Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 22 January, 07:45

Dagensanalys.se - 08 dec 19 kl. 17:19

Nielsen: Över 13 miljoner ser The Irishman på NetflixDet tog bara fem dagar innan 13 miljoner hade redan sett The Irishman på Netflix. Bakom siffrorna är mätföretaget Nielsen som mäter streamingtjänsterna. Under första lanseringsdagen bänkade sig 2,6 miljoner framför filmen The Irishman med Robert De Niro. Nu är det inte själva filmen i sig vi vill skriva om, även om den är riktigt bra. Regissören Martin Scorsese har verkligen lyckats, ännu en gång.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
The Irishman, Netflix, Nielsen, Robert De Niro, Martin Scorsese, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: NielsenÖver 13 miljoner , ser, The, Irishman, Netflix
Sydsvenskan - 07 dec 19 kl. 10:37

Många har sett ”The Irishman” – men inte hela

Martin Scorseses "The Irishman" strömmas flitigt på Netflix. Åtminstone i USA, där 13,2 miljoner tittare hade sett filmen under de första fem dagarna efter att filmen släppts på plattformen, enligt mätinstitutet Nielsen. Filmen startar därmed bättre i U.

Helsingborgs Dagblad - 07 dec 19 kl. 10:37

Många har sett ”The Irishman” – men inte hela

Martin Scorseses "The Irishman" strömmas flitigt på Netflix. Åtminstone i USA, där 13,2 miljoner tittare hade sett filmen under de första fem dagarna efter att filmen släppts på plattformen, enligt mätinstitutet Nielsen. Filmen startar därmed bättre i U.

GöteborgsPosten - 07 dec 19 kl. 10:37

Många har sett "The Irishman" – men inte hela

Martin Scorseses "The Irishman" strömmas flitigt på Netflix. Åtminstone i USA, där 13,2 miljoner tittare hade sett filmen under de första fem dagarna efter att filmen släppts på plattformen, enligt mätinstitutet Nielsen..

SVT - 25 dec 19 kl. 06:00

The Favourite, Quick och The Irishman: Här är årets bästa filmer

Det melankoliska mästerverket Om det oändliga, Scorcese maffia-comeback The Irishman och en lysande Olivia Colman i The Favourite. Kulturnyheternas filmredaktör Fredrik Sahlin guidar till 2019 års bästa svenska och utländska filmer..

Sydsvenskan - 31 jul 19 kl. 15:25

Ung De Niro i ”The Irishman”-trailer

Den första trailern till Martin Scorseses kommande film "The Irishman" har släppts. I rollen som torpeden Frank Sheeran syns Robert De Niro, som med teknikens hjälp gjorts betydligt yngre. Även Al Pacino, i rollen som Jimmy Hoffa, och Joe Pesci i rollen.

Helsingborgs Dagblad - 31 jul 19 kl. 15:25

Ung De Niro i ”The Irishman”-trailer

Den första trailern till Martin Scorseses kommande film "The Irishman" har släppts. I rollen som torpeden Frank Sheeran syns Robert De Niro, som med teknikens hjälp gjorts betydligt yngre. Även Al Pacino, i rollen som Jimmy Hoffa, och Joe Pesci i rollen.

GöteborgsPosten - 31 jul 19 kl. 15:25

Ung De Niro i "The Irishman"-trailer

Den första trailern till Martin Scorseses kommande film "The Irishman" har släppts. I rollen som torpeden Frank Sheeran syns Robert De Niro, som med teknikens hjälp gjorts betydligt yngre..

DN - 20 nov 19 kl. 14:04

Gangsterfilmsälskarna dreamteam i explosiva ”The Irishman”

Martin Scorses återvänder till och återanvänder sina gamla maffiabröder i långlånga Netflix-filmen ”The Irishman”..

SVT - 22 nov 19 kl. 06:00

Filmrecension: Toppbetyg till The Irishman

Humor, elegans och briljans i The Irishman. Kulturnyheternas filmkritiker Sofia Olsson är dunderförförd av Martin Scorseses, Robert De Niros och Al Pacinos epos om maffiabossar och fackpampar..

