SR > Nyheter

Sunday, 26 January, 19:35

SR - 07 dec 19 kl. 18:07

Utbildningsminister Anna Ekström: "Konstig situation"I Ekots lördagsintervju kommenterade utbildningsminister Anna Ekström de överläggningar som regeringen har med samarbetspartierna om förändringen av Arbetsförmedlingen, för att undvika en misstroendeförklaring..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Anna Ekström, Ekots, Arbetsförmedlingen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utbildningsminister, Anna, Ekström, Konstig, situation
BT - 26 feb 18 kl. 17:50

Ministern: ”En väldigt konstig tidpunkt att införa skolvalet”

Tidpunkten för att införa aktivt skolval i Borås, kunde varit bättre. – Har man en brist på skollokaler blir det en väldigt konstig tidpunkt att införa skolvalet. Det säger gymnasie- och kunskapslyftsminister Anna Ekström (S) som besökte Borås..

Kristianstadsbladet - 20 apr 14 kl. 16:48

Konstig runda även i nordost

Foto: Bosse Nilsson
Under påskdagen begav sig flertalet konstbesökare ut på den näst sista dagen under konstrundan, även i Nordöstra Skåne. I Vinslöv ställde lokala konstnärer ut på Hedbergshuset och i Vanås hade Wanås Konst konstinstallationer som lockade besökare.
I Hedbergshuset i Vinslöv ställde 21 lokala konstnärer ut.

Expressen - 23 jul 15 kl. 17:30

Anna synliggör psykisk ohälsa

I hela sitt liv har Anna Norelius, 23, känt sig annorlunda, udda och konstig. I april i år fick hon diagnosen adhd. – Flera i min närhet har också lidit av psykisk ohälsa, problemet är att det tar så lång tid att få hjälp.

Sydsvenskan - 04 okt 14 kl. 05:30

Anna Hellsten om Lena Dunhams Not that kind of girl

Det finns ibland en tendens att avfärda erfarenheter från den som levt privilegierat. Rinner tårarna verkligen lika tungt och salt i de bättre bemedlade samhällsklasserna? Hur dåligt förtjänar man att må när man inte behöver oroa sig för hyran?

YLE - 22 jun 15 kl. 21:22

Vasa IFK slog Ekenäs IF i målrik drabbning

En fruktansvärd målvaktstavla av EIF-keepern Ville Viljala avgjorde måndagens (22.6) division 1-match på centrumplan i Ekenäs till Vasa IFK:s fördel. Fotbollsmatchen bjöd publiken på över tusen personer på hela sju mål.

Barometern - 14 nov 13 kl. 17:01

"De flesta kan bli mobbare"

Mikael Hagner möter Anna Odell.
När Anna Odell inte fick vara med på klassens jubileumsträff bestämde hon sig för att göra en spelfilm om festen. Det är ett par timmar kvar till världspremiären på Återträffen.

YLE - 30 maj 16 kl. 09:59

Svenska miljöaktivister om behandlingen i finskt häkte: "Man avhumaniserade oss"

Aktivister som greps under demonstrationer mot Fennovoimas kärnkraftverk i april förvarades i polisens häkte i hela två veckor innan de släpptes eller förflyttades. Yle Nyheter har talat med två av dem som vittnar om omänsklig behandling från polisens sida. De ska inte ha informerats om sina grundläggande rättigheter och suttit sina tre första dygn utan dusch, utevistelse eller tidsfördriv.

YLE - 13 apr 17 kl. 14:15

Planering, jämlikhet och pappor i offentligheten kan sporra nativiteten

Nativiteten sjunker i Finland för sjätte året i rad.
- Dramatiskt. Och överraskande att det gått så snabbt, säger forskningsprofessor Anna Rotkirch på Befolkningsförbundet.

YLE - 17 aug 17 kl. 16:40

Ingå bygger en modern och ekologisk by

Projekt Västerbrinken i Ingå börjar ta form. Västerkullaborna får grannar då ett nytt bostadsområde med ekologiska hus ska växa fram. Återkommande nyheter om mögelhus har fått allt fler att fundera på nya bygglösningar.

Skånskan - 30 sep 15 kl. 14:00

Karin Svensson-Smith måste ge svar

Opinion Har ett kinesiskt bolag erbjudit sig att bygga höghastighetståg genom Sverige dubbelt så snabbt som Trafikverket har beräknat och 25 miljoner billigare?
Ja, menar riksdagens trafikutskotts ordförande Karin Svensson-Smith, miljöpartist från Lund. Nej, säger bland andra infrastrukturminister Anna Johansson, som förnekar att någon sådan offert ligger på Sverigeförhandlingens (som har hand om finansieringen av höghastighetsbanan) bord, eller existerar.

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Demokratin i Afrika – den sämsta på tio år

Tillståndet för demokratin i länderna i Afrika försämrades förra året till det sämsta på tio år. Det visar en ny rapport från The Economist..

SR - 15 minuter sedan

En allvarligt skadad efter svavelläckage

En person vårdas för allvarliga skador efter ett gasläckage i en pappersmassafabrik i Olshammar..

SR - 45 minuter sedan

Regionalval kan påverka Italiens framtid

I Italien pågår röstandet i två regionala val, i Kalabrien och i Emilia-Romagna. I den senare regionen har oppositionen, i form av en högerkoalition, satsat stort på valkampanjen – med målet att fälla regeringen..

SR - 1 timme sedan

Grekiska öbor i protest mot fulla flyktingläger

I Grekland pyr missnöjet på de öar där många flyktingar och migranter sitter fast i överfulla läger. I veckan demonstrerade tusentals öbor mot den grekiska regeringen – som ännu inte infriat vallöftet att göra något åt den mycket ansträngda situationen..

SR - 2 timmar sedan

Efter gasläckan – incidenter har skett tidigare

Idag skedde en gasläcka på Munksjö Aspa Bruk i Olshammar, men det är inte första gången som liknande incidenter inträffat vid just samma arbetsplats. Så sent som förra året tvingade företaget böta efter långvarigt utsläpp i närheten av vattenskyddsområde..

SR - 3 timmar sedan

UD avråder från resor till områden i Kina

Utrikesdepartementet avråder från resor till områden i Kina som drabbats av coronaviruset, uppges i ett pressmeddelande..

SR - 3 timmar sedan

Kindberg delgiven misstanke om mutbrott

Utredningen gäller misstänkta brott som ska ha begåtts under Daniel Kindbergs tid som vd i det kommunala bostadsbolaget Östersundshem..

SR - 4 timmar sedan

Vintervärmen skapar problem: Tufft för skidbackarna

Stängda slalombackar, gräsbränder och körsbärsblom som slår ut. De milda temperaturerna och bristen på snö har ställt den här vintern på ända. I Östersund, som marknadsförs som Vinterstaden, är stora delar av marken bar..

SR - 5 timmar sedan

Professor om coronaviruset: ”Bara toppen av ett isberg”

Att kinesiska myndigheter nu säger att coronaviruset ser ut att ha ökat sin förmåga att sprida sig förvånar inte. Det säger Björn Olsen, professor i infektionssjukdomar vid Uppsala universitet..

SR - 7 timmar sedan

Regionalval kan få stora konsekvenser

I dag är det regionalval i Italien, dels i Kalabrien i söder och dels i Emilia-Romagna i nordost. Och hur det går i valet kan få konsekvenser även för den italienska regeringens framtid..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.