Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 22 January, 09:59

Helsingborgs Dagblad - 10 dec 19 kl. 20:16

Di: Ericsson lade 670 miljoner på mutorBöter på tio miljarder för mutor på 670 miljoner. Det är kontentan av korruptionsskandalen hos telekomjätten Ericsson, enligt Dagens industri. Affärstidningen har tagit del av tidigare hemligstämplade dokument från USA:s justitiedepartement. Av dem fram.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Ericsson, Dagens, USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Di Ericsson, lade, 670miljoner på , mutor
Realtid - 11 dec 19 kl. 07:38

Ericsson lade 670 miljoner på mutor i Asien

Ericsson lade 670 miljoner kronor på mutor i Asien, Världens största notering sker i dag liksom Fed:s besked om räntan som väntas lämnas orörd. Det och fler nyheter kan ni läsa om i onsdagens nyhetssvep..

Sydsvenskan - 10 dec 19 kl. 20:16

Di: Ericsson lade 670 miljoner på mutor

Böter på tio miljarder för mutor på 670 miljoner. Det är kontentan av korruptionsskandalen hos telekomjätten Ericsson, enligt Dagens industri. Affärstidningen har tagit del av tidigare hemligstämplade dokument från USA:s justitiedepartement.

Nyteknik - 11 dec 19 kl. 08:04

Uppgifter: Ericsson lade 670 miljoner på mutor

Böter på tio miljarder för mutor på 670 miljoner. Det är kontentan av korruptionsskandalen hos telekomjätten Ericsson, enligt Dagens industri..

GöteborgsPosten - 10 dec 19 kl. 20:16

Di: Ericsson lade 670 miljoner på mutor

Böter på tio miljarder för mutor på 670 miljoner. Det är kontentan av korruptionsskandalen hos telekomjätten Ericsson, enligt.

NSD - 10 dec 19 kl. 20:16

Di: Ericsson lade 670 miljoner på mutor

Böter på tio miljarder för mutor på 670 miljoner..

Barometern - 10 dec 19 kl. 20:16

Di: Ericsson lade 670 miljoner på mutor

Blekinge Läns tidning - 10 dec 19 kl. 20:16

Di: Ericsson lade 670 miljoner på mutor

Sydöstran - 10 dec 19 kl. 20:16

Di: Ericsson lade 670 miljoner på mutor

Kristianstadsbladet - 10 dec 19 kl. 20:16

Di: Ericsson lade 670 miljoner på mutor

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Daimler ser oväntat svagt resultat

Den tyska lyxbilstillverkaren Daimler, med flaggskeppet Mercedes-Benz, varnar för att koncernens rörelseresultat för 2019 faller till 5,6 miljarder euro, ned från 11,1 miljarder ett år tidigare. Kostnader för pågående processer i domstolar och med myndi.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Tencent lägger bud på resten av norska Funcom

Den kinesiska spelkoncernen Tencent har lagt ett bud på hela den norska speltillverkaren Funcom på 17 norska kronor per aktie. Det innebär en värdering av Funcom på cirka 1,4 miljarder svenska kronor. Funcoms aktie rusar med 26 procent på Oslobörsen eft.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Ericssonchefer frias i grekiskt korruptionsmål

Åtta svenskar frias från misstankar om mutbrott och penningtvätt i grekisk domstol, rapporterar DN. Korruptionsmålet rör en drygt 20 år gammal affär där Ericssons dotterbolag Ericsson Microwave sålde ett radarsystem till grekiska staten. Ordern var värd.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Lovande USA-debut för IFK-löpare

Bara hundradelen från rekord i allra första tävlingen..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Uppåt på börsen i linje med omvärlden

Stockholmsbörsen stiger svagt i den inledande handeln, i linje med stora börser i omvärlden. OMXS-index har efter tio minuters handel gått upp med 0,1 procent, trots ett kraftigt kursfall för det rapporterande hygienbolaget Essity. Börsutvecklingen ligg.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Årets bästa sjukhus

Universitetssjukhuset Örebro är utsett till 2019 års bästa sjukhus i klassen universitetssjukhus. Sjukhuset ligger i topp i de två tyngsta kategorierna: medicinska resultat och tillgänglighet. Det är Dagens Medicin som listar 61 akutsjukhus efter att ha.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Överenskommelse om kallbadhus på bryggan vid Klitterhus

Kommunen inleder samarbete med ideell förening..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Femstjärnerörelsens Di Maio väntas avgå

Luigi Di Maio väntas under dagen avgå som ledare för Femstjärnerörelsen (M5S) i Italien, uppger en högt uppsatt partikälla. Di Maio, som också är utrikesminister, ska möta andra M5S-ministrar under förmiddagen och meddela sin avgång vid ett partimöte un.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Oväntat stark vinst för Hyundai

Den sydkoreanska biltillverkaren Hyundai redovisar trots fortsatt motvind på den kinesiska marknaden ett oväntat starkt rörelseresultat för fjolårets fjärde kvartal, med försäljningsframgångar för så kallade SUV-modeller som Tucson och Palisade. Rörelse.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Vinstvarning från Nilörn

Den börsnoterade etiketts- och förpackningstillverkaren Nilörn varnar för ett oväntat svagt resultat för fjärde kvartalet i fjol. Kvartalet präglades av utmaningar för detaljhandelssektorn, med lägre omsättning i framför allt England, skriver Nilörn i e.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.