GT > Nyheter

Wednesday, 29 January, 04:26

GT - 08 dec 19 kl. 18:12

JUST NU: Misstänkt farligt föremål hittatEtt misstänkt farligt föremål har hittats i terrängen i närheten av E6 i Kungsbacka kommun.– Bombgruppen är på plats, säger Johans Josarp, vakthavande befäl vis polisen i region Väst..
Läs mer på GT
Läs mer om:
JUST NU, E6, Kungsbacka, Johans Josarp, Väst

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Misstänkt, farligt, föremål, hittat
Expressen - 20 sep 19 kl. 10:00

JUST NU: Misstänkt farligt föremål i centrala Malmö

Polisen har stora resurser på plats efter att ett misstänkt farligt föremål har hittats på Amiralsgatan i centrala Malmö.– Det är ett misstänkt farligt föremål utanför en fastighet. Nationella bomskyddet är på väg, säger Filip Annas, presstalesperson hos polisen.

Skånskan - 28 nov 19 kl. 20:53

Misstänkt farligt föremål i Oxie

Ett misstänkt farligt föremål har anträffats på Oshögavägen i Oxie. Platsen är avspärrad och polis på plats arbetar med att utrymma närliggande bostäder.Klockan 20.

Skånskan - 07 nov 19 kl. 10:51

Ännu ett misstänkt farligt föremål

Malmö Ett misstänkt farligt föremål påträffades i anslutning till en personbil i stadsdelen Riseberga, Malmö på torsdag morgon.
Området har spärrats av, boende har utrymts från sina bostäder och det nationella bombskyddet är på plats.Polisen larmas vid 09 47 på torsdag till en adress i Riseberga, Malmö, med anledning av ett misstänkt farligt föremål.

GT - 12 dec 18 kl. 02:25

JUST NU: Misstänkt farligt föremål hittat efter bilbrand

Polisen har spärrat av ett område i Göteborg efter att ett misstänkt föremål hittats i anslutning till en brinnande bil. – Räddningstjänsten och patrullen gör en bedömning att det rör sig om ett misstänkt farligt föremål, säger Magnus Nordqvist, vakthavande befäl vid polisen Region Väst. Nationella bombskyddet är på plats..

Skånskan - 02 nov 19 kl. 18:06

Misstänkt farligt föremål i centrum

Malmö Stort polisuppbåd vid Kaptensbron i Malmö på lördagskvällen efter larm om ett misstänkt farligt föremål utanför Scandic hotell.
Hotellets gäster får ej lämna byggnaden och polisen uppmanar allmänheten att respektera avspärrningarna i området.
Vid klockan 17 20 på lördagen får polisen ett larm om ett misstänkt farligt föremål utanför Scandic hotell på Kaptensgatan i centrala Malmö.

Skånskan - 03 jul 19 kl. 08:46

Misstänkt farligt föremål påträffats i ett trapphus

Ett misstänkt farligt föremål hittades i ett lägenhetshus. Polis har upprättat en anmälan om misstänkt om försök till allmänfarlig ödeläggelse.Polis larmades under natten till till ett flerfamiljshus i Fossie efter att ett misstänkt farligt föremål påträffats.

Expressen - 30 mar 17 kl. 05:18

JUST NU: Misstänkt farligt föremål i centrala Malmö

Ett misstänkt farligt föremål upptäcktes klockan 04.30 på torsdagsmorgonen i centrala Malmö. Platsen har spärrats av i avvaktan på att polisens bombgrupp ska undersöka föremålet..

Expressen - 22 apr 17 kl. 10:28

JUST NU: Misstänkt farligt föremål hittat

Ett misstänkt farligt föremål har hittats vid Wieselgrensplatsen i Göteborg. – Vi vill inte ta några risker och därför kommer bombgruppen att kontrollera det här föremålet, säger polisens presstalesman Peter Adlersson. .

DN - 19 okt 18 kl. 14:55

Misstänkt farligt föremål hittad på Lidingö

Ett misstänkt farligt föremål har hittats i anslutning till en bostad på Lidingö. Boende har nu evakuerats och närområdet har spärrats av. – Det är väldigt mycket poliser på plats just nu för att ta reda på vilken typ av föremål det är, säger Mats Eriksson, polisens presstalesperson i Stockholm..

