Kristianstadsbladet > Lokalt

Wednesday, 29 January, 04:28

Kristianstadsbladet - 07 dec 19 kl. 13:25

Trafikolycka i MaxirondellenEn trafikolycka med två bilar ska ha inträffat i rondellen vid Ica Maxi. Det ska ha rört sig om en bil som blev påkörd bakifrån av en annan bil..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Maxirondellen, Ica Maxi

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trafikolyckai , Maxirondellen
Västerbottens Folkblad - 27 jan 11 kl. 19:15

Flera bilar i trafikolycka på E4

TRAFIKOLYCKA. Ett flertal bilar var inblandad i en trafikolycka på Ersboda under torsdagskvällen. FOTO: KENNETH SANDELIN UMEÅ Flera fordon är inblandade i en trafikolycka i närheten av Biltema på Ersboda i Umeå.

Västerbottens Folkblad - 19 jul 11 kl. 09:46

Trafikolycka utanför Lövånger

LÖVÅNGER Man i 60-årsåldern skadades allvarligt vid trafikolycka. LÖVÅNGER Man i 60-årsåldern skadades allvarligt vid trafikolycka. Polisen i Skellefteå fick i går vid 15-tiden in ett larm om en trafikolycka vid Lövånger.

Västerbottens Folkblad - 07 jan 12 kl. 10:57

Trafikolycka på Sofiehem

UMEÅ Polisen har åkt för att kontrollera en trafikolycka på Sofiehemsvägen. Inga uppgifter finns om personskador.UMEÅ Polisen har åkt för att kontrollera en trafikolycka på Sofiehemsvägen.

SmålandsPosten - 17 jul 13 kl. 18:25

Flera personer inblandade i trafikolycka

Fyra vuxna och ett barn var inblandade i en trafikolycka vid Norremarksrondellen i Växjö i går eftermiddag.
En kvinna och ett litet barn fick föras till sjukhus, men skadorna bedöms inte vara livshotande. Olyckan inträffade vid halv fem-tiden på onsdagseftermiddagen.

Nyheter Väst - 06 mar 14 kl. 13:10

Allvarlig trafikolycka vid Rotebro, Sollentuna. E4 avstängd. 2 personer till sjukhus

En trafikolycka har inträffat runt 12tiden på E4 vid trafikplats Rotebro. En lastbil och personbil inblandade. E4 avstängd fram till midnatt.

Nyheter Väst - 20 mar 14 kl. 08:20

Trafikolycka jordfallsbron, Ale.

En trafikolycka har inträffat på jordfallsbron vid Kungälv och Bohus.
Två bilar inblandade. Totalt stopp i trafiken.

Uppsalanyheter.se - 17 apr 14 kl. 13:12

Trafikolycka Flottsundsbron

En trafikolycka med tre bilar inblandade inträffade på förmiddagen vid Flottsundsbron.En trafikolycka med tre bilar inblandade inträffade på förmiddagen vid Flottsundsbron.   Det var vid 10-tiden på torsdagsförmiddag som polis och räddningstjänst fick larm om en trafikolycka vid Flottsundsbron strax söder om Uppsala.

Skånskan - 18 dec 18 kl. 21:01

Polisbil i trafikolycka

Malmö En trafikolycka har inträffat under tisdagskvällen där en polisbil är inblandad.Det ska  vara flera polispatruller som är på plats vid Axel Danielssons väg/Lindegborgsstigen där olyckan har inträffat. Polisen är förtegen i ärendet, men uppger att det ska vara en trafikolycka.

Västerbottens Folkblad - 11 jan 11 kl. 11:39

Trafikolycka vid Hagarondellen

UMEÅ Räddningstjänst har kallats till en trafikolycka vid E4-rondellen i närheten av Hagaskolan. Flera bilar är inblandade. UMEÅ Räddningstjänst har kallats till en trafikolycka vid E4-rondellen i närheten av Hagaskolan.

Västerbottens Folkblad - 14 jan 11 kl. 14:51

Trafikolycka i Rödåsel

RÖDÅSEL Två bilar med sammanlagt fyra personer är inblandade i en trafikolycka på väg 363 vid Rödåsel.RÖDÅSEL Två bilar med sammanlagt fyra personer är inblandade i en trafikolycka på väg 363 vid Rödåsel. Olyckan inträffade strax för klockan 15  på ?

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Vindkraftbråket i Ekestad — domstol säger nej till fler bullermätningar

Mark- och miljödomstolen anser att det ska sättas punkt för bullerfrågan vad gäller vindkraftverken i Ekestad. Därmed går domstolen på kommunens och Karsholms gods linje. I alla fall tills forskningen kan ge tydligare svar..

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

Sorg och oro på CSK efter dödsskjutningen

Efter skottlossningen på Långebrogatan samlades anhöriga och bekanta på Centralsjukhuset och stämningen var uppriven. Nu ska akuten se över sina säkerhetsrutiner efter dödsskjutningen, den andra i Kristianstad på en dryg månad. .

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Larm om brand i lokal nära järnvägsstationen

Räddningstjänsten har ryckt ut till ”Gamla laserdome” vid Vattentornsvägen. Enligt de allra första uppgifterna brinner det i byggnaden. .

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

Två bilar i krock i stan – flera inblandade

Kristianstadsbladet - 12 timmar sedan

”Rivningsmoget” hus i Everöd med på topplista

Ett rivningsmoget hus i Everöd och en miljonvilla i Danderyd – båda har flitigt lockat besökare till sina digitala försäljningsannonser under förra veckan..

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

Skottlossningen på Långebro – detta har hänt

Flera skott avlossas på måndagskvällen den 27 januari 2020..

Kristianstadsbladet - Igår: 00:00

Sjukhusens journalsystem ligger nere

Tidigt på tisdagsmorgonen fick Region Skånes it-avdelning signaler om att det var störningar i datorsystemet. För patienternas del påverkar det framför allt journalsystemet för lasaretten och sjukhusen i regionen. .

Kristianstadsbladet - 18 timmar sedan

Förseningar i skånska tågtrafiken

Det är stopp i tågtrafiken genom Teckomatorp på grund av omfattande signalfel. Flera skånska stationer påverkas under tisdagsförmiddagen..

Kristianstadsbladet - Igår: 19:00

Mystiskt vägsalt spreds i innerstan: ”Ett misstag”

På flera platser i innerstan ligger vägsalt utspritt i tjocka lager. Saltet har förbryllat flera Kristianstadsbor, som i omgångar hört av sig till kommunen. .

Kristianstadsbladet - Igår: 17:51

Man grovt misshandlad och skuren på stationen

Polis och ambulans larmades under tidig måndagskväll till Järnvägsgatan i Hässleholm. Där har en man mad skador från en kniv eller annat vasst föremål hittats. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.