Skånskan > Nyheter

Saturday, 25 January, 04:40

Skånskan - 06 dec 19 kl. 08:20

Ansvariga för evenemanget skyller på varandrahöör Ansvarsfrågan för hästkortegen tycks vara oklar när SkD pratar med arrangörerna.
– Vi håller på med butiker och utställare. Hästarna har Sture Nilsson hand om, säger Anders Löfvall på huvudarrangören föreningsalliansen.
– Jag ansvarar inte för ryttarna, säger Sture Nilsson.Anders Löfvall på arrangören föreningsalliansen bekräftar att han hade kontakt med Ebba Borg före mötet.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Ansvarsfrågan, SkD, Sture Nilsson, Anders Löfvall, Löfvall, Ebba Borg, Borg, Musikskolan, Höörs, Sture Nilssons Åkeri, Icas, Clara Borg, Nilsson, Per Björkman

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ansvarigaför , evenemanget, skyller, varandra
NSD - 22 mar 19 kl. 13:33

Ansvariga skyller på varandra

Bodens kommun och Bodenbo skyller på varandra..

BT - 15 mar 12 kl. 00:40

Det håller inte att Tolgfors skyller ifrån sig

Man kan säga mycket om Sveriges militära samarbete med Saudiarabien. Till exempel att det av Ekot avslöjade avtalet aldrig borde ha kommit till stånd, att det åtminstone borde ha sagts upp i laga ordning 2010 och att det är obegripligt och otillständigt att Sverige exporterar vapen till diktaturer. Men även den som tycker att andra principer borde styra svensk vapenexport än de Moderaterna och Socialdemokraterna är överens om, kan tillstå att Carl Bildt har en poäng.

Alliansfritt Sverige - 22 okt 13 kl. 11:42

Pengar slut i fas 3 ? minister och myndighet skyller på varandra

Dagens Arena rapporterade i förra veckan att pengarna för utbildning inom fas 3, jobb och utvecklingsgarantin, nu är slut. Det blir alltså ingen mer utbildning förrän januari, trots att det är över två månader dit. Hur kommer då det sig?

Nyheter 24 - 21 mar 12 kl. 08:52

Åtalade gångtunnelmördare skyller på varandra


På onsdagen ska åtal väckas mot den man och kvinna som misstänks för knivmordet i Kristinehamn. Men mannen förnekar helt mord och lägger i stället skulden på kvinnan. Det var efter ett krogbråk som en 29-årig man blev knivmördad i en gångtunnel i centrala Kristinehamn.

Expressen - 27 apr 11 kl. 09:41

Jan-Erik Berggren: De skyller på varandra

EIB, General Motors och regeringen. Än en gång sitter de med Saab-problemet i sina knän. Och alla skyller på varandra bakom de stängda dörrarna.

Expressen - 22 nov 11 kl. 06:41

De skyller fiaskot i superutskottet på varandra

Superutskottet misslyckades - ingen lösning på den amerikanska statsskulden kommer att läggas fram. - Vi har nått slutsatsen att en tvåpartilösning inte är möjlig innan deadline, sa utskottets två viceordförande, demokratiske senatorn Patty Murray och republikanske representanthusledamoten Jeb Hensarling i ett gemensamt uttalande. Nu skyller de båda sidorna på varandra.

Alingsås tidning - 09 dec 11 kl. 08:13

Skyller på varandra ? och frias från brott 

VÅRGÅRDA: En man och en kvinna misstänktes ha brutit sig in hos en bilverkstad och tagit en bil som de själva lämnat in för reparation. De skyller på varandra ? och båda frias helt av tingsrätten..

NSD - 06 mar 12 kl. 23:32

Poliserna skyller på varandra

Gång på gång försökte kvinnan på vårdhemmet förklara för polisen att Jimmy Kallunki var sjuk och behövde insulin. Några timmar senare fick hon på radion höra att han var död. På tisdagen inleddes rättegången mot de två åtalade poliserna som skyller på varandra..

Nya Wermlands Tidningen - 18 apr 12 kl. 19:54

Mordmisstänkta skyller på varandra

Mannen och kvinnan misstänks tillsammans för mordet på en 29-åring i Kristinehamn. Men de skyller på varandra. ?

