YA > Lokalt

Tuesday, 28 January, 05:49

YA - 08 dec 19 kl. 10:15

Underskott har raderats utSocialnämnden har gått från ett mångmiljonunderskott till en budget i balans. Ett handlingsprogram som sattes i gång 2018 har gett resultat. .
Läs mer på YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Underskotthar , raderatsut
DN - 27 okt 17 kl. 00:45

Bevis för hackning av valet kan ha raderats

Uppgifter som skulle ha visat om delstaten Georgias röstningssystem hackades under förra årets presidentval har raderats. Den server som kunde ha visat detta har tömts på sitt innehåll, skriver nyhetsbyrån AP..

DN - 26 jun 18 kl. 18:44

Hundratals kommentarer mot Jimmy Durmaz har raderats

Över 39.000 kommentarer finns kvar på landslagsmittfältaren Jimmy Durmaz Instagram-inlägg från lördagen.  Många av de tidiga kommentarer var hatiska – men samtidigt kan ett stort antal ha raderats i efterhand, uppger frilansjournalisten Jack Werner som närstuderat hatstormen.

Kristianstadsbladet - 04 okt 12 kl. 09:00

Kost och gymnasium går mot underskott

Prognosen säger att kommunalförbundet går mot ett underskott på 2,3 miljoner kronor för 2012. Förbundschefen hoppas dock att få ner det till ett minus på en miljon kronor.
I går berättade Kristianstadsbladet att gymnasieskolan måste spara två miljoner kronor nästa år.

Uppsalanyheter.se - 23 maj 17 kl. 23:02

189 miljoner i underskott hos sex nämnder

Den ekonomiska prognosen efter årets första tre månader indikerar ett underskott för sex av kommunens femton nämnder. Nu vidtas åtgärder för att komma till rätta med underskotten...Den ekonomiska prognosen efter årets första tre månader indikerar ett underskott för sex av kommunens femton nämnder.

Kristianstadsbladet - 06 nov 13 kl. 09:00

Stora underskott för hallarna i Bromölla

Foto: Tommy Svensson
Kalkylen för arrangemangshallen pekar på ett minusresultat på 1,5–2 miljoner kronor per år. Underskott för hallar är dock inget ovanligt. Alla större hallar i Bromölla kommun har kraftiga underskott.

Cornucopia - 25 sep 15 kl. 15:42

Fredagsmys: Statsbudgetens underskott finansieras med dränering av fler statliga bolag

Efter att SJ tvingas låna miljardbelopp för att dela ut pengar till svenska staten är det nu Akademiska hus. Genom en bokföringsmässig uppskrivning av värdet på det statliga bolagets fastigheter möjliggörs en utdelning på otroliga 6 500 MSEK kronor, som delvis finansieras med att Akademiska hus skuldsätter sig med minst 2 000 MSEK.

Svenska staten får i princip inte finansiera sig via underskott och skuldsättning.

Skånskan - 13 jun 16 kl. 10:30

Underskott borde ha upptäckts tidigare

STAFFANSTORP. Redan klockan 9 i dag måndag startade kommunfullmäktigemötet i Staffanstorp med bland annat tunga ärenden som årsredovisning och revisionsberättelse på dagordningen.Senare på dagen ska också det kritiserade beslutet om at bygga Norra skolan på Trekanten vilket lockat flera åhörare till rådhuset för att försöka påverka politikerna.

Dagens PS - 23 okt 19 kl. 11:12

Riksgälden: Underskott i statsbudgeten

Svensk ekonomi kommer att mattas av och statsbudgeten väntas vända till underskott från och med nästa år, vilket göra att statens lånebehov växer. Det uppger Riksgälden i sin nya prognos. ”Avmattningen i ekonomin gör att skatteinkomsterna växer långsammare samtidigt som utgifterna stiger, vilket bidrar till underskott i budgeten kommande år.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Underskott i statens betalningar

Statens betalningar i juli gav ett underskott på 2,2 miljarder kronor, i linje med Riksgäldens prognos på ett underskott på 2,3 miljarder kronor. Skatteinkomsterna blev något högre än prognosen. Räntebetalningarna på statsskulden blev 2,7 miljarder kronor, vilket var 1,4 miljarder mer än beräknat.

Kristianstadsbladet - 11 maj 13 kl. 08:00

Prognos pekar på underskott igen

Foto: Bosse Nilsson
Fyra av de fem senaste åren har verksamheterna totalt i Bromölla kommun gått minus. 2013 har börjat likadant. Prognosen pekar på underskott för både Utbildning samt Stöd och omsorg.

UT - 10 okt 13 kl. 09:19

Stort underskott för äldreomsorgen

Kommunens äldreomsorg går mot ett underskott på tio miljoner. Och ingen vet varför. På måndag möts ansvariga tjänstemän och politiken.

Fler nyheter från YA

YA - 11 timmar sedan

Kommunpolitiker på studiebesök.

Politiker och tjänstemän gjorde studiebesök i verkligheten, som kommunalråd Jeanette Ovesson (M) uttryckte det under företagsbesöket på KM maskin utanför Borrby.

YA - 21 timmar sedan

Bouleföreningen utsatt för skadegörelse – igen

Bouleföreningens anläggning i Simrishamn har återigen utsatts för skadegörelse. Det är femte gången sedan i september 2019. .

YA - Igår: 18:00

Marimbavirtuos lockade många

Johan Bridger och hans marimba lockade en stor skara åhörare till Kulturhuset Valfisken på söndagseftermiddagen. De bjöds på allt från Bach och Chopin till Broström och Cheung..

YA - Igår: 12:43

I natt: Biltjuv kom bara 100 meter - tre fordon förstörda

En bil stals vid en fastighet i Simrishamn tidigt på söndagsmorgonen, men tjuven kom inte mer än 100 meter. Två andra bilar utanför samma hus försökte någon stjäla utan att lyckas. .

YA - I förrgår: 21:25

Brott: Bedragare lurade äldre kvinna på Österlen på pengar

En kvinna i 70-årsåldern utsattes för ett bedrägeri under lördagskvällen..

YA - I förrgår: 09:15

Biblioteket som går mot trenden – utlåningen ökar

Trenden i Sverige är att lånen i biblioteken blir färre. Simrishamn går dock mot trenden och 2019 ökade antalet lån med drygt 6 000 jämfört med året tidigare. .

YA - 24 jan 20 kl. 15:34

90-åring trakasserad nattetid

YA - 24 jan 20 kl. 00:01

2019 var ett rekorddåligt kändisår

2019 var en ganska kasst år. Det var så pass dåligt att för att få ihop en handfull kända ansikten fick jag räkna in även de som vistas i byn ofta eller bor där. (För känsliga går en varning ut redan nu: Det kommer att droppas namn.

YA - 23 jan 20 kl. 20:45

Cyrano och jag går på bio

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.