SVT > Inrikes

Sunday, 26 January, 13:34

SVT - 06 dec 19 kl. 09:17

Nour El Refai om att vara särbo med Henrik Schyffert: ”Vi har aldrig bott ihop”I höstas blev komikerna Nour El Refai och Henrik Schyffert föräldrar. I Skavlan berättar Nour om reaktionerna hon fått när hon berättat att de lever som särbos. – Folk kommer fram och säger att det är inspirerande. Det verkar vara många som inte vill bo med sin partner..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
El Refai, Henrik Schyffert, Nour El Refai, Skavlan, Nour

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: NourEl , Refaiom att vara , särbomed , Henrik, Schyffert Vi har aldrig bott ihop
Expressen - 29 maj 18 kl. 17:53

Nours fräcka kärleksskämt med Henrik Schyffert

Nour El Refai har publicerat en bild på Instagram med ett fräckt kärleksskämt.Komikern har lagt upp en bild på sin mamma och sin särbo Henrik Schyffert."Mamma är på dejt med min kille", skriver Nour El Refai till bilden.

Expressen - 25 okt 18 kl. 17:52

Nour El Refai öppnar upp om åldersskillnaden

Komikerparet Nour El Rafai och Henrik Schyffert höll länge sin relation hemlig.Nu berättar Nour om kärleken – och säger att åldersskillnaden på 19 år inte är något hon reflekterar över.– Nej om jag ändå ska var heterosexuell – jag har ju levt i lesbiska förhållanden – så är det bra för mig med en kille som har levt ett tag, säger hon till Topp Hälsa.

Expressen - 30 jan 17 kl. 11:32

Henrik Schyfferts kärlekshyllning till Nour El Refai

Här stöttar Henrik Schyffert sin flickvän, komikerkollegan Nour El Refai. Kändiskomikern hyllar El Refais nya humorshow på Instagram. "Nu är jag lite jävig men gå och se världens bästa Nour El Refai i en komisk depression pga BÄST!!

Expressen - 31 mar 17 kl. 08:41

Nour El Refai om Henrik Schyffert

De har varit tillsammans i fyra år - trots det är Nour El Refai och Henrik Schyffert fortfarande särbos. I podcasten "PMS-podden" berättar Nour El Refai om beslutet att bo isär - och vad hon tycker om Schyfferts barn. – Vi har varit tillsammans i fyra år och inte bott ihop, och det är jättejätteskönt, säger hon i podcasten..

Expressen - 06 dec 19 kl. 06:00

Nour El Refais oväntade avslöjande om sambolivet

Komikern Nour El Refai fick barn med Henrik Schyffert i slutet av oktober.I fredagens ”Skavlan” berättar hon om kärleken till sonen Sami – och avslöjar fördelarna med att leva som särbo.– Om jag ser hans jättefula tallrikar och tycker att han diskar slarvigt då kan jag bara säga ”ja så är det hemma hos dig, jag bryr mig inte”..

Kristianstadsbladet - 13 nov 13 kl. 11:17

Jansson och El-Refai leder schlagern

Anders Jansson från "Hip hip" och Nour El-Refai leder Melodifestivalen 2014. Det meddelades vid en presskonferens i Radiohuset på onsdagen.
Det blir två komiker från Skåne som tar hand om Melodifestivalen nästa år.

Trelleborgs Allehanda - 13 nov 13 kl. 11:17

Jansson och El-Refai leder schlagern

Foto: TT
Anders Jansson från "Hip hip" och Nour El-Refai leder Melodifestivalen 2014. Det meddelades vid en presskonferens i Radiohuset på onsdagen.
Det blir två komiker från Skåne som tar hand om Melodifestivalen nästa år.

Barometern - 13 nov 13 kl. 11:54

Jansson och El-Refai leder schlagern

Anders Jansson från "Hip hip" och Nour El-Refai leder Melodifestivalen 2014. Det meddelades vid en presskonferens i Radiohuset på onsdagen. Det blir två komiker från Skåne som tar hand om Melodifestivalen nästa år.

Expressen - 07 dec 19 kl. 09:00

Nour El Refais avgörande beslut med Schyffert

Nour El Refai och kärleken Henrik Schyffert fick sitt första gemensamma barn i oktober.I ”Skavlan” berättar Nour El Refai om sitt val att vänta med att skaffa barn – och hur sonen hjälper henne med hur hon mår.– I stället för att kunna vända inåt, tänka på mig själv och hur jag mår, så finns det nu ett fokus som inte handlar om mig, säger Nour El Refai i SVT-programmet..

