SVT > Utrikes

Thursday, 23 January, 16:01

SVT - 07 dec 19 kl. 17:20

Wasseim sköts i terrordådet: “Försökte skydda min dotter från kulorna”Wasseim Alsati träffades av kulor tre gånger, i magen och i höften. Han är ett av offren för terroristen i Christchurch, Nya Zeeland, i våras..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Alsati, Christchurch, Zeeland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wasseim, skötsi , terrordådet, Försökte, skyddamin , dotterfrån , kulorna

Fler nyheter från SVT

SVT - 45 minuter sedan

Detta har hänt – corona-viruset i Kina

Ett utbrott av coronaviruset har brutit ut i den kinesiska staden Wuhan. Sedan december har sjukdomen spridit sig och även påträffats i andra länder. Något som resulterat i att miljonstaden Wuhan hamnat i karantän.

SVT - 1 timme sedan

Uppgifter: Första fallet av coronaviruset i Singapore bekräftat

Myndigheterna i Singapore bekräftar nu att landet fått sitt första fall av coronaviruset, det rapporterar Reuters som hänvisar till flera lokala medier..

SVT - 2 timmar sedan

Nyårfirande stoppas i Peking på grund av smittorisk

Rädsla för virusspridning har fått myndigeheterna i Peking att ställa in storskaligt firande av det kinesiska nyåret, rapporterar flera medier..

SVT - 4 timmar sedan

FN: Myanmar skyldiga att skydda rohingyer

FN:s Internationella domstol ICJ i Haag säger att Myanmar måste göra allt det kan för att förhindra fortsatta övergrepp och förföljelser mot minoritetsbefolkningen rohingya..

SVT - 5 timmar sedan

Uppgifter: Barn döda i tysk skolbussolycka

Minst två barn ska ha omkommit när en skolbuss körde av vägen i tyska Thüringen, skriver flera medier..

SVT - 6 timmar sedan

Forskningsrön: Smittan kan komma från ormar

Det coronavirus som just nu sprids i Kina kan komma från ormar. Det skriver forskare i Journal of Medical Virology, som citeras av flera medier..

SVT - 10 timmar sedan

Flygplan försvunnet vid australienbränder

Ett av de stora flygplan som används för vattenbombning i Australien befaras ha störtat. Räddningstjänsten RFS säger i ett pressmeddelande att ett antal helikoptrar nu söker efter flygplanet, sedan man tappat kontakt med den på eftermiddagen, lokal tid..

SVT - 10 timmar sedan

Fler kan få göra IVF i Frankrike

Frankrikes senat har godkänt en lag som gör det tillåtet för singelkvinnor och lesbiska par att genomgå IVF-behandlingar, eller provrörsbefruktning som det också kallas..

SVT - 12 timmar sedan

Löfven: Vanliga människor bidrog till antisemitismen

Statsminister Stefan Löfven besökte på onsdagen museet och forskningscentret Yad Vashem för Förintelsens offer i Jerusalem. På torsdagen hålls en minnesceremoni för 75-årsdagen av befrielsen av Auschwitz med stats- och regeringschefer från ett 40-tal länder..

SVT - 12 timmar sedan

Macron ryter ifrån mot israelisk polis: ”Gå ut!”

Under ett besök i Jerusalem blev Emmanuel Macron, frankrikes president, ordentligt arg när israelisk polis försökte ta sig in i en fransk kyrka. – Gå ut! ropade presidenten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.