Skånskan > Nyheter

Thursday, 23 January, 21:51

Skånskan - 07 dec 19 kl. 15:30

Sug efter centrumboendeKävlinge Nu är ”Brunna pizzerian” i Kävlinge ett minne blott. På den gamla utbrunna ödetomten står nu en nybyggd hyresfastighet med gammaldags charm.
Intresset för lägenheterna har varit enormt och nu är rubbet uthyrt, både lägenheter och affärslokaler.– Det tog bara två veckor, sedan var alla kontrakt skrivna, säger Susanne Paulsson som ansvarar för uthyrningen på KKB fastigheter AB och har haft direkt kontakt med hyresgästerna.
Under fredagen höll nyinflyttade Länsförsäkringar/">försäkringar invigning av sina nya lokaler, nästa vecka är det Johanssons begravningsbyrås tur.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Nu, Brunna, Kävlinge, Susanne Paulsson, KKB, AB, Länsförsäkringar, Johanssons, Mikael Strand, Anders Sätmark, Kurt Svensson, Eva Hansson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sugefter , centrumboende
Västerbottens Folkblad - 16 nov 11 kl. 04:00

Sug efter nya lägenheterna

UMEÅ Det är bra sug efter de nya lägenheterna på Geografigränd som släpptes på Bostadens uthyrningsweb i går. UMEÅ Det är bra sug efter de nya lägenheterna på Geografigränd som släpptes på Bostadens uthyrningsweb i går. Det var under natten ?

Sydsvenskan - 16 jan 11 kl. 06:30

Starkt sug efter dansk semester

Det dåliga vintervädret har knappast fått skåningarna att vallfärda till Danmark, trots förmånlig växelkurs - och lägre broavgift. Däremot har många börjat planera för en billigare sommarsemester i Danmark.
En billigare dansk krona har ännu inte fått något genomslag på trafiken över Öresundsbron.

Nya Wermlands Tidningen - 22 feb 11 kl. 09:44

"Det finns ett sug efter landsbygden"

Fler ska försörjas samtidigt som folk flyr landsbygden. Är det rena natta och ättestupa som väntar Värmland? ?

Dagen - 22 jun 11 kl. 03:00

Stort sug efter att få veta mer om bön

När Ryttargårdskyrkan i Linköping bjöd in till temakvällar om bön förväntade de sig uppemot 20 personer. Det kom det tiodubbla. - Det finns ett extra sug.

Sydsvenskan - 05 aug 11 kl. 06:30

Fortsatt sug efter begagnat

Suget efter begagnade bilar håller i sig. Framför allt tidigare tjänstebilar är populära att köpa i andra hand.
STOCKHOLM.

Nya Wermlands Tidningen - 29 sep 11 kl. 10:07

"Det råder ett bra sug på arbetsmarknaden"

Arbetslösheten sjunker och antalet nyanmälda platser hos Arbetsförmedlingen ökar. Britt Jansson och Camilla Johansson hos Arbetsförmedlingen berättar även att möjligheterna för unga arbetslösa att få jobb eller hjälp med utbildning ser ljusa ut. ?

E24 - 02 okt 11 kl. 11:38

Minskat sug efter chefer inom finans

Chefsrekryterare märker en osäkerhet från kunderna, men trots det rullar uppdragen på. I finansbranschen märks däremot ett minskat sug efter nyckelpersoner..

Sydsvenskan - 24 nov 12 kl. 06:30

Omättligt sug får farmen att föda fler svin

Här passar ett vildsvin bäst, tycker många:
På en slaktkrok. För vidare befordran till tallriken.
Pär-Ola Andersson vet.

UNT - 31 jan 13 kl. 13:03

Sug efter industrimark

Rena ketchupeffekten och ett sug efter industrimark. Så kommenterar kommunstyrelsens ordförande Bengt-Olov Eriksson (S) att Tierps kommun nu sålt all tillgänglig industrimark på fastigheten Tierp 1:1..

NT - 23 apr 14 kl. 23:16

Iphone-sug gav lyft för Apple

Apple ökade sin försäljning med 4,6 procent till 45,6 miljarder dollar under det andra kvartalet. Det var bättre än marknaden räknat med. Sug efter Iphone låg bakom lyftet.

Sydsvenskan - 21 maj 14 kl. 05:30

Alexander Agrell: Preservation Hall Jazz Band spelar jazz, blues, kubanskt och gospel med samma sug

Tuba or not tuba, that is not really the question.För det är naturligtvis så att en bastuba är vad varje hem, och band, borde ha. Men önskas extra bevis för det, så ta och lyssna på ärevördiga Preservation Hall Jazz Band, där tubaisten Ben Jaffe dessutom leder det hela.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Snart dags att tycka till om översiktsplanen

MALMÖ Översiktsplanen håller på att ses över och från mars månad är det tänkt att Malmöborna ska kunna tycka till om förslaget.Stadsbyggnadsnämnden beslutade på sitt sammanträde på torsdagen att lämna över förslaget till kommunstyrelsen för beslut om samråd. Tanken är att samrådet ska pågå från mars månad till och med juni.

