Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 22 January, 07:44

Dagensanalys.se - 10 dec 19 kl. 17:17

Upplev AWS re:Invent 2019Under AWS re:Invent, och det efterföljande partyt re:Play samlades 65.000 personer från hela världen för att ta del av nyheter, men även en hel del musik och skratt. Här hittar du bilder och filmer från eventet. Inlägget Upplev AWS re:Invent 2019 dök först upp på Dagensanalys.se..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
AWS, Invent, Play, Upplev AWS, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Upplev, AWS, re:Invent, 2019
Dagensanalys.se - 05 dec 19 kl. 20:03

Häng med till AWS re:Invent

Just nu pågår Amazon Web Services stora årliga konferens re:Invent i Las Vegas. Häng med när vi tar en tur på expoområdet, och ser vad som erbjuds på denna enorma tech-konferens! Inlägget Häng med till AWS re:Invent dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 12 dec 19 kl. 11:56

Podcast med Eric Morales, AWS om Sverige som teknikland

Under AWS re:Invent fick vi möjlighet att sitta ner med Eric Morales, Games Segment Leader Europe på AWS, och tidigare ansvarig för AWS verksamhet kring start-ups i Sverige och Norden. Vi pratade om hur Sverige står sig som teknikland i konkurrens med övriga länder, vad som krävs för att vi ska behålla den positionen, samt vad AWS planer är för Sverige och Norden. Inlägget Podcast med Eric Morales, AWS om Sverige som teknikland dök först upp på Dagensanalys.

Computer Sweden - 29 nov 18 kl. 13:36

AWS på offensiv i partnerledet – vill norpa konsulter från Microsoft


Förutom att prata om säkerhet och maskininlärning lade vd Andy Jassy mycket tid på att smörja partners under sin keynote på AWS re:Invent igår. Inte så konstigt kanske, då många konsulter nu står inför ett avgörande plattformsval mellan AWS och Microsoft..

IDG - 29 nov 18 kl. 13:36

AWS på offensiv i partnerledet – vill norpa konsulter från Microsoft


Förutom att prata om säkerhet och maskininlärning lade vd Andy Jassy mycket tid på att smörja partners under sin keynote på AWS re:Invent igår. Inte så konstigt kanske, då många konsulter nu står inför ett avgörande plattformsval mellan AWS och Microsoft..

Dagensanalys.se - 16 dec 19 kl. 07:30

Så kommer du igång med AWS på bästa sätt!

Under AWS re:Invent frågade vi ett antal experter hur man går till väga för att komma igång med en molnmigration på bästa sätt. Allt fler företag funderar på att börja använda sig av någon form av molnlösning. Men när det i dagens läge inte bara handlar om att lagra dina filer i molnet, utan om att köra olika processer, analyser appar och även machine learning kan det vara svårt att veta var man ska börja.

Dagensanalys.se - 09 dec 19 kl. 13:45

AWS lockar 65.000 personer till Las Vegas

Nyligen bjöd Amazon Web Services in till sin årliga konferens re:Invent, då 65.000 personer från hela världen samlades för att ta del av nyheter, utbildningar och nätverksmöjligheter. Precis som tidigare år har AWS jobbat med ett stort antal utvecklingsprojekt som alla fick sin officiella presentation under de fyra dagar som re:Invet pågick.

Computer Sweden - 29 nov 17 kl. 09:53

Serverlöst, pratande motorcyklar och Netflix – AWS jättekonferens är igång


Molnet är stort och täcker ett brett spektrum av ämnen. Under inledningen av Amazons megakonferens Re:Invent avhandlades allt från hur Netflix jobbar med sina enorma datamängder i molnet – till hur det kan användas för att kommunicera med din motorcykel..

IDG - 29 nov 17 kl. 09:53

Serverlöst, pratande motorcyklar och Netflix – AWS jättekonferens är igång


Molnet är stort och täcker ett brett spektrum av ämnen. Under inledningen av Amazons megakonferens Re:Invent avhandlades allt från hur Netflix jobbar med sina enorma datamängder i molnet – till hur det kan användas för att kommunicera med din motorcykel..

IDG - 29 nov 18 kl. 13:35

Här är 20 tekniknyheter från AWS stora event – en är en jätteliten självkörande bil!


På Amazon Web Services jättekonferens Re:Invent i Las Vegas presenterades många nyheter. Här är de 20 viktigaste:.

