Dagens PS > Ekonomi

Sunday, 26 January, 22:39

Dagens PS - 06 dec 19 kl. 08:15

Han fyller mobilspelens landskap med reklamtavlorUtomhusreklamjättar som JC Decaux hör till inspirationskällorna när Nordic MTF-listade Adverty siktar på att bli de digitala spelmiljöernas motsvarighet. När varumärken annonserar på reklamtavlorna inne i spelen delar Adverty och spelutgivaren på intäkten. I vilken värld kommer du att se flest reklamtavlor i framtiden? ”Vi surfar på rätt våg”, säger Niklas Bakos, vd för Adverty, apropå utvecklingen att digital reklam håller på att gå om tv-reklamen i omsättning – samtidigt som mobilernas och mobilspelens andel av den digitala tårtbiten också ökar i sin tur. Efter ett par års uppbyggnad av verksamheten har Adverty nyligen säkrat samarbeten med en bred skara spelutgivare.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
JC Decaux, Nordic MTF, Adverty, Niklas Bakos, NordnetTeckna, AvanzaTeckna, Aqurat, Sömlös, Advertys, PC, För Adverty, Genom, Bakos, En, Nordnet Teckna, Avanza Teckna, Aqurat Läs, Läs, Han, Dagens PS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han fyller, mobilspelens, landskapmed , reklamtavlor
Sydsvenskan - 25 aug 17 kl. 07:30

Ranelid fyller Malmös reklamtavlor – för cyklisternas skull

Författaren och schlagerstjärnan blir Malmö stads affischnamn för ökad trafiksäkerhet..

YLE - 03 nov 15 kl. 19:31

Elektroniska reklamtavlor intresserar föreningar i Jakobstad

Stora elektroniska reklamtavlor kan ge intäkter åt föreningar i Jakobstad. Frågan är bara vem som får de mest attraktiva platserna vid de livligaste infarterna till staden. Citygruppen och BUF r.

YLE - 17 jun 13 kl. 14:50

Blir Bromarv och Porkala udd "värdefulla landskap"?

Bromarv i Raseborg och Porkala udd kan bli en del av de så kallade värdefulla landskapen i Finland. Vilka områden som är värdefulla i Nyland omprövas av Nylands Förbund och NTM-centralen i sommar. Många landskap förändras, byggandet, näringsstrukturen och igenväxt kan förändra ett landskap mycket och därför ses de värdefulla vyerna över med jämna mellanrum.

Helsingborgs Dagblad - 02 jul 15 kl. 05:00

Långsamhetens landskap

Storstilade studier av naturen råder det ingen brist på i sommar. På Artipelag på Värmdö inventeras hela den stora naturavbildande fotografin från 1850-tal och framåt på "Land meets water". Mustigt svartvita bilder av ett ännu mytiskt USA hos en Ansel Adams fram till mer samtida kritiska blickar på en av civilisationen rörd natur hos Robert Adams.

Dalarnas tidningar - 11 feb 16 kl. 05:50

Lars Eggertz fyller 80 år: Han hade hela tiden siktet inställt på att ta över gården

Bergsmansgården i Morbygden ligger så fint i kulligt landskap, ner mot Lilla Vällan. Formellt har sjunde generationen redan tagit över, men Lars Eggertz och hustrun Ann-Marie bor fortfarande kvar i huvudbyggnaden. Stora ytor att städa och inredning som inte lämpar sig för lekfulla barn gör att sonen Daniel med familj helst bor kvar i en av flygelbyggnaderna..

Västerbottens Folkblad - 26 okt 16 kl. 20:00

Lita inte på Arla – vi kan importera öppna landskap

Mjölk garanterar öppna landskap hävdar Arla. Men det går att ha både öppna landskap och hållbart jordbruk. Det skriver Svensk mat- och miljöinformation ”Du kan importera mjölk, men inte öppna landskap”, säger Arlas reklamaffischer just nu.

Sydsvenskan - 04 mar 18 kl. 09:00

Han trivs bäst i öppna landskap

Nu fyller Göran Jansson, Grevie, 70 år..

Helsingborgs Dagblad - 04 mar 18 kl. 09:00

Han trivs bäst i öppna landskap

Nu fyller Göran Jansson, Grevie, 70 år..

Helsingborgs Dagblad - 09 sep 11 kl. 10:21

Landskap på ett abstrakt sätt

Ett målat landskap behöver inte bestå av naturalistiska vyer. Birgit Swahn-Perssons målningar är abstrakta landskap. I bilderna finns mycket grönt med nyanser men hon använder även jordfärger för att få fram det hon ser i naturen.

Sydsvenskan - 14 okt 11 kl. 06:30

Ekon av landskap

Foto: Ann Blom

Ann Blom ?Måleri?. Mona Petersson ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.