UT > Nyheter

Friday, 21 February, 10:45

UT - 10 dec 19 kl. 05:00

Debatt: Kostsam besparing i FristadFolkhögskoleförvaltningen i Västra Götalandsregionen har under senhösten presenterat ett förslag på åtgärder för att nå en budget i balans. Vår skola är den som dras med ett kraftigt underskott, detta är till stor del beroende på en väldigt hög hyra för lokaler. .
Läs mer på UT
Läs mer om:
Fristad, Västra Götalandsregionen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Kostsam, besparingi , Fristad
BT - 25 nov 19 kl. 17:04

Debatt: Kostsam besparing i Fristad

Det är fullständigt idiotiskt att dra ned och strama åt på den verksamhet som bedrivs på Fristads folkhögskola, skriver Maria Hindström..

SVT Debatt - 04 jul 13 kl. 10:26

Osäkra jobb gör krogen till fristad för sexism

TRAKASSERIER I RESTAURANGBRANSCHEN Att många som arbetar i restaurangbranschen sextrakasserats på jobbet är ingen nyhet. Branschens osäkra anställningar och låga löner gör att många inte vågar anmäla, och cementerar restaurangjobben som lågstatusyrken, skriver Jenny Bengtsson, ordförande, Hotell- och Restaurangfacket Stockholm-Gotland. Jag noterar att en undersökning som visar min och mina kollegors vardag på jobbet har nått medieljuset.

ÖstersundsPosten - 19 okt 16 kl. 10:08

Debatt: Kortsiktig besparing på utsatta grupper kan bli dyrt

.

SVT Debatt - 12 dec 13 kl. 16:21

Därför har vi kommentarsfält på SVT Debatt

Sveriges television vill främja den fria debatten, och har därför valt att ha kommentarsfält efter artiklar på SVT Debatt. Vi vill främja en god samtalston. Därför framgår det tydligt och klart vilka regler och villkor som gäller för alla som vill skriva och tycka hos oss.

SVT Debatt - 01 jul 13 kl. 16:39

Inför Debatt Almedalen 1/7

DEBATT ALMEDALEN I kvällens Debatt Almedalen kommer det pratas både svenskhet och alkoholmonopol. Och innan dess frågas Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson ut hos Erik Blix. I kvällens Debatt Almedalen möts bland andra Jasenko Selimovic (FP) och Mattias Karlsson (SD), och så blir det debatt om alkoholmonopolet med bland andra Carl-Jan Granqvist.

SVT Debatt - 01 maj 14 kl. 15:50

Debatt 1/5: Fattigpensionärer, barnläkaren och fredagsmys

Kvällens SVT Debatt: Är det synd om dagens pensionärer? Vissa menar att de har svårt att klara sig på sin pension, framför allt kvinnliga pensionärer har det tufft. Men andra hävdar att pensionärerna får det bättre och bättre och att de ökat sin köpkraft de senaste åren.

SVT Debatt - 01 jul 13 kl. 16:48

Inför Debatt Almedalen 1 juli

I kvällens Debatt Almedalen kan du se Jimmie Åkesson (SD) i eftersnack med Erik Blix, direkt efter talet i Almedalen. Därefter debatt om svenskhet ? vad är det?

SVT Debatt - 02 jul 13 kl. 16:12

Inför Debatt Almedalen 2/7

DEBATT ALMEDALEN Kvällens Debatt Almedalen inleds med att Erik Blix får sällskap av Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin, direkt efter hans tal. Och så blir det stor debatt om politiker som går över till PR-branschen med bland andra Mona Sahlin och Per Schlingmann. Det är Miljöpartiets dag i Almedalen och det innebär att det är Gustav Fridolins tur att möta Erik Blix, och imitatörerna Göran Gabrielsson och Rachel Molin.

SVT Debatt - 12 sep 13 kl. 14:57

Inför kvällens Debatt, 12/9: Skjutningarna på Hisingen och sex i skolan

DEBATT I kvällens Debatt tar vi upp de många skjutningarna i Göteborg. Vad beror våldet, på och vad kan göras för att invånarna på Hisingen åter ska känna sig trygga? I kväll möts vitt skilda röster ?

SVT Debatt - 03 feb 14 kl. 12:34

SVT Debatt utvecklar dialogen med läsarna

SVT Debatt utvecklar sitt arbete för vital samhällsdebatt. Därför gör vi om hela vår sajt och satsar mer på dialog. SVT Debatt arbetar för en öppen diskussion i kommentarsfält och på sociala plattformar.

Fler nyheter från UT

UT - Igår: 10:00

Sennerteg föreläser om Förintelsens värsta massmördare

Rudolf Höss var kommendanten i Auschwitz som aldrig visade någon ånger för sina krigsförbrytelser. I dag kommer journalisten och författaren Niclas Sennerteg till Bar Prego för att föreläsa om en av 1900-talets största massmördare. .

UT - 2 timmar sedan

Lager 157 utökar – öppnar två nya butiker

Framgångssagan Lager 157 fortsätter. Efter sju nyöppningar i fjol väntar två kommande etableringar i vår – en i norska Kristansand och en i Farsta centrum. .

UT - 3 timmar sedan

JUST NU: Larm om trafikolycka – ambulans på plats

En trafikolycka ska ha inträffat strax söder om Nitta, enligt ett larm från SOS. .

UT - 4 timmar sedan

Bil in i villa i Ulricehamn

Tidigt på fredagsmorgonen ska en personbil ha åkt in i en villa i området Hester i Ulricehamn..

UT - 5 timmar sedan

Skansen blir fråga för regeringen

Den upphävda detaljplanen för Skansen 1 och 2 blir en fråga för regeringen, sedan Ulricehamns kommun har överklagat länsstyrelsens beslut att upphäva planen..

UT - 16 timmar sedan

UBRK-ekipage uttaget till toppsatsning: ”Jätteroligt”

Clara Norling, Ulricehamnsbygdens ridklubb, får tillsammans med sin sjuåring Diablo chansen att utvecklas med de allra bästa. Med start i början av mars ingår de i Svenska ridsportsförbundets unghästsatsning..

UT - 18 timmar sedan

Brott: Flera byggnader nedklottrade

Under torsdagsmorgonen upptäcktes att flera byggnader längs med strandpromenaden utsatts för skadegörelse. .

UT - 20 timmar sedan

Går mot trenden – öppnar butik i glesbygden

Kärleken till tyg och sömnad samt kopplingar till trakten var faktorerna som ledde till att Efwa Lönnquist nu ska öppna butik i Liared..

UT - 20 timmar sedan

Bo Högborn: SD-Sunding borde kanske lagt mer tid på sin debattartikel

De håller välformulerade tal, deras namn står under debattartiklar. Men orden är egentligen inte deras egna..

UT - 21 timmar sedan

Stjärnan gör Hagström sällskap i truppen till U23-VM

Det slog inte ner som någon direkt bomb. Men nu är det i alla fall officiellt. UIF skidors Johanna Hagström kör U23-VM i Tyskland..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.