Dagens PS > Ekonomi

Sunday, 26 January, 22:42

Dagens PS - 06 dec 19 kl. 10:14

Kina: Samarbete med Sverige ska ”begränsas”Kinas ambassadör Gui Congyou säger att landets handel med Sverige kommer att bli begränsad. Detta ska ske som en reaktion mot Gui Minhai-fallet. För cirka tre veckor sedan delade kulturminister Amanda Lind (Mp) ut Svenska Pens Tucholskypris till den fängslade kinesisk-svenske förläggaren Gui Minhai. Nu kommer Kinas svar.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Sverige, Gui Congyou, Gui Minhai, Amanda Lind, Svenska Pens Tucholskypris, Kinas, Göteborgsposten, Kina, Björn Jerdén, Utrikespolitiska Institutets Asienprogram, SvD Näringsliv, Ann Linde, TT, Dagens PS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kina, Samarbetemed , Sverigeska , begränsas
DN - 05 dec 19 kl. 16:28

Kinas ambassadör: Handelsutbytet med Sverige begränsas

Kina kommer att trappa ner handelsutbytet med Sverige i kölvattnet av Sveriges agerande i fallet Gui Minhai..

Supermiljöbloggen - 16 nov 15 kl. 14:38

Världens mest utsatta länder kräver att uppvärmningen begränsas till under 1,5 grader

Fyrtiotre klimatutsatta länder har enats om att de vill att den globala uppvärmningen ska begränsas till under 1,5 grader, att Paris-mötet ska resultera i ett juridiskt bindande avtal, att klimatfinansieringen ska skalas upp och gå lika mycket till utsläppsminskningar som till klimatanpassning samt att det ska samarbetas om teknisk utveckling. Det gemensamma ställningstagandet skedde på ett möte arrangerat av Climate Vulnerable Forum (CVF) i Filipinernas huvudstad i Manila. CVF är en samarbetsorganisation bestående av klimatutsatta länder.

SVT - 05 dec 19 kl. 17:36

Kinas ambassadör: Handel med Sverige ska begränsas

Kina kommer att begränsa handeln med Sverige efter regeringens hantering av Gui Minhai-fallet. Det meddelar Kinas ambassadör Gui Congyou till Göteborgs-Posten. – Ingen kan räkna med att å ena sidan skada Kinas intressen och å andra sidan göra stora vinster i landet..

YLE - 03 apr 14 kl. 16:14

Subjektiva rätten till dagvård begränsas

Regeringen föreslår att den subjektiva rätten till dagvård begränsas. Beslutet kommer sannolikt att klubbas igenom i riksdagen. Då kommer de barn som har en förälder hemma endast att ha rätt till den deltidsplats på dagis från och med 1.

Nyan - 27 sep 19 kl. 12:08

Åland gallup: Ska havsörnsstammen begränsas?

Havsörnstammen har gått från utrotningshotad till livskraftig men kan utgöra ett hot mot sjöfågelarter. Borde havsörnstammen begränsas? Det vill Nya Åland veta i månades Åland Gallup.

Helsingborgs Dagblad - 28 okt 16 kl. 12:30

Nyanländas föräldrapeng begränsas

Rätten till föräldrapenning för föräldrar som kommer till Sverige med barn ska begränsas. Syftet är att snabbare få ut nyanlända på arbetsmarknaden. Begränsningen utformas så att den ungefärligen motsvarar den mängd föräldrapenning som en genomsnittlig.

HBL - 16 mar 15 kl. 20:13

Partiledarna: Markaffärer måste kunna begränsas

Markaffärer borde kunna begränsas av säkerhetsskäl, anser ordförandena för alla riksdagspartier. Ordförandena tog ställning i frågan under Iltalehtis valdebatt på måndagskvällen.De fick svara på frågan om markaffärer borde begränsas i områden som är kritiska för säkerheten.

DN - 03 okt 12 kl. 21:10

"Anmärkningsvärt att hovadvokaten vill att yttrandefriheten ska begränsas"

Det är en rätt anmärkningsvärd händelse när den svenska kungafamiljens advokat kräver att yttrandefriheten i Sverige skall begränsas. Axel Calissendorff vänder sig på DN Debatt den 2 oktober mot ?att tryckfriheten ?

SR - 24 apr 15 kl. 11:21

Signalspaning mot misstänkt terrorism kan begränsas

Säkerhetspolisens möjlighet att få information om terrorism via signalspaning kan komma att begränsas om så kallade terrorresor blir olagliga från Sverige. Enligt Säpo är signalspaningen mycket viktig när det gäller att få information om terrorism..

Sydsvenskan - 12 maj 15 kl. 07:20

Visstidsanställningar ska begränsas

Det ska bli svårare för arbetsgivare att stapla tidsbegränsade anställningar på varandra. Regeringen föreslår nu att anställningsformen allmän visstidsanställning begränsas, uppger Ekot i Sveriges Radio. Anställningen ska övergå till tillsvidareanställning i fler fall än i dag.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.