Skånskan - 1 timme sedan

The Point i Hyllie får inte fler skyltar

MALMÖ The Point, Malmös nästa högsta byggnad invigdes i förra veckan. De företag som blir hyresgäster här kan dock inte räkna med att synas utanpå byggnaden.Stadsbyggnadsnämnden sade på sitt sammanträde på torsdagen nej till att bevilja bygglov för 47 reklamskyltar.

Skånskan - 3 timmar sedan

Hedin hemma i Ystad

Han har verkat som förbundskapten i Norge i sex år och varit med om att bygga upp det landslag som den kommande helgen spela om EM-guldet i Stockholm.
Nu är han mitt uppe i ett annat landslagsuppdrag, som förbundskapten för USA:s herrar.
På torsdagseftermiddagen visade Ystadsonen Robert Hedin upp sitt amerikanska landslag i hans hemstad Ystad i en träningsfajt mot klubben i hans hjärta, YIF.

Skånskan - 3 timmar sedan

Huset på Karlarp Mossvägen 3 i Tjörnarp sålt igen – andra gången på kort tid

Tjörnarp Mustafa Lazem, 26 år, är ny ägare till fastigheten på adressen Karlarp Mossvägen 3 i Tjörnarp. Köpet gjordes klart i januari 2020 och priset på huset blev 700 000 kronor. Den tidigare ägaren köpte huset så sent som september 2018 för 675 000 kronor.

Skånskan - 4 timmar sedan

Offra inte eleverna

Svensk skola brottas med stora problem på många håll. I en del skolor är det ett stort antal barn som inte klarar de kunskapsmässiga kraven, där det råder stora disciplin- och ordningsproblem och stöket har passerat sådan gränser att det behövs såväl vakter som inpasseringskontroller.
I dag är huvudprincipen att skolelever får gå i skolor nära hemmet.

Skånskan - 4 timmar sedan

Väljarna vill se rent spel i politiken

När jag i samband med 1970 års val blev politiskt aktiv, var jag den första i min familj som engagerade mig partipolitiskt. Med viss häpnad märkte jag hur introvert miljön kunde vara i de politiska partierna som jag kom i kontakt med. Engagemanget trängde in i en väldigt stor del av de aktivas liv och attityden var ofta att människor ur de egna leden var mer helylle än de med annan politisk uppfattning.

Skånskan - 4 timmar sedan

Gated communities har vi haft länge

I Staffanstorp vill M och SD bygga in trygghet mot brott i nya bostadsområden, i form av gated communities. Utanför Ystad rånades den kände greven Carl Piper på onsdagskvällen. Ingen kan numera säga att mitt hem är min borg, inte ens en slottsägare.

Skånskan - 4 timmar sedan

Stopp i tågtrafiken efter olycka

Malmö/Svedala All tågtrafik mellan Svågertorp och Svedala stoppades på torsdagen vid 17-tiden på grund av en olyckshändelse.Det finns i nuläget ingen prognos på när trafiken åter kan komma i gång. Stationer där tågtrafiken kan påverkas:
Oxie, Svedala, Simrishamn, Billeberga, Burlöv, Eslöv, Gantofta, Gärsnäs, Ramlösa, Hyllie, Hjärup, Köpingebro, Lund, Lunnarp, Malmö, Marieholm, Rydsgård, Smedstorp, Skurup, Stångby, Svarte, Svågertorp, Tågarp, Tomelilla, Teckomatorp, Triangeln, Vallåkra, Ystad, Åkarp, Örtofta, Helsingborg, Höör, Kävlinge, Persborg, Rosengård, Stehag, Sösdala, Tjörnarp, Östervärn och  Hässleholm..

Skånskan - 5 timmar sedan

Klagomål på många Måkläppenbesökare

MÅKLÄPPEN Antalet besökare på Måkläppen kunde i helgen närmast liknas vid en invasion.
– Besöksantalet har ökat väldigt mycket de senaste åren. Det är trevligt att så många vill ut i naturen, men märker vi att det stör och sälarna eller fåglarna flyttar, då måste vi titta på det, säger Karl-Johan Pålsson på länsstyrelsen.

Skånskan - 5 timmar sedan

Gård i Kågeröd såld

Kågeröd Sofia Carlsen, 30, och Victor Andersson, 28, från Bjuv har köpt lantbruksfastigheten på adressen Oveshill 2959 i Kågeröd av säljaren Robert Adonis och Mirella Telander. Köpesumman blev 3 600 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i januari 2020. På gården står ett hus med en boyta på 120 kvadratmeter och 2 hektar betesmark.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.