Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 19 January, 12:20

Affärsvärlden - 06 dec 19 kl. 15:22

Stark jobbrapport ger USA-terminerna skjuts uppåtEn starkare jobbrapport för november än väntat eldade på uppgången i terminerna för de ledande amerikanska börserna inför fredagens öppning..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stark, jobbrapportger , USA-terminerna, skjutsuppåt
DI - 03 feb 17 kl. 15:18

USA-terminer: Bäddat för börslyft efter stark jobbrapport

En stark amerikansk jobbrapport väntas leda till att USA-börserna stiger i fredagens öppningshandel. Uppgången i terminerna utökades sedan sysselsättningssiffrorna presenterats och i Europa sågs ett upptick i de ledande indexen i en reaktion på jobbrapporten..

DI - 06 dec 19 kl. 15:00

Skjuts i amerikanska börsterminerna efter stark jobbrapport

En starkare jobbrapport för november än väntat eldade på uppgången i terminerna för de ledande amerikanska börserna….

Affärsvärlden - 03 feb 17 kl. 15:13

Stark jobbrapport kan lyfta Wall Street

En stark amerikansk jobbrapport väntas leda till att USA-börserna stiger i fredagens öppningshandel. Uppgången i terminerna utökades sedan sysselsättningssiffrorna presenterats och i Europa sågs ett upptick i de ledande indexen i en reaktion på jobbrapporten..

Affärsvärlden - 08 mar 13 kl. 15:18

Stark jobbrapport stärker riskaptiten på Wall Street

Terminerna för de ledande amerikanska börsindexen noterades högre inför fredagens börsöppning. Ett starkare utfall än väntat i februari månads USA-jobbrapport har givit ytterligare bränsle åt riskaptiten..

Affärsvärlden - 03 maj 13 kl. 15:11

USA-terminer högre efter stark jobbrapport

Terminerna för de ledande amerikanska indexen noterades högre inför fredagens USA-öppning..

VA - 18 feb 11 kl. 15:44

USA-terminerna indikerar oregelbunden handel

18 februari Terminerna för de ledande USA- indexen indikerar en orgelbunden öppning när handeln i New York inleds på veckans sista handelsdag, i brist på tydlig vägledning från Europa. Sentimentet dämpades enligt Market Watch inför G20-ländernas möte som inleddes på fredagen med avslutning på lördagen samt av att USA-börserna håller helgstängt på måndagen för att fira Presidents Day. Även fortsatta oroligheter i Mellanöstern håller tillbaka humöret.

Affärsvärlden - 09 okt 19 kl. 15:07

Positiva Kina-signaler lyfter USA-terminerna

Uppgångarna i terminerna för USA-börserna utökades under onsdagen efter nyheten om att Kina fortfarande är öppet för ett partiellt handelsavtal med USA, trots USA:s senaste åtgärder med svartlistning av kinesiska företag..

Affärsvärlden - 07 okt 19 kl. 15:13

Negativa handelssignaler tynger USA-terminerna

USA-börserna ser ut att gå ned när veckans handel inleds. Helgens negativa signaler inför veckans handelssamtal mellan USA och Kina tyngde terminerna inför måndagens öppning..

Affärsvärlden - 18 jun 13 kl. 15:23

USA-terminerna pekar uppåt inför öppningen

Terminerna för USA-börserna noterade svaga uppgångar inför tisdagens handel. I fokus är fortsatt Federal Reserves policymöte som inleds på tisdagen och där utfallet presenteras på onsdag kväll, svensk tid..

Affärsvärlden - 17 jun 14 kl. 14:55

Statistik tyngde USA-terminerna

USA-börserna väntas inleda tisdagens handel kring nollan. Före börsens öppning presenterades makrostatistik som pressade tillbaka terminerna något. Inflationen ökade mer än väntat i maj vilket ökar risken för att Federal Reserve kommer att strama åt penningpolitiken..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 15:15

Ihållande optimism väntas på USA-börserna

USA-börserna väntas kunna stiga under fredagens inledande handel och därmed fortsätta torsdagens positiva trend..

Affärsvärlden - Igår: 14:58

Fastator vill påskynda listbyte till Stockholmsbörsen

Fastator, ett investmentbolag specialiserat på fastighetssektorn, har engagerat EY för att tillföra operativa resurser i arbetet med att påskynda processen för att byta lista från First North till Stockholmsbörsen, Nasdaq Stockholms huvudmarknad. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - Igår: 14:56

Detta blir sista handelsdagen i Hemfosa

Fastighetsbolaget Hemfosas ansökan om avnotering från Stockholmsbörsen, Nasdaq Stockholms huvudlista, har godkänts..

Affärsvärlden - Igår: 14:52

H&M går in i Centralamerika med start i Panama

Klädbolaget H&M har tecknat ett franchise-avtal med Hola Moda i Centralamerika. Den första H&M-butiken kommer att öppnas i Panama i slutet av 2020. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - Igår: 14:52

SEB höjer Invisios riktkurs med 60 procent

Bolagets starka orderingång i fjärde kvartalet har övertygat banken om den långsiktiga potentialen, enligt en analys daterad den 16 januari..

Affärsvärlden - Igår: 14:36

Boliden i täten på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen stärktes under fredagen och fortsatte därmed att klättra från torsdagens rekordnivå. Boliden var en vinnare bland storbolagen och Sobi lyfte efter torsdagens omvända vinstvarning..

Affärsvärlden - Igår: 14:08

Dags att nominera kandidater till Årets bolagsjurist 2020

Nu är det dags att nominera kandidater till årets tävling! Har du ett bra tips på en bolagsjurist som gjort något utöver det vanliga? En person som hjälpt till att skapa mervärde för just ditt företag?.

Affärsvärlden - Igår: 14:08

Börsplus: Köp belysningsbolaget

Belysningsbolaget Fagerhults aktie har inte alls hängt med i börsuppgången och det är helt i sin ordning givet att verksamheten gått på lågvarv. Men pilar pekar numera uppåt snarare än nedåt vilket kan bädda för en revansch. Det skriver Börsplus i en analys på fredagen..

Affärsvärlden - Igår: 14:06

Aktierna som kan gynnas av 2020-talets trender

Mer mjukvara och åldrande befolkning är kanske givna. Men vad händer med inflationen och globaliseringen? Affärsvärlden spanar efter aktierna som kan gynnas av 2020-talets trender..

Affärsvärlden - Igår: 13:58

HSBC kapar 100 tjänster inom aktiehandel i Europa

HSBC varslar 100 anställda inom aktiehandel vid deskar i Kontinentaleuropa, rapporterar Reuters med hänvisning till källor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.