GT > Nyheter

Wednesday, 29 January, 04:29

GT - 08 dec 19 kl. 10:13

Polisledningen i Göteborg tillbakavisar stöldpåståendenI en rad artiklar har GT avslöjat misstänkta stölder och brister i beslagshanteringen inom Göteborgspolisen. Men trots att flera poliser vittnat om sina egna och andras stölder står polisledningen i staden fast vid att det inte förekommer.  – Av det som är känt nu tror jag inte det förekommit några stölder på det sätt som redogjorts för i artiklarna, säger Erik Nord, polischef i Göteborg. Ändå vill polisen skärpa rutinerna. .
Läs mer på GT
Läs mer om:
Göteborg, GT, Göteborgspolisen, Erik Nord

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Fler nyheter från GT

GT - 1 timme sedan

Misstänkt våldtäkt i Göteborg

En kvinna larmade själv polisen efter en misstänkt våldtäkt i Rosenlund i Göteborg under natten mot onsdag.– En man är gripen. Ord står mot ord – enligt kvinnan är det våldtäkt, mannen har de kommit överens.

GT - 4 timmar sedan

Larm om explosion i Borås

Polisen och SOS Alarm har fått in larm om en explosion inomhus i Borås.Varken polis eller räddningstjänsten har ännu lokaliserat platsen..

GT - 4 timmar sedan

22 välkända byggnader som kommunen kan sälja

Kommunen kan komma att sälja flera välkända byggnader.Lagerhuset, saluhallen Briggen och Hotell Eggers är några av dem.– Det finns ett uppdrag från fullmäktige att se över bolagens fastighetsbestånd där vi ska titta på möjligheten att avyttra icke-strategiska fastigheter.

GT - 6 timmar sedan

Polis har säkrat DNA-spår – efter grova dubbelrånet

I oktober rånades två butiker med kort mellanrum i Kungälvstrakten.Tre män sitter sedan dess misstänkta för grovt rån – och nu har polisen lyckat säkra DNA-spår som binder de misstänkta till brotten, uppger Kungälv-Posten..

GT - 11 timmar sedan

Magnus är i virusdrabbade staden: ”Ett stort pådrag”

Tidigare Hammerfall-basisten Magnus Rosén är sedan fem veckor i Kina för att spela på konserter och i tv.Nu håller han sig inomhus och har ställt in möten på grund av det nya Coronaviruset – i väntan på att kunna åka hem till Sverige.– Gatorna brukar vara fulla av människor och bilar här.

GT - 11 timmar sedan

Läkaren: Så förbereder sig västsvenska vården

Ännu har inget fall av Coronavirus bekräftats i Västsverige.Men vården är förberedd för om det skulle ske.– Det är viktigt att isolera smittan om någon visar symptom, säger Thomas Wahlberg, smittskyddsläkare på Västra Götalandsregionen..

GT - 13 timmar sedan

JUST NU: Busschaufför knivskuren i ansiktet

En busschaufför har på tisdagen knivskurits i nordöstra Göteborg.Chauffören har knivskurits i ansiktet, enligt uppgifter till GT.En gärningsman jagas nu av polis och en stor polisinsats pågår..

GT - 14 timmar sedan

JUST NU: Lämnar tv- rutan för nytt jobb

GÖTEBORG. Hon har varit expert i tv-sändningarna från de senaste handbollsmästerskapen.Nu blir Hanna Fogelström, 29, ny landslagsansvarig.

GT - 18 timmar sedan

Storvärvning i superettan: ”Äntligen fick vi vår Mr X"

Mervan Celik, 29, är tillbaka i Gais.Det bekräftar nu klubben.– Äntligen fick vi vår Mr X, säger Jonas Östergaard, sportsligt ansvarig i Gais..

GT - 18 timmar sedan

Höjd bevakning efter hot om skolskjutning

Ett hot om skolskjutning har hittats på en toalett på Nobelgymnasiet i Karlstad.Nu är bevakningen höjd på skolan.– Det var en elev som märkte detta och sa till personal, säger gymnasiechefen Jan Johansson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.