Computer Sweden - 06 dec 19 kl. 13:29

"AWS vill ge en het teknik till alla – men en annan tigs ihjäl"


AI och maskininlärning nämns i var och varannan mening under Amazon Web Services re:Invent nu i veckan – och de här teknikerna ska ut "till alla". Men blockkedjan talas det överhuvudtaget ingenting om längre..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Barb lanserar tittarsiffror över flera enheter

Mätvalutan i Storbritannien, Barb, har lanserat netto-tittningar på programnivå och tittartid över flera skärmar. Lanseringen av denna data är en del av Barbs tredje fas för projektet Dovetail – reviderade mätningar cross-device. Föregående fas fokuserade på antalet tittare som såg program över fyra skärmar – tv, tablet, pc och smartphone.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Aftonbladet leder listan över Sveriges mest googlade företag

Att Youtube och Facebook googlas miljontals gånger varje månad är det ingen tvekan om. Exkluderar vi bort alla globala företag och tittar på våra svenska bolag så blir listan en helt annan. Här är Sveriges topp 15 mest googlade företag Aftonbladet har 5,2 miljoner sökningar per månad Blocket har 3.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Du bara måste spela Privacy Chicken

New York Time har publicerat spelet Privacy Chicken som testar hur öppen du vill egentligen vara med din personliga data. Om du inte lämnar över din data är du ”Chicken”. Och om du lämnar över allt så är du något helt annat.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Var med på ett webinar där IPsoft diskuterar digitala Amelia

IPsofts digitala kollega Amelia har fått sig ett ansiktslyft och med detta ett gratis webinar att lära sig mer om digital humans. AI-baserade ”artificial humans” eller ”digital humans” kommer att slå igenom brett under 2020-talet förutspår IPSofts. Men att ta fram ett människolikt utseende kommer inte vara tillräckligt för att vinna över användarna.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

På NextM 2020 ska det tvättas loggor

När dörrarna öppnas till årets NextM kommer gästerna udda nog få äntra en tvättomat, inte för kläder, men väl för loggor tvättade i FN:s globala hållbarhetsmåls färger. På NextM kommer logos att tvättas på löpande band som en påminnelse att inte bara skrapa på ytan, utan att verka för reell förändring. För faktum är att konsumenter kräver hållbara förhållningssätt.

Dagensanalys.se - Igår: 23:10

Tredjepartskakor: Branschorganisationerna attackerar Google

Efter att Google gick ut med information om att de sätter sista spiken i kistan för tredjepartskakorna var det många som fick sig en chock. Trots att Apple, Microsoft och Mozilla redan tagit steg i att stänga ned tredjepartskakorna var det tydligen några som la hoppet till att Google skulle stå ensam kvar. Men så blir det inte deklarerade Google som istället tar fram en Privacy Sandbox.

Dagensanalys.se - Igår: 22:37

200 martechföretag ställer sig bakom initiativ om öppna data

Deltagarna i Platform of Independents har som mål att skapa öppna martech-lösningar som gör det möjligt att arbeta över alla system och inte tvingas ha data i silon. Initiativtagarna är tio företag som fått med sig 190 företagsmedlemmar som alla ställer sig bakom Platform of Independents. Hela projektet leds av medgrundaren av Segment Peter Reinhardt.

Dagensanalys.se - Igår: 18:15

Analytics Day 2020: Svenska experter delar med sig av sina erfarenheter

Om du vill fördjupa dig inom analys och data ska du besöka kommande konferensen Analytics Day som går av stapeln den 5 februari i Epic Center, Stockholm. Analytics Day, som hade sin första konferens 2015, har under åren fyllt sin konferens med deltagare som söker det senaste inom analys och data presenterat av sanna experter inom dessa områden. Alla från marknadsförare, dataanalytiker, säljare, digitalchefer och strateger bör spendera en dag på Analytics Day.

Dagensanalys.se - Igår: 15:18

Nu är Pinterest större än Snapchat

Om du inte redan har koll på Pinterest är det dags att ladda ned appen för att testa. Det är nämligen så att Pinterest har tokökat senaste tiden och är idag större än Snapchat i USA. Enligt Pinterest har man idag 82,4 miljoner användare i USA jämfört med Snapchat som har 80,2 miljoner.

Dagensanalys.se - Igår: 14:43

Fortnite och Röda Korset i kampanjsamarbete

Den udda duon Fornite och Röda Korset har dragit igång ett kampanjsamarbete för att rädda liv. Skaparna av Fortnite, som är en av världens största onlinespel, har teamat upp med Röda Korset (International Committee of the Red Cross – IRC) för att uppmärksamma våld och konflikter IRL. Tillsammans har duon utvecklat spelet Liferun som går ut på att spelarna ska rädda personer och bygga skolor, istället för att panga på varandra (som Fortnite går ut på).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.