UT > Nyheter

Thursday, 23 January, 18:50

UT - 07 dec 19 kl. 22:19

Nya planer – lägenheter renoveras istället för att rivasTranemobostäders fastigheter på Solgårdsgatan ska inte rivas. Istället vill bolaget göra en omfattande renovering av de sex lägenhetshusen. – Det är ett centralt område, det känns bra att det blir eftertraktat, säger Jan-Erik Svenningsson..
Läs mer på UT
Läs mer om:
Solgårdsgatan, Jan-Erik Svenningsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya planer, lägenheter, renoveras, iställetför att , rivas
Sydöstran - 19 sep 18 kl. 15:11

Planer på bostäder istället för värdshus

Ägaren Anders Althin har nya planer för Guö värdshus. Ambitionen är att bygga marklägenheter och riva värdshuset. – Det är kommersiellt väldigt svårt att driva hotell, konstaterar Anders Althin..

Supermiljöbloggen - 07 okt 15 kl. 13:25

Så kan vatten från översvämningar bli en resurs istället för ett problem

Urbana miljöer är dåliga på att hantera översvämningar och stormar, med avrinningssystem som snabbt blir överfulla. Nu provar Kina ett nytt sätt att ta hand om markvattnet. Genom att städerna utnyttjar vattnet på plats sparar man på både miljö och pengar.

YLE - 20 mar 17 kl. 19:06

Järnvägsbron i Karis saneras inte - istället byggs en ny bro

Raseborgs stad hade redan långtgående planer på att sanera järnvägsbron i Karis. Nu visar ändå de senaste utredningarna att det är bäst att bygga en helt ny bro och planeringsgruppen för resecenterprojektet stöder nu den linjen. Det är Trafikverket som med hjälp av banexperter har preciserat olika tekniska och funktionella krav som ställs på bron över Karis järnvägsstation.

YLE - 25 jan 18 kl. 04:00

Trafiklärare om förslaget om hastighetsbegränsade bilar istället för mopedbilar: "Vad kommer att garantera att bilen går endast 60?"

Under onsdagen presenterade Trafiksäkerhetsverket Trafi och Kommunikationsministeriet sina planer för att tillåta 15-åringar köra hastighetsbegränsade bilar, i stället för mopedbilar..

Hela Gotland - 02 dec 13 kl. 15:00

Naturum istället för läskfabrik?

Joachim Kuylenstierna fick nej på sina läskfabriksplaner i Ar. Nu presenterar Uppsala universitet stora planer för den gamla kvarnen, skriver GT. Se stor flygbild i artikeln..

YLE - 17 dec 13 kl. 11:01

Wellnesscenter till Hangö istället för hotell

Företaget Regatta Resorts ska nu bygga ett spa med simhall på Fabriksudden i Hangö. De tar över efter Hangon Rantakiinteistöt som nyligen gick i konkurs. Planeringen av hur det hela ska förverkligas börjar genast och Regatta Resorts placerar nu i det första skedet 4 miljoner i bolaget.

YLE - 17 dec 13 kl. 12:05

Spa till Hangö istället för hotell

Företaget Regatta Resorts med lokal anknytning ska nu bygga ett spa med simhall på Fabriksudden i Hangö. De tar över efter Hangon Rantakiinteistöt som nyligen gick i konkurs. Planeringen av hur det som företaget själv kallar för wellnesscenter ska förverkligas börjar genast och Regatta Resorts placerar nu i det första skedet 4 miljoner i bolaget.

YLE - 02 apr 14 kl. 15:09

Ny festival kan komma istället för Faces

Faces Etnofestival ordnas för sista gången i augusti. Första Faces ordnades vid Raseborgs slott och det är också platsen för den sista. - Klart att det finns ett vemod då det avslutas, men en avslutning är alltid början på något nytt.

LV - 29 nov 17 kl. 13:43

Ortsbor uppmanar Swedbank: Hyr en mindre lokal istället för att lägga ner"

Att Swedbank lägger ner sitt kontor i Mariannelund har skapat både ilska och besvikelse. En företagare nu har planer att erbjuda bankunder skjuts till en annan bank än Swedbank i Hultsfred och Eksjö. Samtidigt har företagarföreningen försökt få banken att inse vikten av att behålla någon form av personlig service på orten..

ÖstersundsPosten - 01 dec 17 kl. 13:57

Region Jämtland Härjedalens regionråd: ”Fjärrstyr flygledningen från Jämtland istället för Stockholm”

I en skrivelse till Luftfartsverket, infrastrukturminister Tomas Eneroth och näringsminister Mikael Damberg, riktar Region Jämtland Härjedalens regionråd hård kritik mot Luftfartsverkets planer på att fjärrstyra Åre Östersund Airport från Stockholm..

Fler nyheter från UT

UT - 15 minuter sedan

Tre gånger Töve på Abecita konstmuseum

Nattscener – någonstans i Sverige. Utopiska landskap i Viared. Stillbilder från arbetet med ”Bröllop, begravning och dop”.

UT - 2 timmar sedan

Besparing slår mot elevers möjlighet att studera utomlands

Tingsholmsgymnasiets avtal om att två elever per år får studera i London ska sägas upp. Bakgrunden är den styrande minoritetens beslut om att spara pengar. .

UT - 2 timmar sedan

Flera stölder i Ulricehamn – polisen varnar

De senaste dagarna har det skett ovanligt många stölder i Ulricehamn och polisen uppmanar allmänheten att hålla uppsikt över sina ägodelar. .

UT - 2 timmar sedan

Elina brinner för finska språket – som blir allt populärare i Ulricehamns skolor

Elina Pellinen lär ut finska i Ulricehamn. Antalet elever som vill lära sig Sveriges största nationella minoritetsspråk ökar. Nu har hon cirka 30 elever på olika skolor.

UT - Igår: 07:30

De tar nostalgin till Folkets hus

Musik från 60-talet och framåt. De stora hitsen från blandade med nytt material. Det lovar The Mule Skinner Band på när de gästar Folkets hus på torsdag.

UT - Igår: 05:30

Brott: Misstänks ha snattat från matbutik

En kvinna åtalas nu för ringa stöld efter att hon misstänks ha snattat varor från Ica Maxi..

UT - Igår: 05:10

Politiker hade katter trots djurförbud

En politiker i Tranemo har sedan två år tillbaka djurförbud. Trots det hittade Länsstyrelsen katter i politikerns hem vid flera tillfällen förra året..

UT - Igår: 22:05

Ulricehamn: Bilförare fast efter polisstopp

En man i 25-årsåldern misstänks för drograttfylleri efter en kontroll i Ulricehamn. .

UT - Igår: 19:15

God uppslutning när skola och näringsliv samverkade

När Tingsholmsgymnasiet kallade till möte om samverkan mellan skolan och det lokala näringslivet var det många som hörsammade inbjudan. Och alla var överens om vikten av gott samarbete. .

UT - 5 timmar sedan

Överraskningen: Viktor Thorn klar för comeback

Det har varit en vinter med fokus på rehabilitering för UIF:s Viktor Thorn. Men, efter den stora ryggoperationen är han nu redo för comeback i sin första stora tävling för säsongen när han ställer upp i Volkswagen cup. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.