Sydöstran > Nyheter

Thursday, 05 December, 16:40

Sydöstran - Igår: 17:10

Även Blekinge drabbat av paraffinutsläppDet har konstaterats att det är stelnat paraffin som har flutit i land på Ölands östra sida. Nu har det också hittats paraffinliknande klumpar längs med Blekingekusten. Under tisdagen undersökte Kustbevakningen i vilken omfattning utsläppet drabbat länet..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Blekinge, Ölands, Blekingekusten, Kustbevakningen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Även, Blekingedrabbat av , paraffinutsläpp
Blekinge Läns tidning - 16 jan 19 kl. 05:30

Blekinge kan bli danskt igen

Köpenhamn växer utanför de danska gränserna. I dag är både Skåne och Halland medlemmar i den nya tillväxtregionen Greater Copenhagen. Även Blekinge har möjligheter att söka medlemskap och åter bli en del av sitt forna moderland..

Blekinge Läns tidning - 25 aug 17 kl. 04:00

Byggfusket finns även i Blekinge

En granskning visar att byggbolag undanhåller staten miljardbelopp genom fusk med avgifter och svarta löner. Enligt Byggnads är även bolag i Blekinge inblandade..

Blekinge Läns tidning - 07 maj 18 kl. 16:45

En app målet för Landstinget Blekinge i framtiden

Under de senaste åren har flera appar dykt upp där man kan få läkarvård digitalt. Nu ser även Landstinget Blekinge över de möjligheterna. – Vi vill även kunna nå våra patienter på ett annat sätt, säger RosMarie Nilsson, förvaltningschef på primärvården..

Blekinge Läns tidning - 27 mar 19 kl. 14:50

Region Blekinge överväger ge även pojkar sprutor mot virus

Region Blekinge diskuterar att införa vaccination mot HPV-virus även till pojkar. Hälso- och sjukvårdsnämnden ska ta ställning till smittskyddsläkarens förslag under torsdagen..

Blekinge Läns tidning - 04 apr 19 kl. 05:00

Man måste kunna få hjälp även i Blekinge

I torsdags kom beskedet. 132 arbetsförmedlingskontor läggs ner runt om i landet varav tre i Blekinge. Nu måste Blekinges politiker, på alla nivåer, agera mot sina rikspolitiker om man vill att hela Sverige ska leva, även här..

Blekinge Läns tidning - 07 aug 16 kl. 04:00

Ligan stal dator även i Bromölla

Utredningen mot ligan som misstänks för skolinbrotten i Blekinge sväller. Nu finns det tecken som visar att samma liga kan ligga bakom datorstölder även i Bromölla..

Blekinge Läns tidning - 26 jun 18 kl. 16:37

Landshövding tog skalbagge till Blekinge

Den större ekbocken fanns tidigare enbart i naturreservatet Halltorps hage på Öland, och är därmed en av Sveriges mest hotade arter. Men snart kan arten även komma att finnas på Tromtö i Blekinge, rapporterar P4 Blekinge.(TT).

Blekinge Läns tidning - 16 jul 18 kl. 22:20

Zarzuela - unikt spanskt gästspel i Blekinge

Det är inte bara temperaturerna som är rent spanska. Nu kommer även kulturlivet i Blekinge att få en spansk injektion i form av sång, musik och dans. Konstformen heter Zarzuela och kommer att presenteras i lättsmält form på tre olika platser i Blekinge under ett unikt gästspel av ett tiotal musikanter från Madrid..

Blekinge Läns tidning - 11 nov 18 kl. 20:33

Blekinge drabbades av världskriget

Den 11 november är det hundra år första världskriget slutade. I Blekinge kunde man ändå inte andas ut. Här rådde oro, varubrist och epidemier.

Blekinge Läns tidning - 11 okt 19 kl. 07:31

BILDSPEL: Du vet att du är från Blekinge när...

Du vet att du är i Blekinge när... har blivit ett omåttligt populärt inslag i Blekinge Läns Tidning. Nu tar era bilder plats även här på blt.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 45 minuter sedan

Dom: Pojke får heta Prins i förnamn

Det är okej att döpa sitt barn till Prins, enligt en ny dom från Högsta förvaltningsdomstolen. Ford och J har också godkänts..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Statsvetare: Kan bli extraval

Arbetsmarknadsminister Eva Nordmark (S) hotas av en misstroendeförklaring som stöds av V, M och KD. Statsminister Stefan Löfvens (S) motdrag kan bli att utlysa extraval..

Sydöstran - 1 timme sedan

Klart: Då flyger F 17 julgran över Blekinge

Nu är det klart. Måndagen den 16 december är datumet då Blekinge flygflottilj genomför årets flygande julhälsning över östra Blekinge..

Sydöstran - 1 timme sedan

Hazard missar El Clásico

Sydöstran - 1 timme sedan

Besluta dig för en vit jul

Snart närmar sig jullovet då skolor och fritidsgårdar släcks ner. Barnens högtid står för dörren. För varje dag vi kommer närmare julhelgerna accelererar förväntningarna och blir näst intill ohanterliga.

Sydöstran - 1 timme sedan

Även Netanyahus kusin och advokat åtalas

Sydöstran - 1 timme sedan

Cronqvist-utställning på Waldemarsudde

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.