SR - 01 dec 19 kl. 20:00

Filmstaden: Därför visar vi inte The Irishman

Förra veckan gick maffiafilmen The Irishman upp på bio – men bara på en handfull biografer i Sverige..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Barb lanserar tittarsiffror över flera enheter

Mätvalutan i Storbritannien, Barb, har lanserat netto-tittningar på programnivå och tittartid över flera skärmar. Lanseringen av denna data är en del av Barbs tredje fas för projektet Dovetail – reviderade mätningar cross-device. Föregående fas fokuserade på antalet tittare som såg program över fyra skärmar – tv, tablet, pc och smartphone.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Aftonbladet leder listan över Sveriges mest googlade företag

Att Youtube och Facebook googlas miljontals gånger varje månad är det ingen tvekan om. Exkluderar vi bort alla globala företag och tittar på våra svenska bolag så blir listan en helt annan. Här är Sveriges topp 15 mest googlade företag Aftonbladet har 5,2 miljoner sökningar per månad Blocket har 3.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Du bara måste spela Privacy Chicken

New York Time har publicerat spelet Privacy Chicken som testar hur öppen du vill egentligen vara med din personliga data. Om du inte lämnar över din data är du ”Chicken”. Och om du lämnar över allt så är du något helt annat.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Var med på ett webinar där IPsoft diskuterar digitala Amelia

IPsofts digitala kollega Amelia har fått sig ett ansiktslyft och med detta ett gratis webinar att lära sig mer om digital humans. AI-baserade ”artificial humans” eller ”digital humans” kommer att slå igenom brett under 2020-talet förutspår IPSofts. Men att ta fram ett människolikt utseende kommer inte vara tillräckligt för att vinna över användarna.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

På NextM 2020 ska det tvättas loggor

När dörrarna öppnas till årets NextM kommer gästerna udda nog få äntra en tvättomat, inte för kläder, men väl för loggor tvättade i FN:s globala hållbarhetsmåls färger. På NextM kommer logos att tvättas på löpande band som en påminnelse att inte bara skrapa på ytan, utan att verka för reell förändring. För faktum är att konsumenter kräver hållbara förhållningssätt.

Dagensanalys.se - Igår: 23:10

Tredjepartskakor: Branschorganisationerna attackerar Google

Efter att Google gick ut med information om att de sätter sista spiken i kistan för tredjepartskakorna var det många som fick sig en chock. Trots att Apple, Microsoft och Mozilla redan tagit steg i att stänga ned tredjepartskakorna var det tydligen några som la hoppet till att Google skulle stå ensam kvar. Men så blir det inte deklarerade Google som istället tar fram en Privacy Sandbox.

Dagensanalys.se - Igår: 22:37

200 martechföretag ställer sig bakom initiativ om öppna data

Deltagarna i Platform of Independents har som mål att skapa öppna martech-lösningar som gör det möjligt att arbeta över alla system och inte tvingas ha data i silon. Initiativtagarna är tio företag som fått med sig 190 företagsmedlemmar som alla ställer sig bakom Platform of Independents. Hela projektet leds av medgrundaren av Segment Peter Reinhardt.

Dagensanalys.se - Igår: 18:15

Analytics Day 2020: Svenska experter delar med sig av sina erfarenheter

Om du vill fördjupa dig inom analys och data ska du besöka kommande konferensen Analytics Day som går av stapeln den 5 februari i Epic Center, Stockholm. Analytics Day, som hade sin första konferens 2015, har under åren fyllt sin konferens med deltagare som söker det senaste inom analys och data presenterat av sanna experter inom dessa områden. Alla från marknadsförare, dataanalytiker, säljare, digitalchefer och strateger bör spendera en dag på Analytics Day.

Dagensanalys.se - Igår: 15:18

Nu är Pinterest större än Snapchat

Om du inte redan har koll på Pinterest är det dags att ladda ned appen för att testa. Det är nämligen så att Pinterest har tokökat senaste tiden och är idag större än Snapchat i USA. Enligt Pinterest har man idag 82,4 miljoner användare i USA jämfört med Snapchat som har 80,2 miljoner.

Dagensanalys.se - Igår: 14:43

Fortnite och Röda Korset i kampanjsamarbete

Den udda duon Fornite och Röda Korset har dragit igång ett kampanjsamarbete för att rädda liv. Skaparna av Fortnite, som är en av världens största onlinespel, har teamat upp med Röda Korset (International Committee of the Red Cross – IRC) för att uppmärksamma våld och konflikter IRL. Tillsammans har duon utvecklat spelet Liferun som går ut på att spelarna ska rädda personer och bygga skolor, istället för att panga på varandra (som Fortnite går ut på).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.