Realtid > Ekonomi

Wednesday, 22 January, 08:05

Realtid - 10 dec 19 kl. 12:04

Åklagaren yrkar på sju års fängelse för ErnstbergerSju års fängelse för Alexander Ernstberger. Det var åklagarens yrkande under tisdagens slutplädering i Stockholms tingsrätt..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Ernstberger, Alexander Ernstberger, Stockholms

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åklagaren, yrkar, sju, års, fängelseför , Ernstberger
Expressen - 10 dec 19 kl. 11:29

Åklagaren yrkar på sju års fängelse för Ernstberger

Åklagaren yrkar på sju års fängelse för tidigare Allra-vd:n Alexander Ernstberger.Det beskedet lämnade åklagaren under slutpläderingen i Stockholms tingsrätt.– Det har varit en oerhörd förslagenhet.

YLE - 02 okt 14 kl. 11:19

Åklagaren yrkar på fängelse för vargjakt

Enligt åklagaren fälldes tre vargar utan tillstånd i Perho i januari ifjol. Åklagaren yrkar på villkorligt fängelse, böter och sex års jaktförbud för de 15 jägarna. Rättegången inleddes i Mellersta Österbottens tingsrätt i dag.

Alingsås tidning - 03 nov 15 kl. 12:20

Åklagaren yrkar på livstids fängelse

Åklagaren yrkar på att den mordmisstänkte 24-åringen ska få livstids fängelse och utvisas efter avtjänat fängelsestraff. Domen meddelas om två veckor.
När åklagaren Robert Beckard inledde sin slutplädering på tisdagen började han med att säga att han tycker att han har bevisat att 24-åringen har begått mord.

HBL - 12 okt 12 kl. 15:46

Åklagaren yrkar på ovillkorligt för misshandeln på stationen

De två personer som misshandlade en tredje person allvarligt vid järnvägsstationen i Karis i juni åtalas för grov misshandel. Åklagaren yrkar på ovillkorligt fängelsestraff.Enligt åtalet har misshandeln gått till så att en av männen slagit offret, först med knytnäven i bröstet och därefter med handflatan på kinden och örat så att offret föll till marken.

Skånskan - 12 apr 16 kl. 17:39

Åklagaren yrkar på 14 års fängelse

ÖSTRA GÖINGE Skärpt straff från tio till 14 års fängelse. Det yrkade åklagaren på när hovrättsförhandlingarna i fallet med bunkerläkaren avslutades.
Läkarens advokat yrkade på ”en väsentlig sänkning” av straffet.

UNT - 19 dec 13 kl. 08:58

Åklagaren yrkar på mord

Åklagaren yrkar på att 41-åringen ska dömas för mord. Försvaret yrkar på frikänning. På torsdagen avslutas rättegången om mordet på en 27-årig man i Örsundsbrotrakten..

UNT - 19 dec 13 kl. 08:58

Åklagaren yrkar på fängelse

Åklagaren yrkar på att 41-åringen ska dömas för mord. Försvaret yrkar på frikännande dom. På torsdagen avslutas rättegången om mordet på en 27-årig man i Örsundsbrotrakten..

HBL - 13 maj 13 kl. 11:23

Åklagaren yrkar på livstid för dubbelmord i Esbo

Åklagaren yrkar på ett livstidsstraff för mannen som misstänks för ett dubbelmord i Esbo. Det var i februari som ett ungt par hittades dödade i en höghuslägenhet i Köklax. Det är en cirka 20-årig man från Tammerfors som misstänks för gärningen.

YLE - 17 sep 13 kl. 12:53

Fallet Salin: Åklagaren yrkar på villkorligt fängelse

I Österbottens tingsrätt hölls under tisdagen en förberedande session där tidigare konstmuseichefen Anne-Maj Salin står åtalad för missbruk av tjänsteställning och brott mot tjänsteplikt. Åklagaren yrkar på villkorligt fängelse. Missbruk av tjänsteställning är ett brott som kan ge böter eller maximalt två års fängelse, medan straffskalan för brott mot tjänsteplikt är böter eller maximalt ett års fängelse.

