SR > Nyheter

Wednesday, 22 January, 10:01

SR - 08 dec 19 kl. 17:00

Pouya dödades av Irans regim – blev symbol för upproretÖver 200 människor dödades i Iran när regimen brutalt slog ner protesterna som började för tre veckor sedan. En av de unga demonstranterna, 27-årige Pouya Bakhtiari, har blivit ett slags symbol för detta, det senaste upproret mot regimen..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Irans, Iran, Pouya Bakhtiari

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pouya, dödadesav , Irans, regimblev , symbolför , upproret

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Ericssonchefer frias av grekisk domstol

De tidigare Ericssoncheferna frias i åtalet om misstänkt mutbrott. De grekiska mellanhänder och makthavare som hanterat och tagit emot de misstänkta döms för penningtvätt..

SR - 30 minuter sedan

Kina använder turismen som vapen

Kina har det senaste halvåret använt turismen som ekonomiskt vapen mot det självstyrande Taiwan. Något som fått stora konsekvenser för öns turistindustri..

SR - 1 timme sedan

Säpochefen kritiserar regeringsförslag

Säpochefen Klas Friberg vill att regeringen ändrar sig när det gäller en ny lag om datalagring. Annars får det allvarliga konsekvenser för svensk brottsbekämpning, säger han..

SR - 2 timmar sedan

Allt färre skuldsatta hos Kronofogden

Antalet personer med skulder hos Kronofogden fortsätter att minska och är nu det lägsta på nästan 30 år. Men samtidigt ökar hela tiden den sammanlagda skulden..

SR - 2 timmar sedan

E22 norr om Kalmar avstängd pga lastbilsbrand

E22 I höjd med Rockneby norr om Kalmar är avstängd söderut efter en lastbilsbrand..

SR - 2 timmar sedan

Explosion i bostadshus i Norrköping

En kraftig explosion har inträffat i ett bostadshus i stadsdelen Hageby i Norrköping, skriver polisen på sin hemsida..

SR - 3 timmar sedan

Flera landskapsdjur har återhämtat sig

Flera av Sveriges landskapsdjur hade det tufft när de röstades fram 1988. Nu är läget betydligt bättre för flera av dem..

SR - 4 timmar sedan

Oense om riksrättens regler

I USA pågår fortfarande riksrättens första dag i senaten och som väntat innebar det sammandrabbningar mellan republikaner och demokrater om reglerna för själva rättegången..

SR - 4 timmar sedan

Här är Sveriges tryggaste kommun

Värmländska Hammarö är den tryggaste och säkraste kommunen i landet, enligt en jämförelse av Sveriges kommuner och regioner, SKR, tillsammans med Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB..

SR - 6 timmar sedan

Regeringen backar efter kritik

Regeringen föreslår i dag att preskriptionstiden för våldtäkt mot barn och könsstympning av flickor ska slopas. Och efter kritik från Lagrådet, så backar nu justitieminister Morgan Johansson från förslaget att även en rad andra våldsbrott mot barn, som grov misshandel och människohandel, aldrig ska skrivas av..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.