Skånskan > Nyheter

Thursday, 23 January, 22:22

Skånskan - 07 dec 19 kl. 15:00

Huset på Peder Brahes Gata 14 i Bjärsjölagård, Sjöbo sålt för andra gången på kort tidSjöbo Bo Göran Anders Wihlborg, 56, är ny ägare till fastigheten på adressen Peder Brahes Gata 14 i Bjärsjölagård, Sjöbo. Ägarbytet blev klart i november 2019 och köpesumman blev 1 250 000 kronor. Den tidigare ägaren köpte huset så sent som så sent som i oktober i år och även då landade priset på 1 250 000 kronor. Huset har en boyta på 124 kvadratmeter. Bara sex månader tidigare såldes ett annat hus på samma gata, på Peder Brahes Gata 13.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Peder Brahes Gata, Bjärsjölagård, Bo Göran Anders Wihlborg, Brahes Gata

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Huset, Peder, Brahes, Gata14 i , Bjärsjölagård, Sjöbo, sålt för andra gången på kort tid
Helsingborgs Dagblad - 14 feb 19 kl. 09:55

Huset på Wulffs Gata 8 i Torekov sålt för andra gången på kort tid

Fastigheten på adressen Wulffs Gata 8 i Torekov har fått nya ägare..

Skånskan - 16 maj 19 kl. 13:00

160 kvadratmeter stort hus i Bjärsjölagård, Sjöbo sålt till nya ägare

Sjöbo Joanna Andersson, 31, och Fredrik Persson, 32, från Göteborg, är nya ägare till huset på Peder Brahes Gata 13 i Bjärsjölagård, Sjöbo. Huset är byggt 1978 och har en boyta på 160 kvadratmeter. Säljare är Ingrid Elsie Maria Olofsson och Bernt Arne Kenneth Nilsson.

Skånskan - 27 sep 19 kl. 15:25

Nya ägare till dyraste huset i Hörby hittills i år

Hörby Nu är försäljningen av fastigheten på adressen Emils Gata 16 i Hörby klar, och det blev den dyraste hittills i år i Hörby. Prislappen för fastigheten blev 4 200 000 kronor. Husets byggår är 2012 och det har en boyta på 197 kvadratmeter.

Skånskan - 26 dec 19 kl. 05:00

Dyraste huset i Hörby – tio i topp

Hörby Fem miljoner kronor kostade det dyraste småhuset som såldes i Hörby kommun under året.
Totalt registrerades 201 försäljningar under perioden med ett medianpris på 1 375 000 kronor.De dyraste försäljningar under perioden januari – december i Hörby var: 1.

Nerikes Allehanda - 25 apr 15 kl. 18:58

Örebroarna i katastrofen: "Huset kan falla ihop"

Närmare 1 500 människor har omkommit efter den kraftiga jordbävningen i Nepal. Örebroarna Ulla och Peder Eriksson fick uppleva några omskakande minuter. – Vi vet inte om huset faller ihop i natt.

Skånskan - 4 timmar sedan

Huset på Karlarp Mossvägen 3 i Tjörnarp sålt igen – andra gången på kort tid

Tjörnarp Mustafa Lazem, 26 år, är ny ägare till fastigheten på adressen Karlarp Mossvägen 3 i Tjörnarp. Köpet gjordes klart i januari 2020 och priset på huset blev 700 000 kronor. Den tidigare ägaren köpte huset så sent som september 2018 för 675 000 kronor.

Skånskan - 04 aug 18 kl. 05:00

Huset dränktes – tvingas bo på camping

LÖBERÖD I åratal har Löberödsparet Backenheim förgäves försökt få kommunen att göra något åt de återkommande översvämningsproblemen runt Ölyckeskolan, som drabbar deras hem. Men ingenting har hänt och vid senaste skyfallet slutade det riktigt illa.
Paret och deras tre barn tvingades evakuera och har nu bott i en husvagn i snart två månader.

Skånskan - 10 jul 19 kl. 09:00

Nya ägare till fastigheten på Ronjas Gata 13 i Hörby

Hörby Försäljningen av huset på adressen Ronjas Gata 13 i Hörby är nu klar. Nya ägare blir Pernilla och Patrik Fyhr, 30 och 33 år, som köper fastigheten av Fredrik Nilsson och Jane Åsa Liselott Kindborg. Husets byggår är 2006 och det har en boyta på 196 kvadratmeter.

Sydsvenskan - 13 jul 13 kl. 06:30

Nu är vattenkanonen på min gata

När vi köpte vår lägenhet i Rio var ett av säljarargumenten att guvernörspalatset ligger i andra änden av gatan. ?Det saknas aldrig vatten och vi får sällan elavbrott.

