FriaTider > Nyheter

Saturday, 14 December, 01:37

FriaTider - 03 dec 19 kl. 16:59

Bilder och video: Araber krälar, simmar, klättrar och gräver sig in i EU
Läs mer på FriaTider
Läs mer om:
EU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bilderoch , video, Araber, krälar, simmar, klättraroch , gräver, sig in i EU
Expressen - 22 aug 16 kl. 15:23

Alexander strålar på nya bilder inför dopet

Nu visar prins Alexander upp sig för allmänheten igen. Inför prinsens dop den 9 september har Kungahuset publicerat två nytagna bilder. På bilderna strålar Alexander tillsammans med föräldrarna, prins Carl Philip och prinsessan Sofia..

SvD - 16 feb 16 kl. 08:50

Ny Nasa-video: Så har du aldrig sett solen

Hur ser solen egentligen ut? Högupplösta bilder från Nasa har fångat solens ultravioletta strålar som är osynliga för det mänskliga ögat. Satelliten har de senaste 13 månaderna tagit en bild var tolfte sekund..

Barometern - 06 apr 19 kl. 15:22

18.00: Följ Oskarsgalan i bilder

Det är dags igen för den årliga Oskarsgalan där lokala hjältar och eldsjälar ska hyllas. Här rapporterar vi direkt i bild och video..

Dagens PS - 14 okt 16 kl. 08:47

Pentagon varnar för kaos i läckt video

”En dystopisk framtid med anarkistiska superstäder fyllda med vilda ungdomsgäng, kriminella syndikat, hackergrupper och en svårkontrollerad underklass.” Nyhetssajten The Intercept har kommit över en intern video från Pentagon som målar upp en minst sagt apokalyptisk bild av vår framtid inom bara 15 år. Den stora boven i dramat, och som är utmaningen för USA:s armé framgår det, stavas ”megastäder”.

BT - 03 aug 12 kl. 10:14

Solkiga bilder från Spanien

Redan i Lina Wolffs debutbok, novellsamlingen Många människor dör som du, som kom för ett par år sedan, hördes en klar och egen klang. Något lite överflödigt vibrato någonstans kanske, något plong från en sträng som snuddats i onödan. Men så himla?

YLE - 16 aug 16 kl. 06:00

Hannah Kaihovirta: Fem bilder och meningen med livet

Vad rör sig i huvudet på en konstnär och forskare? Det berättar Hannah Kaihovirta om i sitt sommarprat. Hon berättar utgående från fem bilder som har gett henne nya perspektiv och fått henne att förstå saker på ett nytt sätt.

Nyheter 24 - 20 jun 12 kl. 23:31

VIDEO: Sprejmålar guldtjur över känd Picasso-tavla


Polisen har ännu inte fått tag på förövaren som vandaliserat det berömda konstverket. HOUSTON. Den okände klottraren ertappades på bar gärning av en besökare som lyckades spela in mannens vandalisering av Picasso-tavlan "Kvinnan i den röda fåtöljen".

Skånskan - 08 mar 17 kl. 00:30

Fö­re­bilder som ald­rig duger

ERWP.fif(0)Ar­tisten Zara Larsson är 19 år och re­dan en fö­re­bild för väl­digt många tjejer, kvin­nor och tanter.
Hon ber inte om ur­säkt för att hon är både fe­mi­nist och gillar ”ty­piskt tje­jiga” grejer som mode, smink och kläder.

Nyheter 24 - 22 jun 12 kl. 13:35

VIDEO: Så stylas McDonalds-burgarna för att se godare ut


Hårtorkar, palettknivar och injiceringsnålar - nu avslöjar McDonalds hur burgarna försöknas för att se bättre och godare ut på menyn. När supermodeller ska fotas krävs oftast timmar av styling och förberedelse för att få de bästa resultaten. Detsamma gäller för McDonalds burgare.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Jag skapar en historia med mina bilder"

– Jag har testat andra sidor, men Dayviews är bäst. Det är lätt att skapa historier med sina bilder, komma i kontakt med andra, bra överblick. I vanliga forum får man leta väldigt länge innan man hittar rätt, säger Emma Anderstedt till Nyheter24.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.