YA > Nyheter

Monday, 20 January, 16:30

YA - 08 dec 19 kl. 07:00

Fyra hus jämnas med marken för att ge plats för HamnstadenYstads nya stadsdel kan börja ta form. Kommunen vill riva fyra fastigheter vid hamnen där det i framtiden ska byggas. – Detta är ett steg att förbereda för Hamnstaden, säger Andreas Olsson, exploateringschef på Ystads kommun.
Läs mer på YA
Läs mer om:
Hamnstaden, Andreas Olsson, Ystads

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fyra, hus, jämnasmed , markenför att ge plats , för Hamnstaden
Sydöstran - 18 mar 18 kl. 16:28

Fyra husägare lämnar sina hem för nya E22

Fyra husägare i Torstäva måste överge sina hem för att göra plats för den nya E22. Fastigheterna kommer att jämnas med marken när en ny trafikplats ska byggas..

SmålandsPosten - 06 mar 18 kl. 10:12

80-åriga Växjöhus jämnas med marken – följ med in

På Wieselgrensgatan i Växjö rivs nu fyra hus byggda på 1940-talet. På platsen ska det byggas nya bostäder. .

SVT - 06 sep 11 kl. 17:01

Deras hus jämnas med marken

Familjen tvingades evakueras från sitt hus i januari - sen det fyllts av smältvatten. Idag jämnades det med marken. Medverkande: Hanna Gamdrup, reporter Ronny Clausen Hanna Gamdrup, fotograf och redigerare.

Expressen - 01 jul 11 kl. 14:57

Hus jämnat med marken i explosion

MöNSTERåS. Ett hus nära E 22 i Kalmar län exploderade på fredagseftermiddagen. Flera smällar har hörts, och E 22:an har spärrats av.

UT - 06 dec 19 kl. 11:17

Körde utan körkort 13 gånger – men två av fyra fordon återlämnas

En man döms som skyldig till 24 brottsliga gärningar, varav 13 är att ha kört utan körkort. Ändå anser sig tingsrätten bara kunna ta två av de fyra fordon som mannen har använt sig av. .

BT - 05 nov 14 kl. 06:06

Fallfärdigt hus ska jämnas med marken

BT har besökt fyra hus som sett bättre dagar. Två av dem är nu på väg att förändras. I många år har en villa på Sörmarksgatan stått och förfallit.

YLE - 15 apr 15 kl. 19:51

Föll fyra meter från tak i Vasa - nu straffas vd:n

En anställd rasade ned i marken under arbete upp på ett tak, och nu döms arbetsgivaren som anses ha brustit i säkerhetsrutinerna. Olyckan skedde i Vasa i februari för drygt två år sedan. En person som jobbade med ett yttertak på ett hus trillade fyra meter ned till marken och skadade sig.

YLE - 15 apr 15 kl. 19:51

Föll fyra meter från Vasatak - nu straffas vd:n

En anställd rasade ned i marken under arbete upp på ett tak, och nu döms arbetsgivaren som anses ha brustit i säkerhetsrutinerna. Olyckan skedde i Vasa i februari för drygt två år sedan. En person som jobbade med ett yttertak på ett hus trillade fyra meter ned till marken och skadade sig.

Cornucopia - 17 jul 19 kl. 09:06

Vilka är Sveriges fyra berättelser?

Ett land och ett folk kan formas och enas kring fyra ramberättelser. Att lyckas fylla dessa fyra ramar med egna berättelser kan vara vägen till makten, eller vägen till att ena ett land. Eller splittra det.

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Svagt uppåt på börsen

Stockholmsbörsen inleder handelsveckan trevande svagt uppåt. Vid klockan 16 har OMXS-index gått upp 0,1 procent..

YA - 1 timme sedan

Oppositionsledare "gläder sig" över beskedet

Reaktionerna kommer snabbt efter beskedet om att Fremskrittspartiet lämnar den norska regeringen..

YA - 45 minuter sedan

Oppositionens hot om budget kvarstår

Regeringen, C och L vill ge kommunerna fem miljarder extra i år. Men oppositionens hot om att köra över regeringen kvarstår..

YA - 1 timme sedan

Tina vann SM-guld – men sprang ifrån medaljen: ”Tåget var viktigare”

Att få ta emot SM-guld är en stor sak för de flesta idrottsutövare. Men inte större än att en tågavgång är viktigare. Tina Svensson från Svarte sprang bokstavligen talat ifrån sitt SM-guld för att hinna med tåget till Skåne.

YA - 1 timme sedan

29-åring åtalas efter tramadolfynd

Den 29-årige mannen hade tramadoltabletter på sig när han visiterades i Skurup. Nu åtalas han vid Ystads tingsrätt för ringa narkotikabrott..

YA - 45 minuter sedan

Åtal: Flicka åtalas efter slag mot jämnårig

Tonårsflickan sparkade sin jämnåriga kamrat så hon föll till marken, trampade henne på magen och slog henne i ansiktet. Misshandeln utspelade sig på Skurups arena hösten 2018. Nu åtalas flickan vid Ystads tingsrätt..

YA - 45 minuter sedan

Lilly K är en modern Emil i Lönneberga

Förskoleflickan Lilly K är extrovert och omnipotent. Där Lilly är händer det grejer! Det är bara ett problem, alla vuxna blir arga så fort Lilly gör något roligt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.