SVT > Utrikes

Wednesday, 22 January, 10:03

SVT - 07 dec 19 kl. 05:35

Musk frias i uppmärksammat förtalsmålTeslachefen och miljardären Elon Musk frias från anklagelserna om förtal, av en jury vid en domstol i Los Angeles i amerikanska Kalifornien..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Elon Musk, Los Angeles, Kalifornien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Musk, friasi , uppmärksammat, förtalsmål

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

Republikanerna förhindrar att Bolton vittnar

Republikanerna i senaten blockerar Demokraternas begäran att låta president Trumps tidigare nationelle säkerhetsrådgivare John Bolton vittna, rapporterar amerikanska medier..

SVT - 2 timmar sedan

Möra senatorer vid riksrättsrättegång

Riksrättsrättegångens första dag i den amerikanska senaten har blivit en utdragen historia. Inledningen skedde på eftermiddagen, lokal tid, och fortsätter trots att klockan passerat 23..

SVT - 5 timmar sedan

Tusentals migranter försökte ta sig in i Mexiko

Drabbningar uppstod vid gränsfloden mellan Mexiko och Guatemala på måndagen när tusentals människor från Centralamerika försökte ta sig in i Mexiko på sin väg mot USA. Medlemmar ur det mexikanska nationalgardet sköt tårgas för att få migranterna att backa och en del av dem svarade med ett regn av stora stenar..

SVT - 5 timmar sedan

Kina varnar: Viruset håller på att mutera

Antalet bekräftat insjuknade i det nya sarsliknande lungviruset ökar nu i allt snabbare takt. Under natten mot onsdagen bekräftade kinesiska myndigheter att 440 människor har insjuknat – och att nio av dem har dött. – Viruset anpassar sig och muterar, säger Gao Fu, generaldirektör för det kinesiska smittskyddsinstitutet..

SVT - 12 timmar sedan

Minst fyra döda i spansk vinterstorm

Minst fyra personer har dött i snö- och regnstormen Gloria som slog till i söndags över östra Spanien..

SVT - 13 timmar sedan

Sarsepidemin en lärdom för framtida virussjukdomar

Minns ni utbrottet av virussjukdomen sars för sjutton år sedan? Bilder av människor med munskydd, stängda skolor och feberkontroller på flygplatser spreds över världen i rapporteringen om den smittsamma sjukdomen. Sars blev en viktig lärdom, säger en smittskyddsexpert..

SVT - 13 timmar sedan

Coronaviruset upptäckt i flera länder – feberkontroller införs

Nära 300 personer har smittats och sex har avlidit i det sarsliknande lungviruset i Kina, bekräftar myndigheter. Smittan misstänks ha spridit sig till flera länder och världshälsoorganisationen WHO överväger att utlysa nödläge..

SVT - 16 timmar sedan

Veckolång smog över Bangkok

Invånarna i Bangkok uppmanas bära munskydd när de är utomhus för att undvika den hälsoskadliga smog som täckt staden i mer än en vecka. Orsaken anses vara trafik med också lövbränning av sockerrör. Frustrationen är stor och invånarna anser att myndigheterna inte gör tillräckligt, rapporterar nyhetsbyrån AP..

SVT - 16 timmar sedan

Riksrätt mot Trump – det här händer nu

Donald Trump är den tredje amerikanska presidenten någonsin att ställas inför riksrätt. Processen har lämnat representanthuset och går nu in i den rättegångsliknande fasen i senaten. Det här är vad som händer där.

SVT - 16 timmar sedan

Expert: Det här innebär riksrätt

På tisdagen inleds riksrättsförfarandet mot USA:s president Donald Trump. Processen i senaten liknar en klassisk rättegång, men det finns betydande skillnader från en juridisk sådan, enligt Dag Blanck, professor i nordamerikastudier. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.