GT > Nyheter

Monday, 27 January, 14:29

GT - 08 dec 19 kl. 17:39

Personbil i brand på E6 – stor trafikpåverkanEn personbil har börjat brinna på E6 nära Angeredsbron.Fordonet står i norrgående körriktning och enligt Trafikverket har händelsen en stor påverkan på trafiken..
Läs mer på GT
Läs mer om:
E6, Angeredsbron, Trafikverket

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Personbili , brandpå E6 , stor, trafikpåverkan
GT - 27 jun 16 kl. 08:00

Lastbil i brand – stor trafikpåverkan

En lastbil började brinna i en rondell på länsväg 2578 i Lidköping. Det får stor påverkan på trafiken. – Räddningstjänsten ville ha hjälp med trafikdirigering, säger polisens presstalesperson..

Expressen - 30 nov 16 kl. 10:09

Lastbil och personbil i krock på E6 – stor trafikpåverkan

En personbil och en lastbil har krockat på E6  i Göteborg.Det är stor trafikpåverkan på platsen.- Hela Olskroksmotet är avspärrat, säger polisens presstalesman Thomas Fuxborg..

GT - 19 apr 17 kl. 18:52

Personbil voltade av vägen – stor trafikpåverkan

En personbil har voltat av riksväg 40 i närheten av Borås. Olyckan ska ha inträffat i riktning mot Ulricehamn och enligt trafikverket rådet det stor trafikpåverkan i området.– En kvinna har avförts till sjukhus, säger Jenny Widén polisens presstalesperson i Region Väst.

GT - 27 nov 17 kl. 08:22

Lastbil och personbil i krock – stor trafikpåverkan

En personbil och en lastbil har kolliderat i Göteborg. Räddningstjänst och polis larmades till platsen. Skadeläget är oklart.

Expressen - 08 apr 18 kl. 11:27

Personbil brinner på E6 – stor trafikpåverkan

En personbil ska ha fattat eld på E6 i Tanums kommun. Enligt Trafikverket råder stor  trafikpåverkan. – Vi har skickat en bil som är på väg till platsen, säger Tommy Nyman, presstalesperson vid polisen region Väst..

Expressen - 13 sep 19 kl. 08:11

Lastbil och personbil i krock – stor trafikpåverkan

En lastbil och en personbil har krockat på E45 vid Marieholm under fredagsmorgonen.– Det är stor trafikpåverkan, polis är på väg, säger Ulla Brehm, presstalesperson vid polisen i region Väst. .

Expressen - 25 jul 19 kl. 07:32

Bil brinner med öppna lågor på E6 – stor trafikpåverkan

En bil står i brand på E6, söder om Uddevalla.– Det är en fullt utvecklad brand, säger Johan Bäckström, inre befäl vid Räddningstjänsten i Uddevalla.Räddningstjänsten har spärrat av vägen i södergående riktning, något som har stor trafikpåverkan..

GöteborgsPosten - 03 nov 17 kl. 16:50

Krock vid Götatunneln – stor trafikpåverkan

En personbil och en lastbil har krockat strax efter Götatunneln i riktning mot Frölunda. – Bilen står mitt på vägen så det är stor trafikpåverkan, säger larm- och ledningsoperatören vid Räddningstjänsten i Storgöteborg..

Expressen - 07 jan 19 kl. 14:16

Bil har vält på E6 – stor trafikpåverkan

En personbil med två personer inblandade har vält på E6 vid avfarten till Center Syd i Löddeköpinge.– Det är som om bilisten har glömt att svänga, säger Kim Hild, presstalesperson vid polisen i region syd.Olyckan orsakar stor trafikpåverkan enligt Trafikverket..

Expressen - 21 aug 19 kl. 07:43

Buss i krock med bil i Malmö – stor trafikpåverkan

En buss har krockat med en personbil på Inre Ringvägen i Malmö.Olyckan orsakar stor trafikpåverkan, enligt polisen..

Expressen - 22 jul 16 kl. 15:50

Personbil voltade – stor trafikpåverkan

En trafikolycka har inträffat på E6 söder om Malmö. Enligt polisen är det en personbil som har voltat i höjd med Tygelsjö. – Bilen ska ligga på taket, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.

Fler nyheter från GT

GT - 30 minuter sedan

Släp har vält – misstänkt farligt utsläpp

Räddningstjänsten har ryckt ut på ett misstänkt farligt utsläpp i Tanums kommun, strax efter lunchtid på måndagen.– Det är ett släp som har vält tidigare och nu är det oklart om det är något som läcker, säger larmoperatören..

GT - 1 timme sedan

”Det är snabbare och fler etablerade spelare här”

Göteborg FC siktar högt i år. Därför kar klubben tagit in landslagsmittbacken Emma Kullberg, 28, från Örebro. – Det är snabbare och fler etablerade spelare här, säger hon.

GT - 1 timme sedan

”Det var bra för mig att få distans efter Blåvitt”

GÖTEBORG. Efter ett år utan fotboll är Mats Gren, 56, tillbaka i branschen. Nu ska han som tränare göra Göteborg FC till mästare för första gången.

GT - 2 timmar sedan

Rotarys superkonferens kan komma till Göteborg

Under Rotarys årliga femdagarsevent uppskattas 17 000 besökare spendera runt 300 miljoner kronor.Om ett nytt förslag blir verklighet kommer Göteborg stå som värdstad i framtiden. – Vad jag vet så har vi aldrig haft någonting större, säger Stefan Gadd på Göteborg & Co..

GT - 2 timmar sedan

Här ställer legendaren BBpodd mot väggen

I avsnitt 200 av BBpodd är det programledarna som får svara på frågor.Blåvitt-legendaren Håkan Mild ställer Joakim Hanäs och Patrik Glimberg mot väggen.– Jag har inte suttit i den här positionen tidigare, konstaterar Mild..

GT - 4 timmar sedan

Stort tapp för lokala flygplatsen: ”Omställning”

När 2019 summerades hade resandet till och från flygplatsen Trollhättan-Vänersborg minskat med 17 procent jämfört med rekordåret 2018, skriver Ttela.– En omställning är också viktigt för flygets överlevnad, och vi har redan lösningarna, säger Anna Råhnängen, som är flygplatschef, till tidningen..

GT - 4 timmar sedan

Skolklass skulle komma från Kina – stoppas med anledning av viruset

Lärare och elever från en skola i Kina skulle i dagarna ha besökt Elof Lindälvs gymnasium i Kungsbacka.Men med anledning av coronavirusets utbrott skjuts det nu upp.– När läget är så osäkert vill inte vi i Kungsbacka vara de som orsakar att viruset kommer till Sverige, säger Cynthia Runefjärd, förvaltningschef på gymnasium och arbetsmarknad i Kungsbacka kommun..

GT - 5 timmar sedan

Bil störtade flera meter vid Varbergs fästning

En trafikolycka har inträffat vid Varbergs fästning. En personbil har kommit över en kant och sedan störtat flera meter. – Personen har förts med ambulans till sjukhus, säger Anna Göransson, polisens presstalesperson.

GT - 5 timmar sedan

Strömavbrott i centrala Göteborg

Många hushåll i centrala Göteborg har drabbats av strömavbrott. Enligt Göteborgs energi är 800 hushåll drabbade. .

GT - 6 timmar sedan

Demokraterna föreslår precis vad som helst

Förra veckans fullmäktige i Göteborg påminde om hur vanskligt det är när ett parti som Demokraterna saknar ett partiprogram..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.