Expressen > Nyheter

Saturday, 25 January, 04:40

Expressen - 06 dec 19 kl. 09:53

Uppgifter: S krisplan för att säkra maktenSocialdemokraterna har en plan för att undvika en regeringskris, där Moderaterna är den viktigaste kuggen i hjulet, enligt uppgifter till Expressen.S planerar att förhandla med M och ge efter för kravet på förändring i reformen av Arbetsförmedlingen.Det kräver dock att C backar från det som beskrivits som partiets största framgång i januariavtalet..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Moderaterna, Expressen, Arbetsförmedlingen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: UppgifterS , krisplanför att , säkra, makten
EU-Parlamentet - 28 jan 14 kl. 12:23

Infografik - Europeiska dataskyddsdagen: Oro stor för missbrukade uppgifter

Idag firar vi Europeiska dataskyddsdagen för åttonde året. Ämnet ligger högt på ledamöternas agenda, som arbetar med en reform av EU:s dataskyddslagstiftning. Syftet är att se till att EU-medborgarnas information är säkra på nätet.

SvD - 02 maj 13 kl. 12:01

Här är dina privata uppgifter inte säkra

Säkerheten sämre än hos Facebook..

Expressen - 30 jul 15 kl. 22:23

Uppgifter: Utredarna säkra på flygplanstyp

Gåtan kring vad som hände det malaysiska flygplanet MH370 kan vara på väg att få en lösning. Utredare hos flygplanstillverkaren Boeing är övertygade om att vrakdelen kommer från en Boeing 777, uppger en källa "nära utredningen" till amerikanska medier..

Expressen - 05 dec 17 kl. 00:38

Uppgifter: United säkra på jätteaffär

Manchester United kan vara på väg att landa en prestigevärvning.Enligt Daily Mail är klubben "övertygade" om att landa Tottenhams vänsterback Danny Rose.Och en flytt kan bli av redan i januari.

Expressen - 01 jul 19 kl. 19:40

TV4:s krisplan – inför kvällens sändning

Måndagens sändning av ”Lotta på Liseberg” svävar i osäkerhet, på grund av risk för starka vindbyar i Göteborgsområdet.Inför sändningen jobbar TV4 med en krisplan – utifall att ovädret skulle påverka själva sändningen.– Det handlar bland annat om att säkra upp lösa föremål och säkra upp teknik som kan drabbas av vindarna, säger exekutive producenten Jonathan Nordin..

Politologerna - 10 jun 16 kl. 08:00

Miljöpartiets våndor – makten och den undflyende härligheten

Detta inlägg är författat av Katarina Barrling och Patrik Öhberg **** ”Carl Schlyter hade egna broschyrer”. Meningen är hämtad ur Maggie Strömbergs bok Vi blev som dom andra: Miljöpartiets väg till makten. Den åsyftar hur miljöpartisten Carl Schlyter i valrörelsen hade egna broschyrer i stället för dem partiet tagit fram till alla valarbetare.

UT - 01 jun 13 kl. 09:02

Fortsatt 70 genom Nitta och Götåkra

Det blir ingen sänkt fartgräns vid Nitta eller Götåkra. Transportstyrelsen har sagt nej med motiveringen att bilförare ändå har en skyldighet att anpassa hastigheten till förhållandena på de olika platserna. Det är en kvinna från Nitta som har drivit frågan att hastigheten på väg 1820 genom orten borde sänkas från 70 kilometer i timmen till 50 eller 30.

BT - 30 okt 14 kl. 22:48

Militären tar makten i Burkina Faso

På bara några dagar tycks det 27-åriga styret i Burkina Faso ha rämnat. Armén förkunnar att en tillfällig regering tar över i det utfattiga västafrikanska landet. Armén har meddelat att den tar över makten och "efter konsultation med alla partier" ska tillsätta en interimsregering som inom tolv månader ska hålla val.

Sydsvenskan - 03 maj 17 kl. 10:00

Krisplan tas fram för långvarigt avbrott på Öresundsbron

Regeringen vill säkra trafiken om bron stängs av olyckor, naturhändelser, hot och ytterst krig..

