BT > Nyheter

Tuesday, 28 January, 12:03

BT - 08 dec 19 kl. 06:41

Har aldrig sett en högre siffra än Kvalitetsflytts: ”Funnits skräckexempel”Transport är djupt kritiskt till hur Arbetsförmedlingen hanterar lönebidragsanställningar på Kvalitetsflytt. – Jag är den förste att skriva under på att det finns en naivitet på Arbetsförmedlingen, säger Sven Sawatzki, ombudsman på Transport..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Kvalitetsflytts, Arbetsförmedlingen, Kvalitetsflytt, Sven Sawatzki, Transport

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Har aldrig, setten , högre, siffra, än, Kvalitetsflytts, Funnits, skräckexempel
BT - 05 aug 14 kl. 19:09

"Aldrig sett sådan massiv förödelse"

De israeliska stridsvagnarna har rullat ut ur Gaza och lämnat bakom sig hela områden i ruiner. Se fler bilder i artikeln. Det senaste eldupphöret verkar respekteras av bägge sidor, men nu återstår den stora utmaningen – att hitta en varaktig överenskommelse.

GöteborgsPosten - 17 jun 15 kl. 06:37

Hilmersson:Har aldrig sett Sundhage så besviken

Ni vet när man råkar putta ner frukostmackan från bordet, ser den rotera och falla i ultrarapid mot golvet, och det enda man kan göra är att be till högre makter att den ska landa på rätt sida?Där är Sverige idag. De tappade mackan.

GöteborgsPosten - 17 jun 15 kl. 06:37

Hilmersson: Aldrig sett Sundhage så besviken

Ni vet när man råkar putta ner frukostmackan från bordet, ser den rotera och falla i ultrarapid mot golvet, och det enda man kan göra är att be till högre makter att den ska landa på rätt sida? Där är Sverige idag. De tappade mackan.

Barometern - 29 okt 16 kl. 21:46

"Aldrig sett en människa gråta vackrare"

Tommy Nilssons premiärdag var oväntat underhållande. Magnus Carlson lyfter Så mycket bättre till än högre höjder. Weeping Willows-frontmannen knäpper upp skjortan, skär upp skinnet och blottar hjärtat inför två miljoner tv-tittare..

SvD - 30 maj 14 kl. 06:08

”Generellt sett lägre räntor utanför storstaden”

Tar du lån utan säkerhet, och vill ha så låg ränta som möjligt? Flytta till Norrbotten. En genomgång av lånestatistik från Advisa visar att Stockholmare betalar högre ränta än boende i Norrbottens län..

YLE - 07 sep 17 kl. 15:14

EM lyfter basketintresset: ”Inte sett liknande förut”

Basketen har nått ut till det finländska folket. En ny studie visar på en stor intresseökning, skriver Helsingin Sanomat. Utsålda EM-matcher i Helsingfors, fina tv-siffror och ett framgångsrikt landslag.

Cornucopia - 19 okt 15 kl. 08:43

Subprime: 65 000 svenska hushåll klarar inte 0.64 procentenheter högre ränta

Public Service/SR och Ekot konstaterar att svenska subprimelån lever och frodas. 65 000 svenska hushåll sägs inte klara att räntan stiger 0.64 procentenheter från dagens ca 1.

Cornucopia - 24 jul 17 kl. 19:34

Lägre oljepris höjde svensk BNP med 0.8 procentenheter år 2015

Det låga oljepriset bidrog till en kraftig ökning av svensk BNP år 2015. Enbart de minskade importeffekterna stärkte BNP med relativt sett 0.8 procentenheter jämfört med år 2014 och förklarade mycket av den svenska tillväxten under året.

Expressen - 15 jan 16 kl. 10:42

Flyget har aldrig varit billigare – rekordrea

Det råder priskrig i luften. Flygpriserna har aldrig varit lägre. – Så billiga priser som vi ser nu har vi aldrig sett förut och frågan är om vi får se det igen, säger Anna Brege, produktchef på Ticket..

Kristianstadsbladet - 11 okt 13 kl. 08:30

Ordförande tror fortfarande på lägre taxinota

Foto: Tom wall
De som står för taxinotan hoppas nu att det ska gå att göra något åt den. Även om en utredning redan konstaterat att det är svårt att sänka priset i efterhand.
Det är omsorgsförvaltningen som betalar över en halv miljon kronor om året till C4 Transport för att flytta 24 portioner mat två gånger om dagen 120 meter mellan två byggnader på Tollaregården.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Securitas Sverige-vd slutar

BT - 15 minuter sedan

Tennislegendarers aktion fördöms

De förra tennisstjärnorna John McEnroe och Martina Navratilova vill byta namn på Melbournearenan som bär Margaret Courts namn. Men deras aktion fördöms. "De har brutit mot reglerna", anser Australiens tennisförbund..

BT - 1 timme sedan

Whitesnake åter till Sverige

BT - 1 timme sedan

Stina Nilsson en bit från comeback

Stina Nilsson tar sig tiden att läka efter sin andra revbensskada på ett halvår. Den svenska skidstjärnan är långt ifrån träning i spåret..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.