SVT > Inrikes

Tuesday, 28 January, 05:48

SVT - 05 dec 19 kl. 12:53

Här är bloopers från RapportRapport fyller 50 år och det firar vi med att bjuda på några nyhetsmissar som skett under åren..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Rapport

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är bloopersfrån , Rapport
Posh24 - 05 maj 11 kl. 12:03

Kenza och Tyras Bloopers!

Kenza&Tyra show var en stor succé förra året och vi fick följa med tjejerna på uppdrag, sköna bus och så fick vi möta en hel del gäster både i studion och utanför. Tjejerna var så klart supersnygga både i och utanför studion - men nu har det släppts en bloopers video på tjejerna som är superkul. Videon visar en lite mer avslappnad Kenxa och Tyra som säger fel, gör fula grimarser och skrattar åt varandra.

Helsingborgs Dagblad - 20 okt 11 kl. 16:54

Här är inga bloopers med djur

Djurbladet har besökt inspelningarna av SVT:s program "Djursjukhuset". Där var det inte tal om några bloopers med djur..

Expressen - 27 jan 14 kl. 14:44

Grammygalans mest minnesvärda bloopers

Felsägningar, dåliga förlorare och pinsamma snubblingar. Det är inte alltid allt går enligt planen under direktsända galor. Här är Grammygalans mest minnesvärda bloopers de senaste 20 åren:.

Expressen - 12 dec 14 kl. 16:02

Se säsongens bästa bloopers från "Partaj"

Kramp i pungen, könsord och "Persbrandt" i skrattanfall - allt gick inte enligt planerna under inspelningen av säsongens "Partaj". Spana in årets bloopers här..

Nya Wermlands Tidningen - 31 dec 15 kl. 10:00

ST:s nyårskarameller – bloopers och bortklippta scener

2015 var året då Säffle-Tidningen började med webb-tv. Många klipp har det blivit, men mycket har aldrig fått se dagens ljus – förrän nu. Här är ett gäng bortklippta scener och bloopers samt favoriter från sportens värld, från Paradrätten och från bakom kulisserna på Säffle-Tidningen..

YLE - 10 sep 14 kl. 10:30

Rapport: Människohandel i sexbranschen identifieras uselt

Okunskap och ointresse präglar arbetet mot människohandel för sexuella ändamål. Finland ligger klart efter andra länder i det här, visar den nationella rapporten om människohandel. Det är minoritetsombudsmannen Eva Biaudet som står bakom den nya rapporten.

Ekonomistas - 16 feb 16 kl. 16:05

Ytterligare en viktig rapport från ESO

Expertgruppen för Studier i Offentlig Ekonomi, ESO, släppte idag ytterligare en rapport om den svenska ekonomin. Denna gång om sjukskrivningar, hur vi kan förstå dem och agera för att de ska minska. ESO ger årligen ut ett antal genomarbetande undersökningar som utgör ett viktigt komplement till regeringens utredningar och intresseorganisationernas rapporter eftersom de skrivs av akademiskt verksamma forskare.

Ekonomistas - 01 jun 18 kl. 10:10

Fullmatad rapport om flyktingars integration

Igår släpptes en ESO-rapport författad av Joakim Ruist som studerar integrationen av flyktingar på arbetsmarknaden. Anders Lindberg på Aftonbladet var snabb med att med full kraft misskreditera studien i en ledare med titeln ””Experter” luras om flyktingarna” där han bland annat bjöd på en konspiratorisk antydan att det påstådda lurendrejeriet skulle kunna hänga ihop med att ESO leds av f.d.

Sydsvenskan - 07 jul 11 kl. 21:22

Kokain-rapport skakar baletthus

Arkivfoto 2008: Claudio Brescian/Scanpix
Omfattande kokainmissbruk bland dansarna och hos balettchefen på Den Kongelige Ballet i Köpenhamn har lett till en eländig arbetsmiljö, enligt en intern rapport. "Grundlösa rykten" menar teaterchefen Erik Jacobsen. "Ta hand om saken", säger Danmarks kulturminister Per Stig Møller.

