SVT > Utrikes

Friday, 24 January, 22:26

SVT - 08 dec 19 kl. 02:08

Nordkorea: Kärnvapennedrustning inte längre aktuellNordkoreas FN-ambassadör Kim Song säger att kärnvapennedrustning inte längre är föremål för förhandling, och att långa samtal med Washington inte behövs längre..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
FN, Kim Song, Washington

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordkorea, Kärnvapennedrustninginte längre , aktuell
PrivataAffärer - 12 jun 18 kl. 06:06

Fonden som placerat i Nordkorea

Efter många turer träffades i dag de båda ledarna i Singapore. I en paus träffade de två världspressen. Trump konstaterade då att mötet går ”mycket bra, mycket mycket bra, bra relation” medan Kim jämförde mötet med en science fiction-film.

Dagens PS - 31 jul 18 kl. 08:03

Trots dealen – Nordkorea bygger nya kärnvapen

Amerikanska spioner ska ha sett bevis på det, enligt Washington Post, skriver DN nu på tisdagsmorgonen. Enligt uppgifterna är Nordkorea alltså på väg att utveckla nya kärnvapenrobotar på en forskningsanläggning nära huvudstaden Pyongyang. De amerikanska spionerna hävdar att det finns bevis på det, däribland satellitbilder men också uttalanden som gjorts till den amerikanska underrättelsen från tjänstemän som i gengäld krävt anonymitet, framgår det i artikeln.

DN - 06 sep 18 kl. 07:50

Nordkorea öppnar för att återuppta kärnvapennedrustning

USA har anklagat Nordkoreas ledare Kim Jong–Un för att ha gjort för lite i överenskommelsen för kärnvapennedrustning i landet. Nu meddelar Kim att de ska jobba hårdare för att uppfylla avtalet..

Expressen - 08 dec 19 kl. 09:28

MORGONENS NYHETER: Kvinna skjuten – hittades av en slump • SMHI varnar för kraftigt snöfall • Nordkorea: Blir ingen kärnvapennedrustning

SMHI varnar för plötslig ishalka och kraftigt snöfall i stora delar av landet.■■■En ambulans var av ”okänd anledning” ute och åkte på Ingarö utanför Stockholm. Då påträffade man en kvinna med skottskador i armen.

Kristianstadsbladet - 12 apr 13 kl. 02:04

"Nordkorea kan skicka kärnrobbot"

En spionorganisation inom Pentagon konstaterar att Nordkorea i dag klarar av att skicka iväg kärnvapenbestyckade robotar, även om de troligen inte skulle vara särskilt pålitliga.Pentagon protesterar.
Det är första gången som organisationen drar den slutsatsen.

GöteborgsPosten - 18 sep 18 kl. 07:45

Kim och Moon möts i Nordkorea

Sydkoreas president Moon Jae-In har landat i Nordkorea och möttes på flygplatsen i Pyongyang av den nordkoreanske diktatorn Kim Jong-Un. Syftet med mötet är att återuppta samtalen om kärnvapennedrustning mellan Nordkorea och USA..

DN - 18 sep 18 kl. 07:59

Kim och Moon möts i Nordkorea

Sydkoreas president Moon Jae-In har landat i Nordkorea och möttes på flygplatsen i Pyongyang av den nordkoreanske diktatorn Kim Jong-Un. Syftet med mötet är att återuppta samtalen om kärnvapennedrustning mellan Nordkorea och USA..

Sydsvenskan - 18 sep 18 kl. 03:45

Kim och Moon möts i Nordkorea

Sydkoreas president Moon Jae-In har landat i Nordkorea och möttes på flygplatsen i Pyongyang av den nordkoreanske diktatorn Kim Jong-Un. Syftet med mötet är att återuppta samtalen om kärnvapennedrustning mellan Nordkorea och USA. Hundratals nordkoreaner.

Sydsvenskan - 20 dec 18 kl. 08:30

Nordkorea ställer nedrustningskrav på USA

Nordkorea tänker inte genomföra sin utlovade kärnvapennedrustning om inte USA gör detsamma på hela Koreahalvön, enligt den statliga nordkoreanska nyhetsbyrån KCNA. "När vi hänvisar till Koreahalvön omfattar termen DFK (Nordkorea reds. anm.

BT - 20 dec 18 kl. 08:30

Nordkorea ställer nedrustningskrav på USA

Nordkorea tänker inte genomföra sin utlovade kärnvapennedrustning om inte USA gör detsamma på hela Koreahalvön, enligt den statliga nordkoreanska nyhetsbyrån KCNA. "När vi hänvisar till Koreahalvön omfattar termen DFK (Nordkorea reds. anm.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Smittskyddsexperten om virusets ankomst till Europa: ”Det var väntat”

Två personer är smittade med det kinesiska coronaviruset i Frankrike. Det är de första bekräftade fallen i Europa. Pasi Penttinen som är smittskyddsexpert på EU:s myndighet för förebyggande och kontroll av sjukdomar, ECDC, menar att det var väntat och att fler europeiska länder kan drabbas.

SVT - 1 timme sedan

Forskare: Vi är 100 sekunder från domedagen

Forskarorganisationen Bulletin of the Atomic Scientists har ställt in domedagsklockan – vi är nu 100 sekunder från domedagen. Men vad betyder det, och varför finns klockan? SVT Nyheter reder ut..

SVT - 1 timme sedan

Coronaviruset har nått Europa – två bekräftade fall i Frankrike

Frankrikes hälsominister uppger nu att två personer smittade med det kinesiska coronaviruset har upptäckts i landet. Enligt ministern är det de första bekräftade fallen i Europa och man fruktar att fler fall kan upptäckas inom kort, rapporterar Reuters..

SVT - 2 timmar sedan

Danska och finländska gäng förbjuds

Myndigheterna i Danmark och Finland tar till krafttag för att knäcka de kriminella gängen. Det danska gänget Loyal to familia (LTF) måste upplösas efter beslut i Köpenhamn tingsrätt och i Finland förbjuds gruppen United Brotherhoods verksamhet för att undvika att man drabbas av samma våldsvåg som i Sverige..

SVT - 2 timmar sedan

Trump talade på protestmarsch mot abort

Donald Trump blev under fredagen den första sittande amerikanske president att delta i marschen March for Life som årligen protesterar mot abort i Washington DC..

SVT - 3 timmar sedan

34 amerikaner skadades i flygbasattacken i Irak

34 personer inom den amerikanska militären skadades i den iranska attacken på flygbasen Ain al-Asad i Irak den 8 januari. Det uppger det amerikanska försvarshögkvarteret Pentagon enligt nyhetsbyrån AP..

SVT - 2 timmar sedan

Jordbävning i östra Turkiet

En jordbävning med magnituden 6.8 har inträffat i östra Turkiet. Skalvet ska ha inträffat i närheten av staden Sivrice, rapporterar AP..

SVT - 8 timmar sedan

Flera döda i tysk skottlossning

Flera dödsoffer rapporteras i en skottlossning i tyska Rot am See. Skytten är gripen, rapporterar Focus.de..

SVT - 9 timmar sedan

Explosion fångad på film i Houston Texas

En stor explosion ägde rum vid halv fem på morgonen i Houston Texas, USA, rapporterar ABC13. Det är ännu oklart vad som skett. En kamera vid en bostad fångade explosionen på film..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.