Expressen - 12 nov 17 kl. 23:48

Därför höll Schyffert och Nour kärleken hemlig – i fyra år

Komikerna Nour El Refai och Henrik Schyffert var ett par i hemlighet i fyra år innan de gick ut med det.För DN berättar Nour El Refai om förhållandet – och hjälpen från kärleken när en cysta i hennes kropp sprack.– Henrik tryckte ner mig i sängen och sa att jag inte kunde åka till jobbet, säger hon till DN..

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 timmar sedan

Tauba Katzenstein: ”Såren läker – men de försvinner inte”

94-åriga Tauba Katzenstein överlevde ghettot i Lodz samt koncentrationslägrena i Auschwitz, Sachsenhausen och Ravensbrück. Trots att 75 år passerat sedan befrielsen lever minnena och sorgen kvar..

SVT - 3 timmar sedan

Henrik Bachner: ”Sociala medier har underlättat spridningen av antisemitiska idéer”

Antisemitism har blivit ett mer påtagligt problem i Sverige de senaste tio åren och sociala medier kan vara en av förklaringarna. Det menar idéhistorikern Henrik Bachner som länge forskat på antisemitism..

SVT - 3 timmar sedan

75 år sedan befrielsen av Förintelselägret Auschwitz

Den 27 januari är Förintelsens minnesdag. Runtom i Sverige och världen högtidlighålls minnet av de miljoner människor, varav sex miljoner judar, som nazisterna dödade..

SVT - 3 timmar sedan

Så lurade Walter Frankenstein gestapo – och överlevde förintelsen

Walter Frankenstein överlevde andra världskriget genom att gömma sig. Han tillbringade 25 månader under jord i Berlin. Tack vare mycket hjälp och en stor portion tur klarade han sig från att bli upptäckt..

SVT - 5 timmar sedan

Sprängådet i Linköping: Hyresgäster fortfarande evakuerade

Boende i de värst drabbade husen efter sprängningen sommaren 2019 i Linköping har varit evakuerade i över ett halvår, och de kommer inte kunna flytta tillbaka förrän senhösten 2020. – Varje natt innan jag går och lägger mig, tänker jag att jag är en dag närmare till att flytta hem, säger Sven Westlund som bott på Ådalagatan sedan 60-talet..

SVT - 5 timmar sedan

”Det enda jag hade med mig var kläderna jag hade på kroppen”

En sommardag i juni gick från att vara tillsynes alldeles vanlig till att bli en dag av enorm förstörelse. Och snart åtta månader efter det som kom att bli Sveriges största sprängdåd, har polisen fortfarande inga svar på varför det sprängdes på Ådalagatan..

SVT - 18 timmar sedan

Stellan Skarsgård om priserna och filmjobben

SVT:s reporter Fredrik Sahlin har träffat skådespelaren Stellan Skarsgård som nyligen vann en Golden Globe för bästa biroll i tv-serien ”Chernobyl” och tog emot hederspris på Göteborgs Film Festival. –Ett hederspris på Götebors Film Festival det får du bara på grund av det du har gjort, säger han. Och det saknas inte erbjudanden om nya roller, varje månad dyker det upp runt fem stycken.

SVT - 18 timmar sedan

Sverige överväger deltagande i ny Mali-insats

Sahel-regionen i nordvästra Afrika plågas av oroligheter och terrorattentat men en ny franskledd specialstyrka bildas nu för att stävja våldet. Sverige har fått frågan om att delta men något beslut är inte fattat, säger försvarsminister Peter Hultqvist (S) till SVT Nyheter. – Det här är något som vi får bereda och återkomma..

SVT - 18 timmar sedan

Trafikverket gav 333 000 kronor till organisation med scientologikoppling

När Trafikverket ville informera om farorna med cannabis i trafiken anlitade man inga experter utan vände sig till en organisation med nära kopplingar till scientologirörelsen. En organisation som under lång tid fått kritik för sin droginformation. Det visar SVT:s granskning..

SVT - 18 timmar sedan

Skolor köper droginformation från scientologirörelsen

Svenska skolor fortsätter att anlita en organisation med nära band till scientologirörelsen för drogföreläsningar – trots åratal av kritik. – Det är bara snömos, det finns inget som helst vetenskapligt innehåll i detta, säger Björn Johnson, drogforskare på Malmö universitet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.