Dagensanalys.se > Ekonomi

Sunday, 26 January, 13:34

Dagensanalys.se - 09 dec 19 kl. 08:23

IKEA är Sveriges högst ansedda företag 2019Det visar undersökningen Reputation&Trust som tagit tempen. På andra respektive tredje plats hamnar Systembolaget och Spotify. Bland de lägst ansedda hittar vi Lundin Petroleum, PostNord och Ryanair. Totalt har 4.740 personer deltagit i studien.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
IKEA, Sveriges, Reputation&Trust, Systembolaget, Spotify, Lundin Petroleum, Ryanair, Comma, media, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: IKEAär Sveriges , högst, ansedda, företag, 2019
GöteborgsPosten - 24 jul 18 kl. 05:00

Sveriges tio högst ansedda företag 2018

Ikea är fortsatt ohotad etta på Nordic Brands lista över Sveriges högst ansedda företag 2018. Varumärket Volvo klättrar samtidigt för första gången upp till en andraplats på listan..

GöteborgsPosten - 24 jul 18 kl. 09:15

Volvo är Sveriges näst högst ansedda företag

Varumärket Volvo klättrar för första gången upp till en andraplats på Nordic Brands lista över mest högst ansedda företag och slås bara av Ikea i årets undersökning..

GöteborgsPosten - 25 jul 18 kl. 20:30

Sveriges tio högst ansedda företag 2018

Ikea är fortsatt ohotad etta på Nordic Brands lista över Sveriges högst ansedda företag 2018. Varumärket Volvo klättrar samtidigt för första gången upp till en andraplats på listan..

DI - 19 maj 15 kl. 16:49

Sveriges mest ansedda företag

Toppbetyg för Ikea och tummen ner för Ryanair. Det är resultatet av en färsk undersökning om de mest ansedda företagen i Sverige..

Kristianstadsbladet - 23 mar 13 kl. 12:30

Ikea banade väg för C4 Shopping

Foto: Kristianstads kommun
Ikeas intresse för att etablera sig i Kristianstad ledde till att ytorna för C4 Shopping i Hammar i stort har fördubblats i förhållande till vad som ursprungligen diskuterades. Det visar hemliga dokument och skisser hos kommunen som kom fram först sedan Kristianstadsbladet börjat söka efter dem.
Han har samtalet från januari 2007 i klart minne.

Resume - 11 feb 15 kl. 10:15

Världens 50 mest innovativa företag

Det amerikanska glasögonvarumärket Warby Parker hamnar högst på listan när sajten fastcompany.com rankar världens mest innovativa företag. Ikea landar på plats 40 och reklambyrån 72andSunny på plats 43..

Dagensanalys.se - 07 apr 16 kl. 14:52

Sveriges Radio har högst förtroende i mediesverige – Systembolaget toppar bland företagen

Systembolaget och Sveriges Radio är de som svenskarna litar på allra mest. Men även kungahuset klättrar på listan över befolkningens förtroende för myndigheter, institutioner, företag och medier. I dag presenterade Medieakademien sin årliga Förtroendebarometer som de gör i samråd med TNS-Sifo.

GöteborgsPosten - 20 jul 18 kl. 16:09

Volvos anseende växer hos svenskarna

Varumärket Volvo klättrar för första gången upp till en andraplats på Nordic Brands lista över mest ansedda företag och slås bara av Ikea i årets undersökning..

Dagensanalys.se - 31 aug 18 kl. 06:58

”…men när proppen väl gick ur kunde flodvågen inte stoppas”

En av de mest ansedda och stabilt framgångsrika kommunikationsbyråerna i Sverige är Åkestam Holst, rikligen prisbelönt för svensk kvalitet jorden runt. Vi fick tillfälle att sätta oss ned med byråns grundare Göran Åkestam och vd Petronella Panérus för att ta del av deras syn på kommunikationsSverige och framtiden. Byråns Grundare, Göran Åkestam, är som frispråkig Creative Advisor en naturlig talesman för det moderna svenska näringslivet.

