Sydsvenskan > Inrikes

Wednesday, 22 January, 10:01

Sydsvenskan - 06 dec 19 kl. 09:05

Greta Thunberg framme i MadridUnder stor uppståndelse har den svenska klimataktivisten Greta Thunberg klivit av tåget i Madrid. Thunberg anlände till Lissabon i Portugal i tisdags efter att ha seglat över Atlanten och klev på nattåget mot den spanska huvudstaden i går kväll. På perr.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Thunberg, Madrid, Greta Thunberg, Lissabon, Portugal, Atlanten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Greta, Thunberg, frammei , Madrid
Helsingborgs Dagblad - 06 dec 19 kl. 09:05

Greta Thunberg framme i Madrid

Under stor uppståndelse har den svenska klimataktivisten Greta Thunberg klivit av tåget i Madrid. Thunberg anlände till Lissabon i Portugal i tisdags efter att ha seglat över Atlanten och klev på nattåget mot den spanska huvudstaden i går kväll. På perr.

GöteborgsPosten - 06 dec 19 kl. 09:07

Greta Thunberg framme i Madrid

Under stor uppståndelse har den svenska klimataktivisten Greta Thunberg klivit av tåget i Madrid. Thunberg anlände till Lissabon i Portugal i tisdags efter att ha seglat över Atlanten och klev på nattåget mot den spanska huvudstaden i går kväll..

UNT - 06 dec 19 kl. 09:05

Greta Thunberg framme i Madrid

Under stor uppståndelse har den svenska klimataktivisten Greta Thunberg klivit av tåget i Madrid..

Nerikes Allehanda - 06 dec 19 kl. 19:53

Greta Thunberg i Madrid: ”Inte hållbart att barn skolstrejkar”

Greta Thunberg har anlänt till Spaniens huvudstad Madrid. Tillsammans med tre ungdomar från....

Sydsvenskan - 28 aug 19 kl. 19:48

Greta Thunberg framme i USA – strejkar utanför FN på fredag

Den svenska klimataktivisten Greta Thunberg har nått USA. Efter två veckors seglats över Atlanten ankrade båten Malizia II utanför New York tidigt på onsdagsmorgonen, lokal tid..

Helsingborgs Dagblad - 28 aug 19 kl. 19:48

Greta Thunberg framme i USA – strejkar utanför FN på fredag

Den svenska klimataktivisten Greta Thunberg har nått USA..

Expressen - 06 dec 19 kl. 11:04

Greta Thunberg anländer till Madrid – stort pådrag

Här anländer Greta Thunberg till Madrid för klimattoppmötet.När hon klev av nattåget från Lissabon fick polis eskortera henne på grund av det stora intresset från journalister och fotografer.– Vi är vana vid att det är journalister, men inte så här, säger Greta Thunberg till Aftonbladet..

Skånskan - 06 dec 19 kl. 13:38

Greta Thunberg har anlänt till Madrid

Ett stort pressuppbåd samlades på centralstationen i Madrid vid Greta Thunbergs ankomst. Klimataktivisten har tagit nattåget från Lissabon till Madrid för att delta i FN:s pågående klimattoppmöte COP 25. Greta Thunberg, som än en gång seglat över Atlanten, klev i land i Lissabon, Portugal i tisdags och tog nattåget mot Madrid i går kväll.

Sydsvenskan - 02 nov 19 kl. 18:38

Spanska regeringen vill hjälpa Greta Thunberg

Spaniens regering erbjuder sig att hjälpa den svenska miljöaktivisten Greta Thunberg med resan till klimatmötet COP25 i Madrid. "Kära Greta, det vore storartat att få dig hit till #Madrid", skriver den spanska klimat- och miljöministern Teresa Ribera på.

Helsingborgs Dagblad - 02 nov 19 kl. 18:38

Spanska regeringen vill hjälpa Greta Thunberg

Spaniens regering erbjuder sig att hjälpa den svenska miljöaktivisten Greta Thunberg med resan till klimatmötet COP25 i Madrid. "Kära Greta, det vore storartat att få dig hit till #Madrid", skriver den spanska klimat- och miljöministern Teresa Ribera på.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Skånska stjärnan: Hög tid öronmärka pengar till damhockeyn

Ny undersökning visar löneskillnader på över 100 000 kronor mellan män och kvinnor..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Robotar ska hjälpa Malmöbor att ta sin medicin

Kommunen: ”Den är extremt lätt att använda.”.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

DiCaprio och De Niro i Scorseses nästa film

Skådespelarna Leonardo DiCaprio och Robert De Niro spelar mot varandra i Martin Scorseses nästa film, "Killers of the flower moon", skriver NME. Både DiCaprio och De Niro har tidigare medverkat i ett flertal Scorsese-regisserade filmer, men det här blir.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Astra Zeneca ska bli koldioxidnegativt

Läkemedelskoncernen Astra Zeneca har antagit en ny strategi för att eliminera koldioxidutsläppen för den globala verksamheten till 2025. Siktet är inställt på att hela koncernens så kallade värdekedja är koldioxidnegativ till om tio år. "Detta innebär a.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Hammarö Sveriges tryggaste kommun

Vill du bo på Sveriges tryggaste plats ska du flytta till värmländska Hammarö, enligt en ny undersökning. – Vi kan se att pendlingskommuner generellt ligger i topp på den här listan, säger Greta Berg, expert på brottsförebyggande frågor på Sveriges komm.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Sojagrädde framröstad till Årets matbluff

Innehåller nästan ingen soja..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Rekordfå personer med skulder hos Kronofogden

Antalet personer med skulder hos Kronofogden har inte varit så få på nästan 30 år. Bland män är brotts- och fordonsrelaterade skulder vanligast. Hos kvinnor är de i stället kopplade till näthandel och kreditkort.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Mörkersikte för jägare även i Danmark

Även danska jägare ska nu kunna använda mörkersikten. Hjälpmedlet har hittills inte varit tillåtet, med hänvisning till risk för terrorism. Orsaken är mårdhunden, en så kallad invasiv art från Asien som nu ställer till stor oreda i dansk natur.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Snabbkoll på nattens nyheter

Snabbkoll på nattens nyheter..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Urnfynd kan ge ny kunskap om järnåldern

Fler än 100 urnor – troligen över 1 600 år gamla – kan ge arkeologerna en unik inblick i järnålderns begravningsritualer. Urnorna hittades vid en utgrävning i Bellinge i Danmark i fjol. Upptäckten på Fyn gjordes i samband med ett nytt bostadsprojekt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.