons på kundkommunikation och visar på stora skillnader mellan generationer när det kommer till vilka kanaler, vilket innehåll och vilka budskap som skapar förtroende i de olika åldrarna. Alla generationer vill ha skräddarsydda meddelanden och modellerna skiljer sig väsentligt beroende på om det är för gen Z, Millenials, X eller Boomers.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.