SR > Nyheter

Sunday, 26 January, 23:13

SR - 08 dec 19 kl. 08:00

Terrorgruppen IS pressas på nätetEfter en räd från Europol har tusentals IS-konton stängts ner på appen Telegram. Det är ett stort bakslag för terrorgruppen IS-propagandamaskineri, enligt forskaren Michael Krona vid Malmö universitet..
Läs mer på SR
Läs mer om:
IS, Europol, Telegram, Michael Krona, Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TerrorgruppenIS , pressas, nätet
Helsingborgs Dagblad - 10 apr 17 kl. 03:55

USA pressas om Syrien på G7-möte

Vad blir USA:s nästa steg i Syrien? På G7-mötet i Italien kommer den amerikanske utrikesministern Rex Tillerson att pressas om landets planer. Under mötet i dag och i morgon får Italien, Tyskland, Frankrike, Storbritannien, Kanada och Japan för första g.

Sydsvenskan - 21 aug 15 kl. 15:52

Löfven pressas från tre håll

Alla 24 ministrarna i Stefan Löfven regering får behålla jobbet.Det beskedet gav statsministern när han samlade sina rödgröna statsråd på Harpsund för att börja slutförhandla statsbudgeten för 2016.Trots hård kritik för sitt första år vid makten väljer alltså Löfven att ställa upp med exakt samma lag det andra.

Helsingborgs Dagblad - 21 aug 15 kl. 15:52

Löfven pressas från tre håll

Alla 24 ministrarna i Stefan Löfven regering får behålla jobbet.Det beskedet gav statsministern när han samlade sina rödgröna statsråd på Harpsund för att börja slutförhandla statsbudgeten för 2016.Trots hård kritik för sitt första år vid makten väljer alltså Löfven att ställa upp med exakt samma lag det andra.

GöteborgsPosten - 10 apr 17 kl. 04:46

USA pressas om Syrien på G7-möte

Vad blir USA:s nästa steg i Syrien? På G7-mötet i Italien kommer den amerikanske utrikesministern Rex Tillerson att pressas om landets planer..

GöteborgsPosten - 10 apr 17 kl. 06:24

USA pressas om Syrien på G7-möte

Vad blir USA:s nästa steg i Syrien? På G7-mötet i Italien kommer den amerikanske utrikesministern Rex Tillerson att pressas om landets planer..

DN - 18 nov 17 kl. 11:01

Jan Björklund pressas internt om integrationen

VÄSTERÅS. Liberalernas viktigaste valfrågor blir skolan och integrationen. Det är partiledaren Jan Björklunds budskap när han på lördagen håller sitt tal på landsmötet.

Expressen - 19 nov 17 kl. 09:07

Jan Björklund pressas i frågan om religiösa friskolor

Frågan om religiösa friskolor splittrar Liberalerna - och det väntas bli debatt när frågan nu ska avgöras på landsmötet.   Jan Björklund pressas att anta en hårdare linje och införa ett totalförbud. .

Expressen - 20 maj 19 kl. 06:05

Chaufförerna drabbas när priser pressas i näthandeln

Tuffa arbetsvillkor och utebliven semesterlön – det är verkligheten för vissa av de som jobbar med att leverera varor som svenskar köpt på nätet. En granskning av Sveriges Radios ”Kaliber” visar att situationen för arbetare ofta blir lidande då priser pressas i miljardindustrin kring näthandel.– Ingen svensk skulle gå med på att jobba under de här villkoren, men vi var desperata, säger Yurii, som arbetar med att köra hem varor och matkassar till folk, till radioprogrammet.

Expressen - 28 nov 19 kl. 11:29

Eva Nordmark pressas om Arbetsförmedlingen

I förra veckan meddelade Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt att de är beredda att rikta misstroende mot arbetsmarknadsminister Eva Nordmark (S) om hon inte uppfyller en rad krav kring reformeringen av Arbetsförmedlingen – vilket primärt backades upp av övriga partier utanför uppgörelsen. På torsdagen pressas hon bland annat av riksdagens arbetsmarknadsutskott – och svaren kan avgöra hennes framtid som minister. – Jag förväntar mig nu att hon visar att hon återtar kontrollen, sa Gulan Avci (L), vice ordförande i arbetsmarknadsutskottet, på väg in till mötet.

BT - 15 mar 13 kl. 15:26

Pressas på pengar för porrsurfning

Uthängda och pressade på pengar. Drygt tusen personer som beskylls för porrsurfning på nätet har anmält ett Blekingeföretags metoder. ?

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Frankrike slutar använda kontroversiell chockgranat

Polisen i Frankrike får inte längre använda sig av en kontroversiell chockgranat som tidigare använts för att skingra demonstranter..

SR - 2 timmar sedan

WHO-chef åker till Kina – ska bekämpa virusutbrottet

Chefen för Världshälsoorganisationen WHO, Tedros Adhanom Ghebreyesus, är på väg till Peking för att träffa kinesiska myndigheter och hälsoexperter om coronaviruset..

SR - 4 timmar sedan

Demokratin i Afrika – den sämsta på tio år

Tillståndet för demokratin i länderna i Afrika försämrades förra året till det sämsta på tio år. Det visar en ny rapport från The Economist..

SR - 4 timmar sedan

En allvarligt skadad efter svavelläckage

En person vårdas för allvarliga skador efter ett gasläckage i en pappersmassafabrik i Olshammar..

SR - 4 timmar sedan

Regionalval kan påverka Italiens framtid

I Italien pågår röstandet i två regionala val, i Kalabrien och i Emilia-Romagna. I den senare regionen har oppositionen, i form av en högerkoalition, satsat stort på valkampanjen – med målet att fälla regeringen..

SR - 5 timmar sedan

Grekiska öbor i protest mot fulla flyktingläger

I Grekland pyr missnöjet på de öar där många flyktingar och migranter sitter fast i överfulla läger. I veckan demonstrerade tusentals öbor mot den grekiska regeringen – som ännu inte infriat vallöftet att göra något åt den mycket ansträngda situationen..

SR - 6 timmar sedan

Efter gasläckan – incidenter har skett tidigare

Idag skedde en gasläcka på Munksjö Aspa Bruk i Olshammar, men det är inte första gången som liknande incidenter inträffat vid just samma arbetsplats. Så sent som förra året tvingade företaget böta efter långvarigt utsläpp i närheten av vattenskyddsområde..

SR - 6 timmar sedan

UD avråder från resor till områden i Kina

Utrikesdepartementet avråder från resor till områden i Kina som drabbats av coronaviruset, uppges i ett pressmeddelande..

SR - 7 timmar sedan

Kindberg delgiven misstanke om mutbrott

Utredningen gäller misstänkta brott som ska ha begåtts under Daniel Kindbergs tid som vd i det kommunala bostadsbolaget Östersundshem..

SR - 8 timmar sedan

Vintervärmen skapar problem: Tufft för skidbackarna

Stängda slalombackar, gräsbränder och körsbärsblom som slår ut. De milda temperaturerna och bristen på snö har ställt den här vintern på ända. I Östersund, som marknadsförs som Vinterstaden, är stora delar av marken bar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.