Helsingborgs Dagblad - 03 maj 17 kl. 10:00

Krisplan tas fram för långvarigt avbrott på Öresundsbron

Regeringen vill säkra trafiken om bron stängs av olyckor, naturhändelser, hot och ytterst krig..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Nya bilbränder i Gävle – trots polisförstärkning

Två nya misstänkt anlagda bränder brann i Gävle i natt. Polisen utesluter inte kopplingar till tidigare händelser då totalt 30 bilar har brunnit.– Det kan eventuellt finnas ett samband, säger Per Bjurström, RLC-befäl, vid polisen i region Mitt..

Expressen - 3 timmar sedan

I dag infaller Råttans år i det kinesiska nyåret

Det har blivit dags att fira Råttans år i det kinesiska nyåret. Tanken var att firandet skulle dra i gång 25 januari – men på grund av Coronaviruset har kinesiska myndigheter ställt in nyårsfirandet i flera städer. I kinesisk kultur symboliserar råttan rikedom och överskott, skriver South China morning post.

Expressen - 5 timmar sedan

Läkaren bakom uppropet: Vi har ännu inte fått svar

I tisdags medverkade ST-läkaren Akil Awad i Aktuellt i en debatt mot Anna Starbrink, regionråd för Liberalerna. I programmet var det flera anställda som vittnade om vårdkristen i Stockholm – där patienter dör bakom draperier på akuten. Efter debatten känner Awad att han och de andra bakom sjukhusuppropet inte fått svar på sina frågor.

Expressen - 5 timmar sedan

Nyckel saknades efter Hagens försvinnande

Efter miljardärshustrun Anne-Elisabeth Hagens försvinnande för drygt ett år sen saknades en husnyckel.Det har hennes make berättat för polisen, enligt VG.Och polisen utesluter inte att gärningsmännen kan ha tagit sig in med hjälp av den..

Expressen - 5 timmar sedan

Anette samlar bevis mot trion som dödade sonen

Joakim Durhan, 29, lurades till en knarkarkvart i Kiruna där han utsattes för en brutal misshandel av tre män innan han ströps till döds – men männen friades för mord. Nu har åklagaren överklagat domen och kräver att trion döms för mord och straffas med 18 års fängelse vardera. Joakims mamma Anette Sturk, 52, välkomnar överklagan.

Expressen - 6 timmar sedan

Filmer på sociala medier visar kaoset på sjukhus i Wuhan

Den kinesiska staden Wuhan, där Coronaviruset tros komma från, befinner sig i karantän. Nu sprids flera filmer på sociala medier som påstås visa kaos på sjukhus och i staden. CNN har gått igenom bilderna och dialekterna i filmerna – och bedömer dem som äkta.

Expressen - 6 timmar sedan

Man förföljer poliser i Malmö – släpptes fri

En man i 50-årsåldern i Malmö misstänks under en tid ha hotat och förföljt fem olika poliser i Malmö, däribland stans polismästare Stefan Sintéus. .

Expressen - 6 timmar sedan

Hittades i rökfylld lägenhet - man dog av svåra skador

När brandmännen gick in lägenheten i Stockholm hittade de en svråt skadad man.
Han dog senare av rök- och brännskador..

Expressen - 6 timmar sedan

Gretas stöd till Vanessa efter bilden: ”Oacceptabelt”

Ugandiska Vanessa Nakate, 23, ställde upp framför kameran med fyra andra klimataktivister.Men när nyhetsbyrån AP spred bilden klipptes hon bort, skriver Buzzfeed. – Det visar hur vi värderas, säger hon till sajten.

Expressen - 7 timmar sedan

Meghan och prins Harrys nya liv

Prins Harry och Meghan, hertiginnan av Sussex, har nu lämnat Storbritannien för Kanada.Innan han satte sig på planet till Vancouver fick prinsen in en bitter slutreplik, som har tolkats som en pik mot drottning Elizabeth.Nu börjar hertigparets nya liv, där de enligt rapporterna kan komma att följa i Michelle och Barack Obamas fotspår, med Netflix-avtal och bokkontrakt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.