Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 28 January, 05:50

Nyan - 07 dec 19 kl. 12:36

Här är ålänningarna som gick på balSom traditionen bjuder samlades ålänningar till gemensam fotografering på självständighetsbalen. Från vänster: Nayab Ikram, Noora Löfström, Mats Löfström, Peter Lindbäck, Marlene Lindbäck, Roger Nordlund, Gunilla Nordlund, Kati Kalliomäki och Carl-Gustav Lindén. Totalt var 1700 personer inbjudna till Presidentens slott i Helsingfors för att fira Finlands 102 år.

TEXT: Felicia Bredenberg felicia.bredenberg@nyan.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Ikram, Löfström, Lindbäck, Nordlund, Kalliomäki, Carl-Gustav Lindén, Presidentens, Helsingfors, Finlands, TEXT, Bredenberg, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är ålänningarnasom , gick, bal
Sydsvenskan - 02 maj 12 kl. 08:30

Varför hjälper du niorna att få en bal?

??Deras elevrådsordförande ringde mig, jag är lite känd från min tid på skolan, jag fick många utmärkelser bland annat som bästa kamrat. Dessutom läste jag i Sydsvenskan att Burlöv är näst rikaste kommunen i hela Skåne, och då är det lite konstigt att skolan säger att de inte har råd.??

Jönköpingsnytt - 04 jun 19 kl. 11:18

Live-TV 15:45: Se Pesets bal på Spira

Klockan 15:45 i dag drar nästa bal igång på Kulturhuset Spira i Jönköping. Den här gången är det resten av eleverna på Per Brahegymnasiet som ska gå på bal. En del av skolans elever gick på bal redan under måndagen, och nu är det alltså de andra elevernas tur.

Skånskan - 22 okt 18 kl. 13:12

Sexistisk kränkning på studenternas bal

Malmö När en skola anordnade bal för årets studenter hade balkommitén utnämnt en ung kvinna till ”Årets fuckgirl”.
Nu åtalas en ung man för grov förtal.Studenttiden kan för många vara en tid av glädje och förhoppning.

SmålandsPosten - 27 okt 14 kl. 06:14

Vad går upp mot en bal på residenset?...

Att en bal på slottet kan vara alldeles underbar har vi läst i sagornas värld.
Men en bal kan också hållas på residenset. Närmare bestämt en maskeradbal hos landshövding Kristina Alsér på residenset i Växjö.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

80-åringen fick äntligen gå på sin första bal: "Aldrig haft smoking på mig innan"

Gymnasieeleven Joy Webb och hennes 80-årige farfar James Drain, gick båda på balen i år för första gången, tillsammans. Farfar Drain berättar att hans barnbarn Joy frågade om han vill vara hennes kavaljer på balen och att han svarade med att det var själklart han kommer.De anlände till balen tillsammans med häst och vagn.

Jönköpingsnytt - 08 jun 17 kl. 21:01

Se vem som gick på Bäckadals bal

På torsdagen var det dags för eleverna på Bäckadalsgymnasiet som gick på bal. Jnytts fotograf David Wreland var på plats och tog bild på balens samtliga par..

Jönköpingsnytt - 11 jun 17 kl. 06:57

Bildextra: Vi gick på lördagens bal

På lördagen gick eleverna på friskolorna och Tenhults naturbruksgymnasium på bal på Kulturhuset Spira. Se balparen här!.

GöteborgsPosten - 19 maj 18 kl. 08:30

Festligt när Agneberg gick på bal

Gustafsberg visade upp sig från sin bästa sida när Agnesbergsskolan gick på bal..

Jönköpingsnytt - 31 maj 11 kl. 19:42

En het dag när ED hade bal

När Erik Dahlbergsgymnasiet bjöd upp till bal gick det hett till. Bokstavligt talat!.