HBL - 07 apr 14 kl. 19:41

Åklagaren yrkar fängelse för mordförsök på tonårsflicka

Åklagaren yrkar minst fyra års fängelse för tre personer som misstänks ha misshandlat en tonårsflicka svårt i Riihimäki i december. Fallet behandlades i Hyvinge tingsrätt på måndagen. Enligt åklagaren var våldet så allvarligt att det måste klassas som dråpförsök.

Kristianstadsbladet - 04 sep 14 kl. 15:39

Åklagaren yrkar livstid för knivmord


Åklagaren yrkar livstids fängelse för båda de män, 24 och 27 år gamla, som stått åtalade för det spektakulära knivmordet på en 30-årig man i dennes lägenhet i Helsingborg i fjol höstas.Rättegången mot de två avslutades på torsdagen i Helsingborgs tingsrätt sedan det slagits fast i ett rättspsykiatriskt utlåtande att den yngre av männen varken vid tiden för mordet eller senare lidit av någon allvarlig psykisk störning.Det, i sin tur, öppnade möjligheten för kammaråklagare Anna Broomé att kräva livstid för 24-åringen.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 10 minuter sedan

Bästa fonderna 2019

Utmärkelsen Årets Fonder 2019 utses bland de 1800 fonder som finns på Fondmarknadens plattform och tilldelas de bästa fonderna inom tio kategorier. Här är alla vinnarna!.

Realtid - 15 minuter sedan

Stillfront i miljardaffär

Stillfront i miljardaffär, Quickbit överens om förvärv och Scout Gaming gör två nyemissioner. Här hittar du morgonens nyheter i korthet. .

Realtid - 1 timme sedan

Åtal för en ny typ av marknadsmissbruk

Den åtalade mannen har handlat på två börser samtidigt i syfte att vilseleda marknaden, enligt EBM. Vinsten uppgick till 116 000 kronor..

Realtid - 2 timmar sedan

Digitalt behöver inte vara sämre

En klassisk fälla som alltför många trillar i; kundernas egentliga behov är inte digitalisering. Det skriver Joakim de Leeuw, client director på Centigo..

Realtid - 15 timmar sedan

”Jag ser inga dramatiska börsfall i korten”

Avanzas ökade resultatet med 83 procent i det sista kvartalet under 2019. Realtid talade med bankens vd Rikard Josefson om framtiden..

Realtid - 16 timmar sedan

JP Morgan Chase skapar enhet för tillväxtländer

JP Morgan Chase Development Finance Institution verkar i samråd med FN:s klimatmål..

Realtid - Igår: 06:05

Arbetssätt och kultur lika viktigt som verktyg

Behoven av modern mjukvara och nya angreppssätt finns i de flesta sektorer i näringslivet, men särskilt inom bank och finans där gamla otympliga IT-lösningar måste kastas ut och ersättas av ny modulär mjukvara. Men detta är lättare sagt än gjort då utmaningarna och de fällor som beställarna riskerar att falla i är många. Det skriver Stian Kildal, vd för Ammeon..

Realtid - 17 timmar sedan

Svår sits för Selin

Göteborgs finansdrottning Lena Apler abdikerar i Collector, och fastighetskungen Erik Selin tar över även här. Skiftet är rimligt, men på sikt knappast bästa möjliga. Det skriver Realtids Torbjörn Isacson..

Realtid - 17 timmar sedan

Riksbanken i nytt internationellt samarbete om digitala valutor

En grupp av centralbanker utreder framtiden för digitala valutor. Sverige representeras av förste vice riksbankschef Cecilia Skingsley..

Realtid - 18 timmar sedan

Ökat hopp om den tyska ekonomin

Efter ett 2019 som präglats av mörka moln på den tyska himlen ser det ljusare ut i januari. Det enligt det ekonomiska institutet ZEW..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.