Trelleborgs Allehanda - 19 maj 14 kl. 06:30

ABF-huset till salu för sju miljoner

Foto: Sara Johari
”Vi vill inte vara fastighetsägare längre.” menar ABF:s ordförande Lars-Erik Nilsson. Nya lokaler väntar, nu vill man sälja sitt hus.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Snart dags att tycka till om översiktsplanen

MALMÖ Översiktsplanen håller på att ses över och från mars månad är det tänkt att Malmöborna ska kunna tycka till om förslaget.Stadsbyggnadsnämnden beslutade på sitt sammanträde på torsdagen att lämna över förslaget till kommunstyrelsen för beslut om samråd. Tanken är att samrådet ska pågå från mars månad till och med juni.

Skånskan - 2 timmar sedan

The Point i Hyllie får inte fler skyltar

MALMÖ The Point, Malmös nästa högsta byggnad invigdes i förra veckan. De företag som blir hyresgäster här kan dock inte räkna med att synas utanpå byggnaden.Stadsbyggnadsnämnden sade på sitt sammanträde på torsdagen nej till att bevilja bygglov för 47 reklamskyltar.

Skånskan - 3 timmar sedan

Hedin hemma i Ystad

Han har verkat som förbundskapten i Norge i sex år och varit med om att bygga upp det landslag som den kommande helgen spela om EM-guldet i Stockholm.
Nu är han mitt uppe i ett annat landslagsuppdrag, som förbundskapten för USA:s herrar.
På torsdagseftermiddagen visade Ystadsonen Robert Hedin upp sitt amerikanska landslag i hans hemstad Ystad i en träningsfajt mot klubben i hans hjärta, YIF.

Skånskan - 4 timmar sedan

Huset på Karlarp Mossvägen 3 i Tjörnarp sålt igen – andra gången på kort tid

Tjörnarp Mustafa Lazem, 26 år, är ny ägare till fastigheten på adressen Karlarp Mossvägen 3 i Tjörnarp. Köpet gjordes klart i januari 2020 och priset på huset blev 700 000 kronor. Den tidigare ägaren köpte huset så sent som september 2018 för 675 000 kronor.

Skånskan - 4 timmar sedan

Offra inte eleverna

Svensk skola brottas med stora problem på många håll. I en del skolor är det ett stort antal barn som inte klarar de kunskapsmässiga kraven, där det råder stora disciplin- och ordningsproblem och stöket har passerat sådan gränser att det behövs såväl vakter som inpasseringskontroller.
I dag är huvudprincipen att skolelever får gå i skolor nära hemmet.

Skånskan - 4 timmar sedan

Väljarna vill se rent spel i politiken

När jag i samband med 1970 års val blev politiskt aktiv, var jag den första i min familj som engagerade mig partipolitiskt. Med viss häpnad märkte jag hur introvert miljön kunde vara i de politiska partierna som jag kom i kontakt med. Engagemanget trängde in i en väldigt stor del av de aktivas liv och attityden var ofta att människor ur de egna leden var mer helylle än de med annan politisk uppfattning.

Skånskan - 4 timmar sedan

Gated communities har vi haft länge

I Staffanstorp vill M och SD bygga in trygghet mot brott i nya bostadsområden, i form av gated communities. Utanför Ystad rånades den kände greven Carl Piper på onsdagskvällen. Ingen kan numera säga att mitt hem är min borg, inte ens en slottsägare.

Skånskan - 5 timmar sedan

Stopp i tågtrafiken efter olycka

Malmö/Svedala All tågtrafik mellan Svågertorp och Svedala stoppades på torsdagen vid 17-tiden på grund av en olyckshändelse.Det finns i nuläget ingen prognos på när trafiken åter kan komma i gång. Stationer där tågtrafiken kan påverkas:
Oxie, Svedala, Simrishamn, Billeberga, Burlöv, Eslöv, Gantofta, Gärsnäs, Ramlösa, Hyllie, Hjärup, Köpingebro, Lund, Lunnarp, Malmö, Marieholm, Rydsgård, Smedstorp, Skurup, Stångby, Svarte, Svågertorp, Tågarp, Tomelilla, Teckomatorp, Triangeln, Vallåkra, Ystad, Åkarp, Örtofta, Helsingborg, Höör, Kävlinge, Persborg, Rosengård, Stehag, Sösdala, Tjörnarp, Östervärn och  Hässleholm..

Skånskan - 5 timmar sedan

Klagomål på många Måkläppenbesökare

MÅKLÄPPEN Antalet besökare på Måkläppen kunde i helgen närmast liknas vid en invasion.
– Besöksantalet har ökat väldigt mycket de senaste åren. Det är trevligt att så många vill ut i naturen, men märker vi att det stör och sälarna eller fåglarna flyttar, då måste vi titta på det, säger Karl-Johan Pålsson på länsstyrelsen.

Skånskan - 5 timmar sedan

Gård i Kågeröd såld

Kågeröd Sofia Carlsen, 30, och Victor Andersson, 28, från Bjuv har köpt lantbruksfastigheten på adressen Oveshill 2959 i Kågeröd av säljaren Robert Adonis och Mirella Telander. Köpesumman blev 3 600 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i januari 2020. På gården står ett hus med en boyta på 120 kvadratmeter och 2 hektar betesmark.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.