Nya Wermlands Tidningen - 18 jun 12 kl. 17:28

BILDSPEL: Tingvallastudenter firade med bal

I lördags firade Tingvallagymnasiets avgångselever studenter med sin traditionsenliga bal. Glädjen gick inte att ta miste på utanför Stadshotellet i Karlstad..

Dalarnas tidningar - 02 jun 13 kl. 12:15

Pampigt när Moras studenter gick på bal

Det var med pompa och ståt som sistaårseleverna på S:t Mikaelsskolan kom till sin bal i lördags..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 9 timmar sedan

Stadsgata avstängd på tisdag

På tisdag, den 28 januari, är Servicegatan i Mariehamn avstängd för fordonstrafik vid korsningen till Styrmansgatan. Infart till Select servicestation och andra tomter vid gatan sker med trafik norrifrån längs Servicegatan. ”Avstängningen av gatan föranleds av grävningar för vatten och avloppsledningar till nya polishuset.

Nyan - 10 timmar sedan

Bra betyg för bibliotek

Tacksam för att biblioteket finns och fungerar så bra. Elektroniska tjänster har implementerats på ett sympatiskt och naturligt sätt i verksamheten. Bra jobbat!

Nyan - 11 timmar sedan

Inga klara svar om fiskodlingar

I dag finns inga ekonomiskt hållbara möjligheter att utvidga fiskodlingar utan att öka utsläppen. Samtidigt vill den nya landskapsregeringen ge fiskodlare möjligheten att expandera. Ska förslaget till en ny vattenlag förändras för att möjliggöra utökade fiskodlingar, frågade Nina Fellman (S) på lagtingets frågestund på fredagen.

Nyan - 12 timmar sedan

Årets fotograf ställer ut på sjukhuset

Christer Svedmark visar just nu sin utställning ”Nordisk natur” i korridoren utanför hälsocentralen på Centralsjukhuset i Mariehamn. Svedmark blev utsedd till årets fotograf 2019 av Fotoklubben Obscura. Utställningen kan beskådas fram till den 15 mars.

Nyan - 14 timmar sedan

Rådhuset säljs inte i nuläget

Det före detta rådhuset i Mariehamn, Storagatan 12, ska konditionsgranskas och värderas. Man ska också undersöka möjligheterna för en stadsplaneändring, men inte sälja huset just nu. .

Nyan - 14 timmar sedan

Driftstörningar påverkar hemsidor och e-post

”En driftstörning pågår på utrustning som hanterar hemsidor och e-post. Det gör att vissa sidor och e-postadresser ej är nåbara för tillfället.” skriver internet- och mobiloperatören Ålcom på sin hemsida på måndagseftermiddagen.

Nyan - 16 timmar sedan

Automatlarm till Köpmansgården

Räddningsverket i Mariehamn fick igår eftermiddag rycka ut till ett automatlarm i Köpmansgården, i hörnet av Köpmansgatan och Ålandsvägen. Men det var ingen brand. – Det fanns byggarbetare på plats som hade borrat och dammet hade sökt sig till larmdetektorn, säger tf räddningschef Karl Nordlund.

Nyan - 16 timmar sedan

Sjuka Kinaresenärer ska ringa till ÅHS

Har du nyss varit i Wuhan i Kina? Är du sjuk med influensasymtom? .

Nyan - 17 timmar sedan

Nytt samarbete för Åland post-kan ge nya jobb

Den 24 april blir Åland Post ny transportpartner till tyska logistikföretaget DB Schenker. Det handlar om ett långsiktigt samarbetsavtal som har betydelse ekonomiskt och kan leda till nya jobb, det berättas i ett pressmeddelande från Åland post idag, måndag. Enligt pressmeddelandet går en stor del av transporterna från
Finland till åländska företag går genom just det tyska företaget.

Nyan - 18 timmar sedan

Lär dig growla med sångaren i världsberömda Finntroll

Med sitt världskända folkmetalband Finntroll har han uppträtt på stora arenor över hela världen, med upp till 70 000 människor i publikhavet. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.