Dagens PS > Ekonomi

Sunday, 26 January, 22:43

Dagens PS - 06 dec 19 kl. 08:23

Tänker du investera i världens största notering?DAGENS FRÅGA – tyck till om dagens snackis direkt här på Dagens PS. Vi lägger alltid upp resultatet från gårdagens fråga. Teckningskursen för oljejätten Saudi Aramco blir 32 riyal, motsvarar 81 kronor, och det är 1,5 procent av oljebjässen som listas på den inhemska börsen Tadawul. Saudi Aramcos marknadsvärde på börsen blir hisnande 1.700 miljarder dollar – högst i världen.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
DAGENS FRÅGA, Dagens PS, Saudi Aramco, Tadawul, Aramcos, LÄS MER, PS, Tänker

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tänkerdu , investerai världens största , notering
BT - 30 sep 14 kl. 10:52

Telia sparar genom att investera

Telia Sonera satsar miljarder på bland annat datanäten i Euroasien, vilket ska spara pengar åt bolaget på sikt. I koncernledningens nya strategi finns både tillväxt, besparingar och ny utdelningspolicy finns med. Aktien sjönk med 1,6 procent i den inledande handeln.

DI - 10 apr 15 kl. 11:11

Orange vill investera i bitcoin-startups

Franska operatören Orange tänker investera i bitcoin-startups under de kommande månaderna, skriver Bloomberg. Enligt Georges Nahon, vd för divisionen Orange Silicon Valley, är anledningen teknologin..

Trelleborgs Allehanda - 30 sep 14 kl. 09:58

Nya mål sänker Telia-aktien

Telia Sonera-aktien sjunker med 1,6 procent i den inledande handeln sedan koncernledningen presenterat en ny strategi. Tillväxt, besparingar och ny utdelningspolicy finns med.
Bolaget tänker investera sig till besparingar.

Kristianstadsbladet - 30 sep 14 kl. 09:58

Nya mål sänker Telia-aktien

Telia Sonera-aktien sjunker med 1,6 procent i den inledande handeln sedan koncernledningen presenterat en ny strategi. Tillväxt, besparingar och ny utdelningspolicy finns med.
Bolaget tänker investera sig till besparingar.

BT - 30 sep 14 kl. 09:58

Nya mål sänker Telia-aktien

Telia Sonera-aktien sjunker med 1,6 procent i den inledande handeln sedan koncernledningen presenterat en ny strategi. Tillväxt, besparingar och ny utdelningspolicy finns med. Bolaget tänker investera sig till besparingar.

Dagens PS - 15 jan 18 kl. 07:16

Softbank planerar Japans största notering någonsin

Japanska Softbank planerar att börsnotera sin mobiltelefonenhet senare i år, skriver Nikkei Asien Review. En ansökan om att lista 30 procent av aktierna väntas bli inlämnad till våren. Tanken är att enhetens aktier ska gå upp för handel under hösten i Tokyo och på en annan internationell börs, potentiellt London.

PrivataAffärer - 18 nov 19 kl. 07:53

Lägre värdering av Aramco inför notering

Därmed hamnar värderingen en bra bit under de 2.000 miljarder dollar som Saudiarabiens kronprins Mohammed bin Salman länge har haft som riktmärke för bolaget, skriver Wall Street Journal. I ett uttalande på söndagen uppgav Aramco att det siktar på att notera aktien till en kurs på mellan 30 och 32 saudiska riyal (77-82 kronor).

Expressen - 29 mar 18 kl. 07:41

Investera inte med ditt hjärta i Spotify

Spotifys notering är årets börshändelse och intresset är enormt. Men investera med hjärnan, och inte med hjärtat. Spotify är en högriskaktie med flera frågetecken.

Cornucopia - 04 nov 19 kl. 16:30

Hur mycket av det egna kapitalet ska man investera i sin egen arbetsgivare

En bloggläsare har fått ett erbjudande om att investera i sin arbetsgivare, med hopp om framtida börsnotering. Detta aktualiserar frågeställningen kring hur mycket - om alls - man ska investera i aktier i den som även betalar den lön man lever på. Inte för många ägg i samma korg, som bekant.

PrivataAffärer - 01 feb 19 kl. 11:37

Hernhag: Fem bra aktier att investera långsiktigt i

Köp Marcius senaste bok: Här kan du köpa Marcus senaste bok "Bli rik på aktieutdelning". Petter: Hej Marcus, har du tips på tre till fem aktier att investera långsiktig i. Är det för sent att köpa Fortnox och Castellum?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.