Dagens PS > Ekonomi

Friday, 24 January, 09:40

Dagens PS - 05 dec 19 kl. 12:33

Hon blir ny generaldirektör på AFArbetsförmedlingen får en ny generaldirektör. Det är Maria Mindhammar som ska försöka vända på skutan. Maria Mindhammar kommer närmast ifrån en position som överdirektör på Arbetsförmedlingen. ”Jag har stor respekt och ödmjukhet inför det här tuffa uppdraget”, säger hon under pressträffen, enligt Expressen. Mindhammar är utbildad jurist, och har tidigare varit skattedirektör på Skatteverket och kronodirektör på Kronofogden.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
AF, Maria Mindhammar, Mindhammar, Arbetsförmedlingen, Expressen, Skatteverket, Kronofogden, Skolverket, Eva Nordmark, Nyheter, Arbetsförmedlingens, Heike Erkers, Akademikerförbundet SSR, Dagens Nyheter, Hon, Dagens PS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon blir ny generaldirektörpå AF
Sydsvenskan - 05 jun 15 kl. 08:11

Ny generaldirektör för Trafikverket

Lena Erixon blir ny generaldirektör för Trafikverket. Erixon är för närvarande generaldirektör för Försvarets materielverk (FMV) och tillträder sin nya tjänst den 1 september.Processen med att ersätta tidigare generaldirektören Gunnar Malm, som lämnade Trafikverket i fjol, har dragit ut på tiden, medgav infrastrukturminister Anna Johansson (S) när hon presenterade Lena Erixon vid en pressträff på fredagsmorgonen.

Helsingborgs Dagblad - 05 jun 15 kl. 08:11

Ny generaldirektör för Trafikverket

Lena Erixon blir ny generaldirektör för Trafikverket. Erixon är för närvarande generaldirektör för Försvarets materielverk (FMV) och tillträder sin nya tjänst den 1 september.Processen med att ersätta tidigare generaldirektören Gunnar Malm, som lämnade Trafikverket i fjol, har dragit ut på tiden, medgav infrastrukturminister Anna Johansson (S) när hon presenterade Lena Erixon vid en pressträff på fredagsmorgonen.

Dagens PS - 22 feb 17 kl. 08:19

Generaldirektör avslöjad som hemlig ”torped” åt VD

DagensPS.se har tidigare skrivit om Uppdrags Gransknings avslöjande om att två toppchefer på Skatteverket försökt varna den tidigare kollegan och vännen Frank Belfrage om en granskning. Nu uppdagas nästa stora skandal på den svenska myndigheten – även denna gång av UG och även denna gång rörande generaldirektör Ingemar Hansson.

Regeringen - 05 okt 17 kl. 14:30

Pensionsmyndigheten får tillförordnad generaldirektör

Idag utsåg regeringen Pensionsmyndighetens generaldirektör Katrin Westling Palm till ny generaldirektör på Skatteverket. Regeringen utsåg även Maria Rydbeck som tillförordnad generaldirektör från och med den 1 november 2017 till dess att regeringen utser en ny ordinarie generaldirektör. Maria Rydbeck är idag chef för ledningsstaben och ställföreträdande GD på Pensionsmyndigheten.

Regeringen - 27 sep 12 kl. 14:43

Generaldirektör för Brottsoffermyndigheten respektive Försvarsmakten utsedd

I dag utsåg regeringen Peter Sandwall till ny generaldirektör i Försvarsmakten och Annika Öster till ny generaldirektör för Brottsoffermyndigheten. Annika Öster är sedan 1996 chefsåklagare i Umeå. Peter Sandwall är departementsråd och kommer närmast från en tjänst som enhetschef på Budgetavdelningen i Finansdepartementet.

HBL - 28 sep 14 kl. 13:14

THL:s generaldirektör vill rädda barnen

Välfärdsskillnaderna i det finska samhället bekymrar generaldirektör Juhani Eskola på Institutet för hälsa och välfärd, THL. – Speciellt barnen lider när klyftorna vidgas. Det är djupt oetiskt, säger han.

Cornucopia - 23 okt 15 kl. 10:56

När avgår Migrationsverkets generaldirektör?

Migrationsverkets generaldirektör Danielsson uttalade sig härom veckan att han inte kunde acceptera skärpningar av migrationspolitiken. Då skulle han avgå. Klockan 11:30 presenterar (m), (c), (fp), (kd), (mp) och (s) en ny migrationsöverenskommelse, som sägs innebära begränsningar som tillfälliga uppehållstillstånd, TUT.

Regeringen - 25 aug 13 kl. 13:12

Arbetsförmedlingens generaldirektör skiljs från sitt uppdrag

Arbetsmarknadsminister Hillevi Engström har i dag meddelat att generaldirektör Angeles Bermudez-Svankvist skiljts från sitt uppdrag som chef för Arbetsförmedlingen. Clas Olsson blir tillförordnad generaldirektör. Pressmeddelande: Arbetsförmedlingens generaldirektör skiljs från sitt uppdrag Arbetsmarknadsdepartementet, 25 augusti 2013.

Kristianstadsbladet - 04 okt 13 kl. 15:29

Generaldirektör besökte Broby efter Åbergs krav

Kommunalråd Patric Åberg (M) röt till mot Migrationsverket i går. I dag var generaldirektören på plats.
- Efter de senaste månadernas utveckling är förtroendet förbrukat.

Supermiljöbloggen - 19 sep 14 kl. 18:26

Generaldirektör dömer ut Vattenfalls kärnkraftsplaner

Diskussionerna om Vattenfall i valdebatten hade ”väldigt lite med verkligheten att göra”, det menar Svenska Kraftnäts Mikael Odenberg. Det är Svenska Dagbladet som rapporterar om vad som sades under konferensen SvD Energy Summit som hölls i veckan. Här ska Mikael Odenberg, Svenska Kraftnäts generaldirektör, ha gjort klart att flera kärnkraftsreaktorer i Sverige snart kan  komma att behöva stängas på grund av kommersiella skäl, de är helt enkelt för gamla och för dyra att ha i drift.

Supermiljöbloggen - 26 feb 16 kl. 10:44

Skogsstyrelsen får ny generaldirektör – som menar att generationsmålet Levande skogar inte kan nås

Samtidigt är det just Skogsstyrelsens uppgift att verka för att målet nås. På en pressträff under torsdagen meddelade landsbygdsminister Sven-Erik Bucht (S) att regeringen utnämnt Herman Sundqvist till ny generaldirektör och chef för Skogsstyrelsen. Herman Sundqvist kommer närmast från Sveaskog där han varit skogschef.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.