GT - 11 dec 18 kl. 14:54

JUST NU: Misstänkt farligt föremål under bil

Polisen har ryckt ut till ett larm om ett misstänkt farligt föremål.Enligt uppgifter till GT så ska föremålet vara placerat under en bil.– Vi är där för att undersöka vad det rör sig om, säger Stefan Gustafsson polisens presstalesperson i Region Väst..

Skånskan - 25 jan 17 kl. 16:32

Misstänkt farligt föremål hittat på flyktingboende

Göteborg Vid kvart i ett-tiden hittades ett misstänkt farligt föremål på ett flyktingboende i Göteborg. Polisen har inlett förundersökning om olaga hot mot grupp. ERWP.

Fler nyheter från GT

GT - 1 timme sedan

Misstänkt våldtäkt i Göteborg

En kvinna larmade själv polisen efter en misstänkt våldtäkt i Rosenlund i Göteborg under natten mot onsdag.– En man är gripen. Ord står mot ord – enligt kvinnan är det våldtäkt, mannen har de kommit överens.

GT - 4 timmar sedan

Larm om explosion i Borås

Polisen och SOS Alarm har fått in larm om en explosion inomhus i Borås.Varken polis eller räddningstjänsten har ännu lokaliserat platsen..

GT - 4 timmar sedan

22 välkända byggnader som kommunen kan sälja

Kommunen kan komma att sälja flera välkända byggnader.Lagerhuset, saluhallen Briggen och Hotell Eggers är några av dem.– Det finns ett uppdrag från fullmäktige att se över bolagens fastighetsbestånd där vi ska titta på möjligheten att avyttra icke-strategiska fastigheter.

GT - 5 timmar sedan

Polis har säkrat DNA-spår – efter grova dubbelrånet

I oktober rånades två butiker med kort mellanrum i Kungälvstrakten.Tre män sitter sedan dess misstänkta för grovt rån – och nu har polisen lyckat säkra DNA-spår som binder de misstänkta till brotten, uppger Kungälv-Posten..

GT - 11 timmar sedan

Magnus är i virusdrabbade staden: ”Ett stort pådrag”

Tidigare Hammerfall-basisten Magnus Rosén är sedan fem veckor i Kina för att spela på konserter och i tv.Nu håller han sig inomhus och har ställt in möten på grund av det nya Coronaviruset – i väntan på att kunna åka hem till Sverige.– Gatorna brukar vara fulla av människor och bilar här.

GT - 11 timmar sedan

Läkaren: Så förbereder sig västsvenska vården

Ännu har inget fall av Coronavirus bekräftats i Västsverige.Men vården är förberedd för om det skulle ske.– Det är viktigt att isolera smittan om någon visar symptom, säger Thomas Wahlberg, smittskyddsläkare på Västra Götalandsregionen..

GT - 13 timmar sedan

JUST NU: Busschaufför knivskuren i ansiktet

En busschaufför har på tisdagen knivskurits i nordöstra Göteborg.Chauffören har knivskurits i ansiktet, enligt uppgifter till GT.En gärningsman jagas nu av polis och en stor polisinsats pågår..

GT - 14 timmar sedan

JUST NU: Lämnar tv- rutan för nytt jobb

GÖTEBORG. Hon har varit expert i tv-sändningarna från de senaste handbollsmästerskapen.Nu blir Hanna Fogelström, 29, ny landslagsansvarig.

GT - 18 timmar sedan

Storvärvning i superettan: ”Äntligen fick vi vår Mr X"

Mervan Celik, 29, är tillbaka i Gais.Det bekräftar nu klubben.– Äntligen fick vi vår Mr X, säger Jonas Östergaard, sportsligt ansvarig i Gais..

GT - 18 timmar sedan

Höjd bevakning efter hot om skolskjutning

Ett hot om skolskjutning har hittats på en toalett på Nobelgymnasiet i Karlstad.Nu är bevakningen höjd på skolan.– Det var en elev som märkte detta och sa till personal, säger gymnasiechefen Jan Johansson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.