Sydsvenskan - 08 jul 11 kl. 06:30

Kokain-rapport skakar Det Kongelige

Omfattande kokainmissbruk bland dansarna och hos balettchefen på Den Kongelige Ballet i Köpenhamn har lett till en eländig arbetsmiljö, enligt en intern rapport. "Grundlösa rykten" menar teaterchefen Erik Jacobsen. "Ta hand om saken", säger Danmarks kulturminister Per Stig Møller.

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

”Ändringen i Ebo-lagen är en halvmesyr”

Ebo-lagen har kritiserats länge för att den leder till ökad segregation. Flera kommuner väljer nu att utnyttja det nya undantaget för att inte behöva ta emot asylsökande alls. – Vi vill sända en signal att det är bättre att välja en annan kommun, säger Pierre Månsson (L), kommunalråd i Kristianstad..

SVT - 13 timmar sedan

Minnesceremoni på Förintelsens minnesdag

I dag är det 75 år sedan förintelselägret Auschwitz-Birkenau befriades, och den dag då minnet av alla som mördades under Förintelsen hedras. Forum för levande historia arrangerar en minnesceremoni som kan ses direkt här på SVT..

SVT - 18 timmar sedan

Stefan Löfven (S): Vi måste förstå vad som hände för det aldrig ska upprepas

Den 27 januari 1945 befriades förintelselägret Auschwitz-Birkenau av trupper från den sovjetiska armén. I dag hedras förintelsens offer i Auschwitz och från Sverige deltar statsminister Stefan Löfven, kronprinsessan Victoria och riksdagens talman Andreas Norlén..

SVT - 18 timmar sedan

Dom i dag mot NMR-medlem som misstänks för nazist-sms till debattörer

I dag kommer domen mot en medlem i Nordiska motståndsrörelsen som anklagas för att ha skickat hundratals grova sms med nazistisk propaganda till tre kvinnliga debattörer. -Det var synnerligen obehagligt. Jag hoppas givetvis att han blir fälld, säger Anne Ramberg, tidigare generalsekreterare för Advokatsamfundet som är en av de målsägande..

SVT - 19 timmar sedan

Coronavirussmittade dubbleras vartannat dygn – fortare än sars

Coronaviruset smittar med faktor två vartannat dygn eller med omkring fem tusen fall. Det är fortare än sars, konstaterar Björn Olsen, professor i infektionsmedicin. Utbrottet var oundvikligt, anser han..

SVT - Igår: 04:01

Beslutet: Sverige ska få egna brandflygplan

Frågan om Sverige behöver brandflygplan har dragits i långbänk och fick nytt bränsle efter de omfattande skogsbränderna under 2018. Nu har MSB satt ned foten och påbörjat en upphandling..

SVT - Igår: 18:37

13 IS-återvändare dömda i Norge efter den nya lagen

Efter terrorattentatet på Utöya blev det 2013 olagligt enligt norsk lag att delta i en terrororganisation. Den som döms kan få upp till sex års fängelse. Hittills har 13 norska IS-återvändare dömts enligt den norska strafflagen..

SVT - Igår: 17:54

Svensk familj fast i Iran efter indraget flygtillstånd

Svenska Amir Reza Riazi och hans familj flög till Iran i december. Familjens bokade hemresa den 18 februari är nu inställd efter Transportstyrelsens beslut om att tillfälligt dra in trafiktillståndet för Iran Air. – Det här blir mycket besvär för oss och en stor extra kostnad, säger han..

SVT - Igår: 10:02

Tauba Katzenstein: ”Såren läker – men de försvinner inte”

94-åriga Tauba Katzenstein överlevde ghettot i Lodz samt koncentrationslägrena i Auschwitz, Sachsenhausen och Ravensbrück. Trots att 75 år passerat sedan befrielsen lever minnena och sorgen kvar..

SVT - Igår: 10:02

Henrik Bachner: ”Sociala medier har underlättat spridningen av antisemitiska idéer”

Antisemitism har blivit ett mer påtagligt problem i Sverige de senaste tio åren och sociala medier kan vara en av förklaringarna. Det menar idéhistorikern Henrik Bachner som länge forskat på antisemitism..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.