Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 14 December, 01:39

Affärsvärlden - 03 dec 19 kl. 13:35

Ericsson och Nokia lyfter på uppgifter om miljardinvesteringarUSA:s regering kommer inom kort öppna ett kassavalv med 60 miljarder dollar för investeringar i telekomutrustning från kinesiska Huaweis och ZTE:s rivaler - en marknad där Ericsson och Nokia utgör dominerande andel av konkurrensen, enligt Bloomberg News..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Nokia, USA, Huaweis, ZTE, Ericsson, Bloomberg News

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ericssonoch , Nokia, lyfter, uppgifterom , miljardinvesteringar
BT - 10 jan 13 kl. 17:36

Nokia lyfter på stilla börs

Stockholmsbörsens OMXS-index stannade nära noll på torsdagen. Men bakom det snittet döljer sig några stora rörelser.
Nokia rusade med över 11 procent efter en omvänd vinstvarning.

SvD - 12 nov 14 kl. 21:38

Telekom: ericsson, nokia solutions bjuds in fÖr mexiko-bud

Ericsson och Nokia Solutions bjuds tillsammans med NEC, CTE, Huawei och Alcatel-Lucent in att lämna bud gällande Mexikos nationella stamnät (backbone network)..

DI - 14 aug 17 kl. 09:03

Ericsson, Nokia och Huawei tecknar avtal i Saudiarabien

Den saudiska telekomoperatören Mobily, även känt som Etihad Etisalat, har tecknat ett treårigt avtal med Nokia, Ericsson och Huawei för att modernisera sitt mobilnätverk. Det rapporterar Bloomberg News..

BT - 01 aug 12 kl. 13:32

Nokia lyfter på börsen

Stockholmsbörsen fortsätter att falla svagt på eftermiddagen. Strax före halv två hade OMXS-index sjunkit med 0,4 procent till 328,0 trots att ett oväntat starkt svenskt inköpschefsindex trillat in på morgonen. I Europa steg flera börser.

DI - 08 apr 14 kl. 09:17

Nokia lyfter på Kinabesked

Nokia har fått godkänt av kinesiska myndigheter för försäljningen av praktiskt taget hela Devices & Services till Microsoft..

Affärsvärlden - 24 jul 14 kl. 09:54

Nokia lyfter på börsen

Kurserna på Stockholmsbörsen handlas kring nollstrecket under inledningen på torsdagen. På rapportfronten överträffade Nokia förväntningarna och i det övriga nyhetsflödet sticker Online Group ut med en rejäl vinstvarning mot bakgrund av stora redovisningsfel..

DI - 30 jan 15 kl. 13:47

Morgan Stanley tror på Nokia – lyfter kursen

Morgan Stanley höjer riktkursen på Nokia från 6,30 euro till 6,20 euro..

DI - 27 apr 15 kl. 08:41

Nokia avvisar uppgifter om plan att tillverka telefoner

Nokia upprepar tidigare ståndpunkt att bolaget för närvarande inte har några planer att varken tillverka eller sälja mobiltelefoner..

DI - 30 mar 18 kl. 11:15

Ericsson-utmanaren lyfter: Vinsten ökade med 28 procent

Ericsson-utmanaren Huawei rapporterar ett lyckat 2017, med stark försäljning och en vinst som ökade med 28 procent. .

DI - 15 okt 18 kl. 09:11

Uppgifter: Ericsson och Nokia uppges få nya kontrakt i Indien

Ericsson, Nokia och Huawei kan vara på väg att få nya kommersiella radionätskontrakt med Vodafone Idea, Indiens största telekomoperatör, inom en vecka.  Det uppger tre personer som står nära utvecklingen, skriver The Economic Times..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Börslyft efter framsteg i handelsavtal

Kina och USA har gjort stora framsteg med ett "fas ett"-avtal och kommer att slutföra detta inom kort. De ska arbeta på texten och därefter försöka hitta ett datum för undertecknande..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Grus i handelsavtalen bromsar upp USA-terminerna

Terminerna för New York-börserna tappade en del av sin uppåtriktade kraft på fredagseftermiddagen. Tydligt bidragande till det var Kina, som enligt tv-kanalen CNBC är fortsatt skeptiskt till att införa ett så kallat "hårt mål" vad gäller omfattningen av köp av jordbruksprodukter från USA..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Fastigheter toppar noteringarna 2019

Det är många fastighetsbolag i topp när årets bästa nykomlingar på Stockholmsbörsen listas, visar Affärsvärldens sammanställning..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Delivery Hero rusar efter Woowa-köp

Svenskbekanta Delivery Hero, som har svensken Niklas Östberg som en av grundarna, köper den sydkoreanska foodtechappen Woowa i en affär som värderar Woowa till 4 miljarder dollar, enligt ett pressmeddelande. Aktien steg med 15 procent i Frankfurt efter nyheten..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Analytikerna: Nu kommer nollräntan

Riksbankens kommer sannolikt att höja reporäntan med 25 punkter, till noll procent, vid det penningpolitiska mötet den 18 december (räntebesked lämnas den 19 december)..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Deutsche Bank kan sänka bonusar med 20 procent

Deutsche Bank överväger att sänka bonusar för 2020 med upp till 20 procent, att jämföra med en 5-procentig minskning 2019, rapporterar Bloomberg med hänvisning till källor..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Brittiska valet och tullhopp lyfter börsen

Stockholm steg rakt upp på fredagen, sedan USA:s president Donald Trump godkänt ett så kallat "fas ett"-avtal med Kina vilket gör att en ny omgång tullar som skulle träda i kraft på söndag kan undvikas. Dessutom vann det konservativa partiet i Storbritannien en tydlig majoritet i parlamentet, vilket banar väg för ett ordnat brittiskt EU-utträde..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Inga exportkrediter till fossila verksamheter

Sverige ska sluta med exportkrediter som går till fossila verksamheter. Senast 2022 ska det vara stopp enligt den nya handelsstrategi som regeringen i dag presenterar..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Storseger för Boris Johnson

När 649 av de 650 valkretsarna har räknats har de konservativa Tories vunnit 364 mandat (+47 från valet 2017) mot 203 för oppositionspartiet Labour (-59) i torsdagens brittiska parlamentsval..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Därför säljer och köper Moberg Pharmas finanschef

Moberg Pharmas finanschef Mark Beveridge har på fredagen den 13 köpt 16.500 aktier i bolaget till kurs 15:68 kronor, motsvarande ett totalt värde på affären om 258.720 kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.