Sydöstran > Nyheter

Sunday, 26 January, 13:33

Sydöstran - 07 dec 19 kl. 10:50

Fullt hus, fart och fläkt när Danskompaniet showarEtt heligt äventyr. Så heter Danskompaniets show. Ikväll ger de inför fullt hus sin andra föreställning på Bokelundsskolan..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Danskompaniet, Danskompaniets, Bokelundsskolan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fullt, hus, fartoch , fläktnär , Danskompaniet, showar
Magazin24 - 10 jan 13 kl. 21:10

Fullt hus på öppet hus

Alla pass var så gott som fulla när det var nyöppning av Dans Center på Volvogården i Köping. Från eftermiddagen till kvällen var det full fart i Volvogården. Det var Dans Center som hade öppet hus och många var nyfikna på nyöppning och de hade höga förväntningar på vad Linda Onatsu och hennes kollegor hade att erbjuda.

Skånskan - 30 aug 16 kl. 17:33

Fullt hus när Tuppen bjöd på öppet hus

Nytt golv, ny krögare och nya verksamheter – mötesplatsen Tuppen bjöd på torsdagen in till öppet hus. Det öppna huset blev snart ett väldigt fullt hus när studieförbundet ABF ville berätta vad man kan erbjuda under hösten i form av cirklar, föreläsningar och aktiviteter.
Det blir lite blandad kompott med föreläsningar, handarbete av olika slag och tillfällen att röra sig i magdans eller latindans, berättar Lisbeth Jönsson, verksamhetsutvecklare på ABF, saker som äldre brukar vara intresserade av.

YLE - 23 dec 15 kl. 08:09

Fullt hus på skyddshemmen året runt

Förbundet för mödra- och skyddshem jourar dygnet runt också under julhelgen och hjälper människor som blivit utsatta för familjevåld. Man kan komma till skyddshemmet ensam eller med barn vilken tid som helst på dygnet. Över 100 familjevåldsoffer firar jul på skyddshem årligen, hälften av dem små barn.

UT - 27 feb 17 kl. 09:43

Dan Korn drog fullt hus i Glasets hus

Författaren, frilansjournalisten och folklivsforskaren Dan Korn drog mer än fullt hus då han i söndags skulle föreläsa om sin aktuella fotoutställning på Glasets hus..

Helsingborgs Dagblad - 06 jan 20 kl. 17:16

Fullt hus i Folkets hus när jazzen tog plats

Det blev fullt hus när Carlsson Small Big Band och Anki Nilsson uppträdde på Trettondagen..

Sydöstran - 08 mar 11 kl. 03:00

Fredligt krig drog fullt hus i Mjällby bygdegård

MJÄLLBY Idag: En idyllisk ö med ett trettiotal invånare. Då: Tungt befäst brittisk flottbas med över 800 soldater.
Gårdagens bygdehistoriska kväll om Engelska flottans flottbesök drog fullt hus i Mjällby bygdegård..

UNT - 19 mar 11 kl. 20:12

UNT-cupen drog fullt hus i Fyrisfjädern

BADMINTON. Under lördagen drog Fyrisfjädern fullt hus när UNT-cupen i badminton gästade. Stämningen var på topp och vinnarinstinkten gick inte att ta miste på.?

UNT - 09 apr 11 kl. 19:52

Odell drog fullt hus på psykologidag

Ett konstprojekt för två år sedan skakade om psykiatrivården. Konstnären Anna Odell drar fortfarande fullt hus, som på lördagen då hon deltog i psykologidagen i Uppsala. Bemötandet av patienter inom psykiatrin stod i fokus..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Fullt hus när Fjällhumlornas nya pjäs hade premiär

Fjällhumlornas nya pjäs drog fullt hus vid premiärvisningen i Järpen på måndag kväll. De funktionshindrade skådespelarna har som vanligt varit med och utformat teaterföreställningen..

Regeringen - 04 jul 12 kl. 17:08

Arabiska våren drog fullt hus i Almedalen

Årets UD-seminarium i Almedalen bjöd på en rykande aktuell diskussion om demokrati, mänskliga rättigheter, handel och tillväxt ett år efter den arabiska våren.- Vi måste kunna bedriva handel även i svåra situationer. Därför är vår svenska närvaro i Mellanöstern så viktig, för att visa att vi kan vara goda förebilder.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 4 minuter sedan

Halfvarsson uppgiven: "Sista gången"

Calle Halfvarsson var ordentligt besviken efter herrarnas sprint där han blev utslagen i kvartsfinalen..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Soldater döda i terroristattack i Mali

Sydöstran - 15 minuter sedan

Afghanska styrkor till angrepp – 51 döda

Sydöstran - 45 minuter sedan

Näslund en vinnare i Idre

Tvåa i lördags, etta på söndagen. Skicross-stjärnan Sandra Näslund fick till en perfekt avslutning på världscuptävling i Idre..

Sydöstran - 1 timme sedan

Japaner ska hämtas hem från Wuhan

Flera länder beslutar sig nu för att ta hem medborgare från den kinesiska staden Wuhan för att minska risken för smitta. Danmark ändrar också sina reserekommendationer för området..

Sydöstran - 1 timme sedan

Svensktoppen: Miss Li håller greppet

Miss Li ligger kvar i topp ännu en vecka med "Lev nu dö sen". Samtidigt tar Molly Sandéns "Det bästa kanske inte hänt än" ett rejält kliv, från åttonde till andra plats. Veckans Svensktoppen bjuder också på en listdebutant i form av Winona Oak med "Let me know" på plats nio..

Sydöstran - 1 timme sedan

Plast i rotfylld tand håller sämre än krona

Resultatet blir i genomsnitt sämre när en tand efter rotfyllning lagas med kompositmaterial i stället för med krona. Var tionde kompositlagad tand måste dras ut inom fem år efter rotfyllningen. Ändå är den metoden vanligare – kanske för att det är mycket billigare..

Sydöstran - 1 timme sedan

Söderberg rekordsnabb i Dubai

Sydöstran - 1 timme sedan

Myhrer utslagen i Kitzbühel

Sydöstran - 2 timmar sedan

Flera skadade i gasutsläpp

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.