Skånskan - 23 sep 15 kl. 18:47

Nya Hubhult

Malmö Småland har intagit Malmö.
På Älmhultsgatan ett stenkast från Ikeavaruhuset på Svågertorp hittar man numera en äkta småländsk stenmur. Inne i det nya kontorshuset blandas varuhuskänsla med nedtonad sprudlande kreativitet.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - I förrgår: 10:09

Nya advokatbyrån TIMEĐANOWSKY kraftsamlar inom tech, media, IP och tvistlösning

TIME DANOWSKY bildas genom ett samgående mellan Time Advokatbyrå och Danowsky & Partners Advokatbyrå. I TIME DANOWSKY för vi samman ledande kompetens, rankad av bland andra Chambers & Partners och Legal 500 inom samtliga våra specialistområden. Tillsammans utgör vi ett slagkraftigt erbjudande med ett starkt engagemang för vår tids affärer, där teknik, innovation och media/innehåll är en naturlig del av varje organisations verksamhet, säger delägaren Mats Ohlén.

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:08

Curamando rekryterar tre seniora analytiker

Curamando breddar sitt analyserbjudande genom att stärka upp med tre nya rekryteringar. Philip Sydhoff kommer senast från den digitala mediebyrån Nordic Morning AB, där han arbetat som Digital Analytiker och implementationsexpert i över fyra år. Helen Rydlinger värvas från koncernen Dentsu Aegis Network där hon haft rollen som Team Lead för avdelningen Analytics and Science.

Dagensanalys.se - I förrgår: 13:50

AW för undersökningsbranschen den 6/2

Jobbar du med undersökningar? Är du sugen på att träffa andra i samma bransch? Missa då inte ResearchBar som anordnas av SMIF och Swedish Insighters den 6/2 i Stockholm.

Dagensanalys.se - 23 jan 20 kl. 11:38

Stirra dig inte blind på Stockholm när du kan söka jobb i Malmö

Ta dig närmare kontinenten med ett häftigt jobb i Malmö. Omlokalisera, bättre-lokalisera eller bara ta steget mot något nytt till Sveriges södra spets. Tåget till Köpenham för att gå på konsert, färjan till Tyskland för att gå på festival eller bara häng i metropolen Malmö när du inte är på jobbet.

Dagensanalys.se - 23 jan 20 kl. 10:39

Kan en ordbok ersätta mätvalutorna?

I en debattartikel på Dagens Media skriver Sveriges Annonsörer att ”Valutorna allt viktigare under 2020”. Men vad är egentligen en ”valuta” och varför ska man bry sig? Evighetsfrågan ska nötas även det här året.

Dagensanalys.se - 22 jan 20 kl. 22:16

Microsoft vill tvinga dig att använda Bing som nästa sökmotor

Microsoft tänker ta till drastiska steg för att få fler att använda sökmotorn Bing. Ett sista desperat försök att konkurrera med Google. När du installerar Office 365 vill Microsoft tvinga Chrome-användare över till att använda Bing.

Dagensanalys.se - 22 jan 20 kl. 20:09

Streaming blir större än betal-tv under 2020

Researchbolaget Ampere Analysis har kartlagt marknaden för både streaming och tv och i sin prognoser passerar streaming betal-tv under 2020. I skrivande stund har 22 procent av europeiska hushåll tre eller fler SVOD-tjänster. När nu Apple släpper sin streamingtjänst till alla som köper en ny Apple-enhet (12 månader gratis) kommer det att få bägaren att tippa över och streaming passerar betal-tv.

Dagensanalys.se - 22 jan 20 kl. 20:02

Verto Analytics säkrar 160 miljoner kronor till sin verksamhet

Finska Verto Analytics har fått in 160 miljoner kronor från tidigare investerare, management och grundare. Bakom investeringen finner vi bland andra Conor Venture Partners, Open Ocean Capital och Finnish Industry Investment. Med pengarna ska Verto Analytics expandera sin plattform i USA, där man redan är verksam, och till fler länder i Europa.

Dagensanalys.se - 22 jan 20 kl. 19:32

Netflix ökar men marknaden tvekar

Netflix ökade sina intäkter med över 30 procent under det sista kvartalet förra året. Trots detta tvekade marknaden och sänkte aktien. Det är konkurrensen från Apple och Disney som fått Netflix investerare att darra, trots att bolaget går bra.

Dagensanalys.se - 22 jan 20 kl. 19:08

GoMore växer internationellt med Stripe

GoMore, Skandinaviens ledande bildelningstjänst, erbjuder samåkning, peer-to-peer-biluthyrning och privat billeasing. Sedan lanseringen har det danska företaget expanderat till Sverige, Norge, Danmark , Frankrike och Spanien och har nu över 100 anställda. Enbart i Danmark finns fler än 900 000 registrerade GoMore-användare.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.