Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 22 February, 23:24

Affärsvärlden - 10 dec 19 kl. 14:14

Börsplus slopar säljrådet för ProbiBörsplus byter fot om Probi och höjer aktierådet från sälj till neutral..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Probi

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börsplus, slopar, säljrådetför , Probi
PrivataAffärer - 11 nov 19 kl. 07:48

Flera heta köptips

Enlabs, speloperatör med fokus på Baltikum, lämnade en bra Q3-rapport, enligt Börsveckan som anser att aktien är fortsatt köpvärd trots kursuppgången som varit. Inwido har haft ett par tunga år med svag tillväxt och fallande lönsamhet. ”Den senaste rapporten visar dock små tecken på en vändning.

Dagens PS - 12 dec 18 kl. 13:55

Börsplus tipsar: Sälj H&M-rivalen

Spanska klädbolaget Inditex, tillika H&M:s stora rival, faller i dag efter en svag kvartalsrapport. Är det e-handeln som börjat bita även här? Kanske är anledningen till att Inditex klarat sig bättre än H&M att Inditex verkar på marknader med förvånansvärt låg e-handelspenetration.

Dagens PS - 05 dec 18 kl. 14:20

Analys: Här hänger utdelningen löst

Risken är att Clas Ohlson slopar sin utdelning. Det skriver SvD Börsplus i en analys där rekommendationen landar i neutral. I delårsrapporten meddelades att bolaget gör en "enorm strategisk och operationell översyn", där bland annat satsningarna i Storbritannien och Tyskland överges, med målet att återgå till en tillväxt på minst 5 procent årligen och 6-8 procents rörelsemarginal.

Dagens PS - 13 nov 18 kl. 13:42

Tips på aktie för spekulativa köpare

Gamingbolaget Paradox kan med två lovande spelsläpp 2019 få ett snabbt svängande sentiment kring aktien. För den spekulativt lagde kan det vara dags att byta fot från sälj till köp. Det skriver Börsplus i en analys på tisdagen.

Dagens PS - 11 nov 19 kl. 08:08

Tre ”guldkorn” för hugade börsspekulanter

Börsveckan rekommenderar köp av Astra Zeneca, Inwido och Enlabs i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Getinge, Sweco, Veoneer, Sportamore och Probi. Läkemedelstillverkaren Astra Zeneca går som tåget på börsen.

Dagens PS - 14 nov 19 kl. 07:49

AFV visar vägen till börsklippen

Affärsvärlden rekommenderar köp av Systemair och lämnar ett starkt säljråd för Soltech Energy i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Mips och Tallink. Med ständigt framförflyttade miljönyttiga vinster från långt ifrån transparenta solenergiprojekt i Kina lyckas listningsaktuella Asab ta in allt mer kapital från First North-modern Soltech samt skräpobligationer.

PrivataAffärer - 11 feb 19 kl. 08:04

Två heta köptips

För Ericsson, Bulten, Gränges och MSAB blir tidningens råd att avvakta. Värderingsrabatten i teknikkonsulten Rejlers finns där av en orsak och det är att Rejlers underpresterat under en längre tid och därmed tappat mark åt konkurrenterna. Senaste bokslutet visade starka siffror och det visar att ledningens arbete nu börjar ge resultat, skriver Börsveckan och upprepar köp på aktien.

Dagens PS - 23 sep 19 kl. 07:38

Köpvärd trojka för hugade spekulanter

Börsveckan rekommenderar köp av Kindred, Rejlers och Sidptech i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Kambi, Studsvik, Karnov, BTS och Catena. Det innebär att Börsveckan slopar sina tidigare köpråd för BTS och Catena och tar hem vinsterna.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 15:16

Börsplus tar in teleoperatör i utdelningsportföljen

Börsplus tar in den norska teleoperatören Telenor i sin utdelningsportfölj..

Affärsvärlden - Igår: 15:08

Sura miner väntas på Wall Street

USA-börserna såg på fredagen ut att inleda handeln med något lägre index. Rapporten om ökad spridning av det nya coronaviruset i länder även utanför Kina bidrog till att sänka humöret och ökade oron över en global ekonomisk avmattning..

Affärsvärlden - Igår: 08:51

Klas Eklund: Riksbanken måste sänka inflationsmålet

Riksbanken måste justera sitt inflationsmål. Det skriver nationalekonomen Klas Eklund i en debattartikel i Dagens Industri..

Affärsvärlden - Igår: 13:57

Analytiker tror på fortsatt köpläge i Catena Media

Catena Medias operativa utveckling bådar gott för det innevarande kvartalet menar två analytiker. Den hårt pressade aktiekursen fortsätter att klättra på fredagen efter torsdagens rapport för det fjärde kvartalet 2019..

Affärsvärlden - Igår: 13:52

Så mycket har Ilija Batljan tjänat på SBB:s kursrusning

Ilija Batljan har blivit drygt en miljard rikare på sina SBB-aktier den senaste månaden..

Affärsvärlden - Igår: 13:06

Virusoro tynger Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen utvecklades svagt på fredagen i likhet med de europeiska börserna i spåren av att spridningen av coronaviruset ökat i Sydkorea..

Affärsvärlden - Igår: 11:19

Investmentbankernas intäkter på lägsta nivån sedan finanskrisen

Intäkterna för världens största investmentbanker sjönk i fjol till den lägsta nivån sedan finanskrisen 2008. Det rapporterar Financial Times, med hänvisning till data från branschbevakaren Coalition..

Affärsvärlden - Igår: 10:54

Styrelseledamot säljer för 2,1 miljoner i Balco

Carl-Mikael Lindholm har sålt 20.000 aktier i Balco, där han sitter som styrelseledamot sedan 2018. Han är även valberedningens ordförande..

Affärsvärlden - Igår: 10:07

Kärleken och marknaden

Vad avslöjar affärslitteraturen om vår tid? Lyssna på nya Bokpodden, ett samarbete mellan Affärsvärlden och Lendify..

Affärsvärlden - Igår: 09:54

Powercell fortsätter backa på börsen

Stockholmsbörsen sjönk i den inledande fredagshandeln sedan spridningen av coronaviruset ökat i Sydkorea. De ledande Europabörserna öppnade ned i ungefär samma härad och USA-terminerna pekade nedåt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.