Skånskan > Nyheter

Saturday, 25 January, 04:39

Skånskan - 06 dec 19 kl. 07:00

Menlöst när Jumanji är tillbaka igenrecension FILM
Jumanji: The Next Level
Regi: Jake Kasdan
Medverkande: Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan, Nick Jonas med fleraNär Jumanji rebootades för ganska exakt två år sedan var succén lika omedelbar som gigantisk. Nära en miljard dollar tjänades in på biografer världen över. En sådan kassavältare kunde naturligtvis inte bara ignoreras, och denna uppföljare är konsekvensen av detta.
Med detta sagt ter sig det Jumanji: The Next Level som en inte helt nödvändig film. Uppdateringen av nittiotalets Robin Williamsoriginal, som faktiskt angav en viss fräschör i föregångaren känns till stor del som en upprepning i denna andra del.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Jumanji, FILM Jumanji, Next Level Regi, Kasdan Medverkande, Johnson, Black, Hart, Gillan, Jonas, Next Level, Robin Williamsoriginal, Dwayne Johnson, Karen Gillan, Martha, Jumanjivärlden, Spencer, Jurgen, Indiana Jones, Film Jumanji

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Menlöstnär , Jumanjiär tillbaka , igen
Sydsvenskan - 23 nov 13 kl. 06:30

Banoffee på mitt vis

Banoffee-pie kallas en amerikansk dessert som är som essensen av ljuva barndomsminnen. Kolasöt och snäll till menlöshetens gräns. Kolasötman kommer från dulce de leche, kondenserad sötad mjölk som hettas upp i oöppnad konservburk tills den berömda maillardreaktionen förvandlat den vita mjölken till seg och fyllig kolakräm.

BT - 13 dec 13 kl. 08:09

Äntligen komplexa kvinnor

2013 har varit ett bra år för kvinnor på vita duken.
Flera av årets bästa filmer – och största kassasuccéer hade kvinnor i de bärande rollerna. Sandra Bullock i Gravity, jennifer Lawrence i den andra delen av Hungerspelen: catching fire och Cate Blanchett i Woody Allens Blue Jasmine.

Skånskan - 07 okt 16 kl. 22:24

Tappade tålamodet med grannpojke

MALMÖ Till slut brast det för mannen och han klippte till en tioårig grannpojke. Nu åtalas han för misshandel.Det var den 28 juni i år, på Menlösa barns dag, som polisen larmades till en adress på Köpenhamnsvägen.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 7 timmar sedan

Två personer i Frankrike har smittats av viruset

INRIKES Två människor har bekräftats smittade av coronaviruset i Frankrike, uppgav landets hälsominister Agnès Buzyn för franska medier på fredagskvällen.
Ministern sa att det första fallet upptäcktes i Bordeaux och det andra i Paris, skriver Le Parisien.En av de smittade tog kontakt med sjukvården på torsdagen.

Skånskan - 7 timmar sedan

Lätt seger för IFK mot USA

handboll IFK Ystad hade som väntat inga problem med att besegra USA:s landslag i fredagens träningsmatch. Resultatet blev hela 41-21.Precis som YIF hade IFK Ystad en tämligen enkel väg mot segern i träningsmatchen mot Robert Hedins USA.

Skånskan - 10 timmar sedan

Gifthus kan rivas

Malmö Malmö museers så kallade gifthus kommer sannolikt hållas stängda hela 2020.
Och vid undersökningarna har nya problem uppdagats. Några byggnader kan komma att rivas.

Skånskan - 10 timmar sedan

Huset på Hänninge 408 i Höör sålt igen – andra gången på kort tid

Höör Mira Julia Lovisa Wångdahl, 30, är ny ägare till fastigheten på Hänninge 408 i Höör. Försäljningen blev klar i januari 2020 och priset på huset landade på 615 000 kronor. Den tidigare ägaren köpte huset så sent som maj 2018 för 300 000 kronor.

Skånskan - 11 timmar sedan

Dom sköts upp mot bilbrännare

Kävlinge/Staffanstorp Det par som på fredagen skulle fått sin dom gällande 13 av sommarens bilbränder får vänta på sin dom ytterligare två veckor.Paret greps den 27 juli förra året i Furulund, dit polis och räddningstjänst kallats på grund av en flera bilar brann på Trädgårdsgatan.
Den 26-årige Malmöbon och hans 22-åriga flickvän häktades och har alltså på måndag suttit frihetsberövade i sex månader.

Skånskan - 11 timmar sedan

Färgrikt i Edwards anda

SJÖBO Han hann bara skapa under några år. Men hans konst skapade skola och lever fortfarande genom ett kollektiv med upp emot 80 konstnärer som skapar i Edward Tingatingas anda.Nu har Sjöbos konsthall fyllts av färgstarka målningar från ett 15-tal av kollektivets konstnärer, däribland Edward Tingatingas dotter Martina.

Skånskan - 11 timmar sedan

Nya kriminella metoder

Malmöpolisen berättade att unga utnyttjas av kriminella som springpojkar i större utsträckning än vad man tidigare trott, under en presskonferens om hur det gått för ”Operation Rimfrost”, polisinsatsen för att stävja gängvåldet. 14-15-åringar används för att leverera droger eller annat som skapar ett avstånd mellan de grovt kriminella och brottet. Ibland gör de unga det för pengarna, men det händer också att de hotas, till exempel med våld mot deras familj.

Skånskan - 11 timmar sedan

Chauffören pressades att smuggla tabletter

Malmö I hytten på den 50-årige förarens lastbil hittade tullen två väskor med nästan hundratusen narkotikaklassade tabletter.
Nu ställs en 44-årig man som chauffören pekat ut som den som tvingat honom att smuggla in tabletterna inför rätta.Lastbilschauffören berättade i förhör att han stämt möte med 44-åringen på en bensinstation vid Spillepengen för att lämna över de insmugglade tabletterna.

Skånskan - 11 timmar sedan

Moment 22 för unga

Facket säger nej till till tusen praktikplatser inom restaurang och kafé i Malmö för unga. De menar att betald praktik gör staden till ett ”bemanningsföretag”.
Praktikplatser kan alltid ses som något som tar arbetstillfällen från ”riktiga” anställda.

Skånskan - 11 timmar sedan

Holmejas hållplatser ska nu bli säkrare

HOLMEJA Busshållplatserna vid Holmeja ska bli säkrare och mer tillgängliga.
En belyst cykelväg från Yddingevägen är även på gång.– Det är inte så trafiksäkert för Holmejaborna att ta sig till och från bussen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.