ÖstersundsPosten - 03 apr 13 kl. 11:35

De åtalade skyller på varandra

De misstänkta i smuggelrättegången som startar i dag skyller på varandra. Ingen vill kännas vid den smuggelsprit som tagits i beslag..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 7 timmar sedan

Två personer i Frankrike har smittats av viruset

INRIKES Två människor har bekräftats smittade av coronaviruset i Frankrike, uppgav landets hälsominister Agnès Buzyn för franska medier på fredagskvällen.
Ministern sa att det första fallet upptäcktes i Bordeaux och det andra i Paris, skriver Le Parisien.En av de smittade tog kontakt med sjukvården på torsdagen.

Skånskan - 7 timmar sedan

Lätt seger för IFK mot USA

handboll IFK Ystad hade som väntat inga problem med att besegra USA:s landslag i fredagens träningsmatch. Resultatet blev hela 41-21.Precis som YIF hade IFK Ystad en tämligen enkel väg mot segern i träningsmatchen mot Robert Hedins USA.

Skånskan - 10 timmar sedan

Gifthus kan rivas

Malmö Malmö museers så kallade gifthus kommer sannolikt hållas stängda hela 2020.
Och vid undersökningarna har nya problem uppdagats. Några byggnader kan komma att rivas.

Skånskan - 10 timmar sedan

Huset på Hänninge 408 i Höör sålt igen – andra gången på kort tid

Höör Mira Julia Lovisa Wångdahl, 30, är ny ägare till fastigheten på Hänninge 408 i Höör. Försäljningen blev klar i januari 2020 och priset på huset landade på 615 000 kronor. Den tidigare ägaren köpte huset så sent som maj 2018 för 300 000 kronor.

Skånskan - 11 timmar sedan

Dom sköts upp mot bilbrännare

Kävlinge/Staffanstorp Det par som på fredagen skulle fått sin dom gällande 13 av sommarens bilbränder får vänta på sin dom ytterligare två veckor.Paret greps den 27 juli förra året i Furulund, dit polis och räddningstjänst kallats på grund av en flera bilar brann på Trädgårdsgatan.
Den 26-årige Malmöbon och hans 22-åriga flickvän häktades och har alltså på måndag suttit frihetsberövade i sex månader.

Skånskan - 11 timmar sedan

Färgrikt i Edwards anda

SJÖBO Han hann bara skapa under några år. Men hans konst skapade skola och lever fortfarande genom ett kollektiv med upp emot 80 konstnärer som skapar i Edward Tingatingas anda.Nu har Sjöbos konsthall fyllts av färgstarka målningar från ett 15-tal av kollektivets konstnärer, däribland Edward Tingatingas dotter Martina.

Skånskan - 11 timmar sedan

Nya kriminella metoder

Malmöpolisen berättade att unga utnyttjas av kriminella som springpojkar i större utsträckning än vad man tidigare trott, under en presskonferens om hur det gått för ”Operation Rimfrost”, polisinsatsen för att stävja gängvåldet. 14-15-åringar används för att leverera droger eller annat som skapar ett avstånd mellan de grovt kriminella och brottet. Ibland gör de unga det för pengarna, men det händer också att de hotas, till exempel med våld mot deras familj.

Skånskan - 11 timmar sedan

Chauffören pressades att smuggla tabletter

Malmö I hytten på den 50-årige förarens lastbil hittade tullen två väskor med nästan hundratusen narkotikaklassade tabletter.
Nu ställs en 44-årig man som chauffören pekat ut som den som tvingat honom att smuggla in tabletterna inför rätta.Lastbilschauffören berättade i förhör att han stämt möte med 44-åringen på en bensinstation vid Spillepengen för att lämna över de insmugglade tabletterna.

Skånskan - 11 timmar sedan

Moment 22 för unga

Facket säger nej till till tusen praktikplatser inom restaurang och kafé i Malmö för unga. De menar att betald praktik gör staden till ett ”bemanningsföretag”.
Praktikplatser kan alltid ses som något som tar arbetstillfällen från ”riktiga” anställda.

Skånskan - 11 timmar sedan

Holmejas hållplatser ska nu bli säkrare

HOLMEJA Busshållplatserna vid Holmeja ska bli säkrare och mer tillgängliga.
En belyst cykelväg från Yddingevägen är även på gång.– Det är inte så trafiksäkert för Holmejaborna att ta sig till och från bussen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.