NSD > Nyheter

Tuesday, 28 January, 12:17

NSD - 06 dec 19 kl. 09:50

"Maraton är visst för vanliga motionärer"Namn: Annette Nilsson Springare..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Nilsson Springare

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Maratonär , visstför , vanliga, motionärer
Sydsvenskan - 31 jan 15 kl. 05:00

Osannolik feghet bland motionärer

Vi lever i en tid som kan ta livet av den som använder sin yttrandefrihet. Det är därför begripligt att en del personer väljer att ligga lite lågt. Det är pressande att utsättas för hat och hot, och genom de fruktansvärda händelserna i Paris har obehaget gått från teori till verklighet för många som sysslar med politisk verksamhet eller satir.

UNT - 21 nov 13 kl. 08:00

Tester ska hjälpa motionärer

TRÄNING. Det har länge varit något bara för eliten men nu har vanliga motionärer möjligheten att göra tester så de slipper gå in i väggen som Jörgen Brink eller bara bättra på tiderna på Vasaloppet eller Vätternrundan..

YA - 17 jul 13 kl. 06:30

Motionärer gläds åt nya omklädningsrum

Foto: Mark Hanlon
Motionärerna i Sandskogen kan se fram emot att det byggs nya, fräscha omklädningsrum vid slingan sedan länsstyrelsen avslagit ett överklagande av bygglov.
Sommarboende i Sandskogen överklagade bygglovet för en byggnad med nya omklädningsrum till motionärerna i Sandskogen. De hänvisade bland annat till att en ny byggnad skulle göra trafikproblemen i området permanenta.

YLE - 19 jul 17 kl. 12:33

Tusentals finländska motionärer dopar sig – ett hasardspel med hälsan

Tusentals finländska motionärer tar dopningsklassade preparat, men ganska få har speciellt bra koll på effekter och biverkningar. A-klinikstiftelsen, som grundades 1955 för att bland annat förebygga missbruk, ger via sin specialtjänst Dopinglinkki gratis information (även på svenska) om dopning och dess risker. Tjänsten har i dagsläget 15 gånger så många besökare som 2010 och kommer upp i 15 000 besökare per månad.

Trelleborgs Allehanda - 05 jul 13 kl. 12:05

Aggressiv mås till attack mot motionärer

Arkivfoto: Hasse Holmberg/Scanpix
En fiskmås vid Flaningen i Trelleborg är aggressiv och går till attack mot motionärer och andra.
Enligt en kvinna som skriver till kommunen är fågeln så stridslysten att varken motionärer eller barn vill vistas vid området längre. Enligt kvinnan är måsen oerhört aggressiv.

SR - 02 jun 18 kl. 20:01

Vanliga motionärer mest utsatta i maratonvärmen

I årets Stockholm Marathon är det mer sjukvårdspersonal längs den drygt 42 km långa banan. Vätskestationer finns minst var tredje kilometer och alla har ett sjukvårdsteam..

BT - 09 jun 12 kl. 08:45

Varg sprider oro hos motionärer

Säffles motionärer riskerar att stå öga mot öga med en varg under springturen. I onsdags stötte minst tre personer på en varg i ett motionsspår i Annelund, rapporterar Säffle-Tidningen på nätet.
- Det är inte minsta tvekan om att det var en varg.

Jönköpingsnytt - 07 jul 12 kl. 11:13

"Det har eskalerat hos gym och motionärer"

Dopning har alltid funnits. Men användningen har förändrats och ökat. ?

GöteborgsPosten - 14 okt 12 kl. 11:52

Friskis & Svettis avslöjar dopade motionärer

Dopningen i Sverige ökar - men inte bland elitidrottare. Istället fuskar fler och fler motionärer. - Vi beställer själva dopningstest för att visa att vi vill ta tag i detta, säger Lotta Elgbratt, verksamhetschef på Friskis & Svettis i Kungsbacka..

YLE - 31 mar 13 kl. 14:56

Glada motionärer ute på isarna

Vintern visar sig från sin bästa sida nu under påskhelgen. Strålande sol och ett par plusgrader bjuder påskdagen på. Det var många glada glada motionärer som tog chansen att åka ut på isen med skidorna på.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.